kingpin Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 pyro hayatımda senin kadar yalancı birisini görmedim, her gece msn den oğlum hadi artık kız ayarla diye yalvarıyorsun sonra buraya gelip bir güzel iftira atıyorsun ayıp :S dff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 face-pic vardı bi de. nude fotograflarını koyuyodu millet ayrı bi kategori olarak. ama sadece paralı uyeler bakabiliyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 loxom diye bir yerden bugun de mail geldi lol,bitmiyor bunlar amip gibiler. @kingpin: yalancı diyorsun,sonra kız diye aglıyor diyorsun.ulan utanmasan bana yav$adı diyeceksin top hrif sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 payro seni çok begeniolar galiba. bana bi tane bile gelmedi oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 hakketen ha payrom valla sende bisiler var valla. elit netteki garson elemani biliyoruz pati bulusmasindan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 senin şikayetin ne Pyro anlamadım ben_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 eş bulamıo çocuk. Tamam gel lan gel anlatmııcam ilişkilerimi ne biliyim bu kadar kıskanıcağını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 saka bi yana adamin ustune gitmeyin aci cekiyor adam zaten... kiz ark bulmak istese cok rahat bulur zaten adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 bir cümlede 3 kere adam diyerek gözümü yorduğun için teşekkür ederiyorum sana burdan, ayrıca pyro pyro'ya benzediği için siteler tarafından rahatsız ediliyor :p [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 20:35 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 topici kitleyip garbıca atın ya,bir soru sorduk sizde de böyle mi diye adamlar neler dedi.illa laf etceksiniz yumu$akcalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 @kingpin rica ederim daha çok yazayim istiyosan. payro adam payro adampayro adampayro adampayro adampayro adampayro adampayro adampayro adampayro adampayro adampayro adampayro adampayro adampayro adampayro adampayro adampayro adampayro adampayro adampayro adampayro adam sadasdasdfsdfasdf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ayıp evladım, şımarma ddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 allah belanızı,ben gidip uye olayım bu sitelerden birinede kendime yeni arkada$lar edineyim en iyisi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 banada geliyor deli olcam engeli yokmudur ya :D tagged özellikle uyuz bişi :S bide bgn o network bilmemne gelmiş pff :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 gelenı junka attırıyorum artık ben,rahatladım biraz acıkcası. çekenin halinden anca ba$ka bir çeken anlıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 walla 1 hafta girmesem maile bütün siteler aralarında mailleşecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 kesinlikle olayın suyunu çıkarttılar. çoğu sitede abuk subuk bir sürü tip var ve bunun ötesinde bu siteler aşırı derecede tutuyor. aslında arkadaşlık siteleri için çok yüksek potansiyel oluşturan bir olay var ama farkına varamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 talep var demek ki arz yaratıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 gayet net var, daha elit bi kitleye sahip. eğlenceli, öyle test filan çözüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 geleceğin anjtaynnn larını yetiştirecekler elit kesim oluştura oluştura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar