Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2006-2007 Şampiyonlar Ligi Yarı Final Eşleşmeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adamlaryine son dakkadaaldılar ya. İlk gol zaten baldı, ikincide de kaleci maldı offf :(

Keşke bu dediğim doğru çıkmasaydı be abi.

Futbolu zenginlerin eline geçirecek bu durum. Manchester kendi parasıyla savaşsın, 50 sene ezik kalan tek şampiyonluğu olan Chelsea elin rus zengininin dışarıdan gelen parasıyla adam alıp maçlar kazansın.

İlerde suyu çıkar bu işin Chelsea başarılı olursa. :(
Mesaj tarihi:
gece gece çok pis göt oldum,sağolsun chelsea.chelsea ye iddaa oynamı$tım,tam 90. dakika artık bitti diye nicke "chelsea nın gotu kocaman" yazdım.yazdıgım gibi chelsea gol attı,ha$ırt dercesine.göt oldum ama iddaa tuttu,oh$.bu arada bayern yarın milanı geçer çok rahat.hayır oynadım,biliyorum =)
Mesaj tarihi:
Manchesterda zengin klup Glazer almadı mı...
gerçi klubun girdileri yetiyor

chelsea de öyle bi imkan yok rus aldıktan sonra ilk defa bu yıl 190milyon dolar zarar etmişler.
daha önce daha yüksekmiş.

[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 23:44 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
evet gönlümden geçenler tutmadı. gerçi totti sebebiyle roma'nın elenmesine sevindim. ama chelsea'nin de elenmesi lazımdı. bakalım bayern'in de garantisi yok ama geçerler diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Off attı Milan.

Pis Berlusconi ya. Milan'ın küme düşmesi gerekirken adamlar cl'de yarı finale doğru gidiyor. Juve şike yaptı ama Milan da Juve kadar yaptı. Ama işin içinde Berlusconi gibi kart zampara garip bi politikacı olunca işler değişiyor tabii :(
  • Yeni Oluştur...