Steel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2002 Stephen King in Kara Kule serisini okuyanlar varsa tavsiye ederler mi ? Seri kaç kitaptan oluşuyor, Türkçeye çevrildi mi, olay nasıl bir zamanda geçiyor gibi sorulara cevap verebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2002 Türkçeye çevrilmiş 4 kitap gördüm. İlk üç kitabını aldım okudum. 6 kitapmış herhalde. 5-6'yı görsem (ingilizce/Türkçe) 4,5,6 alcam okuycam. Ama 4'ü şu an için okumak hiç içimden gelmiyor. İlk kitap bana Fallout tadı verdi. İkincisi Whitewolf (Hunter-Vampire'da benzer sahneler yaşadık) Üçüncüsü daha gotik-korku gibi. Benzetebileceğim ne var? Nine Hells hikayeleri ya da Undying. Türkçe'ye çevrilen bildiğin FRP kitaplarına çok benziyor hikayeler. Ama çevirilerin değişik şirketlerden olduğu için mi bilmiyorum, her bölüm farklı hikayeler. Yani sıkılmazsın okurken hiç. Git al kesin kap getir birlikte okuyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2002 Teşekkür ederim Bonecrusher. Eğer söylediğin gibiyse çok iyiye benziyor. İngilizce bile olsa alıp okuyasım geldi.[hline]As the lion slaughters man I'm the wolf and you are the lamb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2002 kara kule çok güzel bi seridir ama ilk kitaplardan sıkılmamak lazım. fazla metafizik ve insana "bu ne lan şimdi?" dedirtebiliyor. Sonradan taşlar yerine oturmaya başlayınca tadı çıkıyor. Konuşan ve bilmece soran bi treni kafamda bu kadar korkunç (a.k.a krokunç) hayal edebileceğim aklıma gelmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 kara kule ilk okuduğumda "bu ne len adam farklı boyut kurmuş ama hala isa'dan bahsediyor" diyordum. Daha sonraları fallout'a abandım. Yaz başında ilk kitaba tekrar başladım. Fallout'taki postapocalyptic dünyaya çok benzediğini farkettim. Kara Kule okumuş ve Fallout bilgisi benden daha iyi olanlar vardır onlar belki farklı yorumlar. Ama değişkenler bile var (ghoula benziyor ve parlak). Yani zaman kapıları dışında herşeyi fallouta benzettim.[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Kara Kule tek kitap değil mi? Hani eski zamanlarda geçen. Ben sadece hapishanedeki mendillerden tek tek koparılan iplikli olanlı okudum (detay vermiyim okumayan vardır) onun dışında da Kara Kule oldugunu duymak guzelll.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ne diosun hehe orta okul 1 falan kitap fuarı vardı okulda kara kule 3 sanırım yeni çıkmıştı kapağı beğenip almıştım bi de stephen king yazıyor diye hehe o zaman pek alakam yoktu olayla da şimdi anlıyorum kitabın geçtiği ortam fallout un post apocalyptic ortamına acaip benziyor, andırıyor[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 absolut,senin bahsettiğin kitapta iktidar mücadelesi fln mı konu oluodu;hani basa gecmke isteyen birini kuleye mi ne kapatıyordu veya boyle bisey miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 senin dediğin ejderhanın gözleri hoca, kule var onda da ama kara kule ayrı..[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 hmm[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen icq : 29902990 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 saol harbiden farklı kitaplar oldugunu biliyodum da adını bi turlu cıkaramyıordum fi tarihinde okumustum kitabı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar