Dela Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Buaykotamdolmasin.com az yakinda geliyor, united we stand tadinda bir community icin herkese yollanmali 1 hafta icerisinde, yoksa cektiginiz her dosya seedersiz kalacak. [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 20:39 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 reklam olayı hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ne reklami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 sayaç aldatmasın ben 7 kere girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 =) verdiğin sitedeki reklam. burada yaptığın, o sitenin reklamı değil yani. içeriği belli olmayan reklamlar beni rahatsız ediyor. takıntılıyım ben ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 tasarım çok sade olmuş. basit bir bannerla bütün site bitirilmiş yakışmamış. :? bu arada ne bu ehehe benim kota hep doluyo bi el atın bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 site acılırken kotamdan giden kilobaytları geri istiyorum. hayır, kotasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 elden takas sistemi gibi bir şey olacak herhalde. leziz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 www.kotasiolandusunsun.com'u alacam rakip olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 telekom sponsor bile olur ona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 paticik'e de yazılabilir aslında "sade tasarımla kota dostudur" gibi birşey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 güzel fikir de elden ele paylaşmak, 256k la indirmekten daha uzun sürer ama herkes arşivini listelese yanında takas ya da satın alma seçeneği olan bir site fena olmaz yoksa sadece kota yemeyen basit bir site esprisi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 cok da gizemli degil iste, hem Dev hem forgiver alternatiflere yaklasmis. fakat forgiver, dedigin satin alma opsiyonu olan bi site yapilirsa telif hakkindan tepeye binebilirler hem benim hem alip satanin hazir fox falan da turkiyeye gelmisken sakata gelmemek lazim. bunun icin insanlari ortak konular altinda bir araya getirip, mesela lostun 1. sezonunu hala izleyememis talihsiz insanlarin dvd paslasmasiyla disarda kalmamasini, karsiliginda da bi durum olur bi bira olur vericek dizisi yoksa tadinda ya toplasik takaslar ya da ikili uclu takaslar ayarlancak bi database olusturma amacindayim. ilerleyis ve ic yuzu icin de seffaf bi sekilde raporlarima bakabilirsiniz, http://ntmdi.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 bu arada hosting domain ayarlari tamamlandi, yakinda daha aciklayici bi update yapicam muhtemelen haftasonu. http://www.buaykotamdolmasin.com [ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 19:49 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Flash disk + kurye sistemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 o da olabilir tabii neden olmasin, benim amaci sadece ortak ilgi alanlarinda toparlayip insanlari eksiklerini gidermelerini ve paylasmalarini saglamak. blackrose'un gonderdigi uo cdleri de boyle bi olayin ticari amac olmadan da yapilabilecegini gosteriyor gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 http://www.amansabahlarolmasin.com tadında bi site olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Hadi açılsın da lost izliyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 actik efendim forumlarimizi, manifestomuz da var basinda. girin paylasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 olayı çözemedim ben cok mu aptalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 güzel ancak soldaki google ads hoş olmamış. sitenin en altındaki cümleyle tezat oluşturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ii güzel de forum un bir alan adı yok sub domain filan olsun diyecem de hayvan gibi uzun bir site ismi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ne google ads'i ne forumu ya? :S Bu aY Kotam Dolmasın ='( Bence de dolmasin, ama nasil? P2P paylasimin otesinde bir paylasim ortami mi acaba? Not: Sade tasarimimizla kota dostuyuz. yazısı çıkıyor sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ilk mesajdaki linkten basınca paso öyle oluyor =) neyse gördüm tamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar