Madcat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 eh bayern maçı hariç(daha belli değil) dediklerim tuttu.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Adamlaryine son dakkadaaldılar ya. İlk gol zaten baldı, ikincide de kaleci maldı offf :( Keşke bu dediğim doğru çıkmasaydı be abi. Futbolu zenginlerin eline geçirecek bu durum. Manchester kendi parasıyla savaşsın, 50 sene ezik kalan tek şampiyonluğu olan Chelsea elin rus zengininin dışarıdan gelen parasıyla adam alıp maçlar kazansın. İlerde suyu çıkar bu işin Chelsea başarılı olursa. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 gece gece çok pis göt oldum,sağolsun chelsea.chelsea ye iddaa oynamı$tım,tam 90. dakika artık bitti diye nicke "chelsea nın gotu kocaman" yazdım.yazdıgım gibi chelsea gol attı,ha$ırt dercesine.göt oldum ama iddaa tuttu,oh$.bu arada bayern yarın milanı geçer çok rahat.hayır oynadım,biliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Manchesterda zengin klup Glazer almadı mı... gerçi klubun girdileri yetiyor chelsea de öyle bi imkan yok rus aldıktan sonra ilk defa bu yıl 190milyon dolar zarar etmişler. daha önce daha yüksekmiş. [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 23:44 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 İyi de şu anki kadrosu başkan parasıyla değil kulübün normal gelirleriyle kuruldu. Abramovich'in 3-4 senede 500 milyon euro'ya yakın yatırım yaptığı düşünülürse şaka gibi değil mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 said: 1 milan 2 liverpool 1 roma 1 chelsea romaya güveniodum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 milan we liverpool da elerse tahminlerim tutuor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 milan'dan patladın sen. münich şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 senin tutan bi bayern olcak heralde lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Ben eminim kendimden. Benimkiler tutacak kesin. En azından %80 ihtimalle, %50 si 8D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 carrick te insan degilmis bu arada, bir ve 2.gol de jenerik goller yani, harbi affetmiyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 eet özellikle 2.csi naaptın sen dedirtio..de rossi de iyi yazmış arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bugun münih-milan 0 olur hatta %90 0-0 biter hatta %100 under oğlu under olur. ona göre oynasın iddaa severler asdasd:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 evet gönlümden geçenler tutmadı. gerçi totti sebebiyle roma'nın elenmesine sevindim. ama chelsea'nin de elenmesi lazımdı. bakalım bayern'in de garantisi yok ama geçerler diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 7 tane attı united =) .united şampiyonluga gidiyor ama bakalım.liverpool da sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 20dakikada 3-0 oldu maç zaten..ben 6da kalır demiştm ama 7 oldu bomba oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=g4QCK5mdNiM&mode=related&search= Kırmızı şeytanların Roma'yı parçaladığı maçın gollerini buradan yakabilirsiniz. [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 19:22 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 said: bırakmaz öbür tarafa chelsea ;) armut dalda roma nerde sallanır vay vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 manchester u. cok feci patladi ama yinede liverpool u ya da chelseayi rahat yenebileceklerini gostermiyor yinede liverpool rahat cikacak maca cok bisi beklemiyorum sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Oha şaka gibi la bu ne! Ezmiş resmen oha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Off attı Milan. Pis Berlusconi ya. Milan'ın küme düşmesi gerekirken adamlar cl'de yarı finale doğru gidiyor. Juve şike yaptı ama Milan da Juve kadar yaptı. Ama işin içinde Berlusconi gibi kart zampara garip bi politikacı olunca işler değişiyor tabii :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 oehh milan 28' [0 - 1] C. Seedorf 32' [0 - 2] F. Inzaghi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Milan maç vermeye alışkın :D Verebilir maçı Münih'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 final liverpool-chealse olcak bence milan yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 liverpool chelsea yarı finalde karşılaşacak Man Utd - Liverpool olur kanımca. Chelsea çok kötü oynuyor ama rakipleri de zayıf. Zar zor da olsa yeniyor. Toparlayamazlarsa Liverpool dağıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar