Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 bayaaadır oynamıyorum ya.. oyunda o gelen ilk paketteki instance'tan sonra yeni content beklemekten sıkılmıştım. PvP yapıodu bizim guild her akşam premade. Malesef karşımıza hep puglar geldiği için yenmek hiç zevk vermiyodu o yüzden Klingon ve federasyon kanallarında pvp turnuvaları, veya bize rakip olabilecek dişli takımlar kurdutmaya çalıştık. Başarılı da olduk biraz.. ve hepsini de üst üste yendik. Sonunda ondan da sıkıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 betadan beri oynanamamıştım. patchliyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Selamlar, Aktif olarak oynayan var mı oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Yeni konu açmıyım ama star trek ile alakalı olarak : http://startrek-is.com/ Browser 3D unity teknolojisi ile bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dune4343 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Arkadaşlar oynayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorkemizmir Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 selam arkadaş forumunuza yeni üye oldum bende statrek online yeni başladım startrek fanı olar ka tabi nikim : Gorkem oyunu oynayan arkadfaşlar varsa niklerini yazsınlar lütfen Legendary Legacy Starfleet filosundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Ben de başladım tekrar.. bakıyorum öyle neler gelmiş falan level cap'i yükseltmişler Yeni tier silahlar getirmişler daily sayısını yükseltmişler her hafta episode run'lar yapıyorlar story line single player, ve bu questlerin güzel rewardları oluyor başka hiçbir yerde alamayacağınız falan bir sürü yeni gemi gelmiş fena değil şu aralar eğlenceli yani de pvp hala aynı, birkaç ability'nin özellikleri değişmiş sadece o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dune4343 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Star trek tactical oluştururken neleri seçmeliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 steam'de indirim var, değer mi almaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Star Trek seviyosanız değer. Lakin 1 hafta sonra sıkmaya başlıyor. Özellikle yalnız kaldığınız zaman oyun zulüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 2011 yılı içinde f2p olacakmış. hadi hayırlısı. Fallen Earth sarmamıştı bi de bunu denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Free to play olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Free2Play olmuş Koşun. Client indirdim deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 İlk izlenimlerim gayet olumlu. Şimdilik single-play modunda biraz olaylar ama grafikler, oyunun akışı falan iyi. Şimdilik sadece kaş-göz düzeltme için para istediler. Geminin üstünde sizin koyduğunuz isim görünüyo USS-Draconis mesela. O olay çok hoşuma gitti. Star Trek üstelik bedava daha noolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ekranı 1920*1080 yapıyım dedim oyun patladı. :D star trek hayranı birisi olarak deneyeceğim ama bu olay hayra alamet değil eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 indirdim bende patchleri indiriyo şimdi. bakalım nasılmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 oyun sardı baya fena degil şimdilik :). bugun quest yapmaya giderken dynamic event tarzı bişey geldi uzayda giderken, girdim. 10 kişi full takım spaceshiplerle yaptık eventi baya bi zevkliydi :D bi kaç ay sıkılmadan oynanır oyun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AliAga Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 yeni indirdim 757mb bi patch var onu bekliyom :) active bi Turk grubu var mi oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 oyun genel olarak hoş. space questler eğlenceli. ama sanki ground questlerde hikaye farklı olsada 1-2 mekan dışında sanki hep aynı şeyi yapıyoruz. sıktı biyerden sonra. birde şu duty officer olayını biri kısaca anlatırsa sevinirim, kafam pek basmadı bu olaya çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 bende beleş diye indirdim. Güzele benziyor şimdiden level 7 oldum. Uzay savaşları gayet başarılı. Yer görevlerinde keşke mekanlar biraz çeşitli olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 yeni ek paket gelmiş ve artık romulan oynanabiliyormuş. hikayeye nasıl entegre ettiler acaba epey merak ediyorum zira romulus paramparça olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 oynamaya başladım ama classları pek anladığım söylenemez. 3 tane class var tactical engineer science tactical dps gibi duruyor. engineer tank. science healer. peki bunların pvpde ve pve de kullanımları nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Sovereign said: PvP turnuvalarına falan başlayacağız yakında. Açıkçası oynadığım en zevkli pvplerden birine sahip STO. Vent'ten, organize bir şekilde oynanırsa tadından yenmiyor. x.x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 türkiye ve dünya dahil hiç bir yerde adam gibi wiki bulamadığımdan tek tek deneyerek buldum. engineer olarak başladım iki gündür vulcanların sevilmeyen kuzenleri romulan olarak oynuyorum. senaryo şimdilik eh işte diyebileceğim bir seviyede ilerliyor. pek heyecan yok açıkçası. f2p olduğundan pek dert etmiyorum. tarz olarak sp kotor gibi ilerliyor aksiyonlar. uzay savaşları kotorun on katı daha iyi. en azından flash oyunu seviyesinde değil. ground savaşları vasat. elder phaser ciuv ciuv vurup öldürmek üzerine. pek skill veya etkileyici trait bulunmuyor. lowbie olduğumdandır belki şimdilik. pvp hiç denemedim o yüzden bir bilgim yok. animasyon olarak pek başarılı olmasa da, yer yer star trek dünyasını iyi yansıtmışlar. her dünyanın habitatı farklı ve star trek dünyasındaki çeşitli kültürleri oyunun içerisine güzel yerleştirmişler. the repopulation gelene kadar en iyi scifi oyun bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 said: Oyun güzel olmasına güzel. 1) 1 char szilere yetmiyecek . Zen li gemi hatta bağzı modellerinde fleet türünü almadan geminiz yetersizdir. Bu yüzdenden en az 3000 zen yapmanız gerekecek burda ortalama 400.000 rafine edilmiş dilithium demektir. 1 charın günde kasabileceği dilithium sınırsız olup günde sadece 8000 dilithium mu rafine edilmiş dilithiuma çevirebilirsiniz. Buda 1 charla sadece gemiyi alacaksanız 50 gün demektir. o yüzden en az 3 charı 50 lvl yapıp dilithium kasabilecek duruma getirmelisiniz. 2) Lvl 50 de başlayan reputasion sisteminde bütün araştırmaları bir arada yürütseniz bile buda 36 gün sürmektedir. 3) Eğer kafadan skilleri vermş ve ilerlemiş iseniz bunu daha sonra sıfırlamak için 500 zen harcamanız gerekmektedir. Passif skiller(traits) 300 zen , Reputasion lar için 300 zen yani hata yapma lüksünüz yok. 4) Oyun RolPlay üzerine kurulu bir oyundur. Diğer bir çok oyundaki gibi pvp genel sıralaması , fleet sıralması , öldürdüğünüz düşman üzelrine aldığınız xp üzerine gibi bir sıralama sistemi yoktur. 5) Oyunda en önemli 1. malzeme dilithium(ZENi almak için ,özel ground space setlerini, Fleette satılan malzemelerin çoğunu ve dilithium storedeki malzemeler için gerekli) 2. side EC dediğimi oyunun kendi parasıdr (NPC lerde satılan malzemeleri tamir,güçlendirici gibişeyler, Reputasion için gerekli malzemeleri almada, Exchange diğer oyuncuların sattığı malları almada , Özel pazara konulabilen gemileri almak için ihtiyacınız var. 6)Bu oyunda oyuna günde 2-3 saatinizi verek bir yerlere gelmeniz çok zordur. Oyunda yapılması gereken çok şey olduğu için. Bunlar sadece işin %10 nu oyun güzel olmasına güzel ama bol bol sabır istiyen bir oyun. Oyuna başliyacak olanlara tavsiyem 1) Federation tarafında açacaksanız Space ağırlıklı bir char açacaksanız Human yada Aliendır Klingon Tarafında Alien Romulan char içinde Romulan dır. 2) Ground için özel ırklar var onları anca zenle aldıktan sonra aktif edebiliyorsunuz ö yüzden ground charlar zen kasatıktan sonra ekstradan yapacağınuz iştir. 3) Zenli Geminizi - fleet silahlarınızı - fleet consolelerinizi almadan dilithium harcamayın biriktirin. hiç bir fleete bağşlamayın çünkü geminizi tamamlamadan anca gezinirsiniz oyunda. Aynı şey EC içinde geçerlidir paranızı sadece reputasion ve kendinize gerekli malzemeleri almakta kullanın. Kimseye öpücükle Lock Box gemilerini vermiyorlar. EC yoksa malzemede yok janjanlı gemide yok. 4) Fleet mark toplayın girecek bürsürü fleet bulursunuz. Oyunda hangi fleetteyseniz fark yapmaz fleetimdede olmanız gerekmezki zaten öyle bir derdimde yok alım yapmiyorum zaten .Dilithium mine 3(Son Lvl) Embasy(Son Lvl) 3 Star Base Tier 4 deyim(LVL 5 son) . Benden yardım alabilirsiniz. en az 10 saat onlinenımdır. burdan özel mesajla yada oyunda sağ üste mektup iconunda compıse bölümünde TO: bölümüne @zulfikarali ye mesaj atarak bana ulaşabilirsiniz. Gerektirse ts adreside var sorularınız olursa gelip sorabilirsiniz. özel mesajla ts adresini öğrenebilrsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar