Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Ohaa süper... Photoshop değil dimi? Photoshopmuş gibi duruyo bazı yerleri... Ama photoshop olsa bile süper=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 hemen yapayım 7-8 tane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 çok bariz photoshop gibi duruyo hakkaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Resimdeki adamın bunları yaptığına inanmıyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 photoshop deil..tesla coil nicola tesla tarafından keşfedilen efsane bi sistem..internette siteler var bunu nasıl yapacağını anlatan..benim de aklımda hep yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 chemical den bekliyorum artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Zaten Nikola Tesla hayranıyım . Burdada böyle bi başlık görünce direk allah dedim :D de zor yani yapması varmı aramızda elektrik mühendisi yapsın bize bizde izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Eğer fotolar gerçekse, sokaktan biri geçseymiş bu adam tesla coili çalıştırınca hoş şeyler olmazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Bilemem... Bence çok hoş şeyler olabilirdi :P Tabii bu abiyi yakaladıktan sonra "ya şimdi kim uğraşıcak elektrikli sandalyeyi hazırlamakla filan, şunun üstüne oturtalım gitsin" diyerekten feci şekillerde idam edebilirler, o zaman pek hoş olmaz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Ek Bilgi :Nikola Teslanın zamanında bu elektrik patlamaları arasında ışık kullanmadan kitaplarını okuduğu biliniyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 o elektrik patlamalarinin nikolayi sagir edebilecegini dusunuyorum, o yuzden zor olur biraz kitap okumak bence. bu arada guzel olmus tesla coil ^^ gercekse, fotoyu cekerken tirsmis amcam titretmis kamerayi =) [ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 18:52 tarihinde, odchu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 tesla coil http://www.youtube.com/watch?v=ZVG9MtUO8Lc&mode=related&search= [ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 20:37 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 tehlikeli bişey ya bu. bi de videoda arkadan siren sesi mi vermişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 ben chemical'dan beklerdim bunu icat etmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 bunun deprem yapan bina yakin versiyonu kac paradir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 oha gerçekten süper ancak tip biraz daha benzese dadından yinmez; [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Yapar Chemical bunu bir iki güne =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 yavaş yapsın öyle dandik 2 tahtadan lastik tabancası yapmaya benzemez bu (evet kendim yapamıyorum, bok atıyorum) ekipman bir kere hayvan gibi pahalıdır afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 lan ra2 çekti canım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 said: yavaş yapsın öyle dandik 2 tahtadan lastik tabancası yapmaya benzemez bu ahahah evt aynı şeyi düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 gavur yapıyo ßæ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 chemical yapamaz,o mekanikten anlıyo :) Bu aletin yanına birisi yaklaşırsa ne olur? İnsan çevirme falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Bence chemical görmeden kaldırın bu başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 [spo] [/spo] [spo] [/spo] Orjinalliği elbette tartışılır fakat 16-17 yaşında dünyanın çevresine bir yapı inşa edip ülkeler arası yolculukta bunu kullanmayı düşünen , ve gerekli yer çekimsel hesaplamaları yaptıktan bunun için tamamiyle ( yada yaklaşık olarak ) homojen bir yapı ile mümkün olabileceğini gördükten sonra bundan vazgeçen . Yıldırım çarpmalarıyla dünyayı bir elma gibi ortadan ikiye bölebileceğini söyleyen ( ki teorik olarak her dalganın tepesinin tepesine gelmesiyle şiddet yükselicektir - 10 yada 20 yıl ama olacaktır ) . Kablosuz olarak ampullerini yakarak çevresinden sihirbaz sıfatını kazanan ( Prestij filmini izleyenler görmüştür :) ) birisi için bence olasılıksız değil :D . Merak edenler Türkiye'de çevrilmiş 2 kitap var . Şu anda bulabileceğiniz tek kitap . Tesla Anlaşılamamış Dahi - Margaret Cheney . Kitapta her ne kadar Tesla'nın sosyal hayatından fazlasıyla bahsetsede düşündüklerini görmek bile heyecan verici . Bir de kendisiyle ilgili bir not . Tesla kendisine o kadar emin duyuyordu ki 100 yaşına kadar yaşayacağını sanıyor ve fikirlerini gelecek kuşaklara aktarmak için henüz yaşının erken olduğunu düşünüyordu . O yüzden ölürken kendisiyle nerdeyse bütün fikirleride gitmiştir . Belkide 10-15 yıl daha yaşasa . Kafamızın sağından solundan geçen elektrik kablolarından kurtulmuş olurduk . Ki bunuda kısa mesafede başarmıştır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar