Lucky Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 http://www.dailymotion.com/video/x1hsjz_bursakongre Çok ilginççç adam kongrede resmen itiraf etti...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 adamın rleri çok sinir bozdu. açıkça sattığını söylemiyo bi de kıvırıyo paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 çok pis çaktık ama 4-0 bursa darmadagın olmuş puahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 bunu söyleyen taraftar değil kongre üyesi.. maçın satıldığıı apaçık ortadaydı zatennnn..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Kaça satıldı acaba? merak ettim. ama iyi yendik haa 4-0 :P dfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 kaça satıldığı önemlimi kongre üyesi itiraf etti işte.. şikeci fenerbahçe ama gene şampiyon olamayacaksınız yukarda ALLAH var... bi 14 mayıs daha yaşatıcaz size... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Bu kongre ne abicim böle.. İlkokul müsameresi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ya nerde ne itiraf etti? anca kendi kendinizi kandırırsınız böyle. o kongrede her kafadan bir ses çıkıyor. 1 yıl önce olmuş bir şey. ayrıca maç vercek adam ilk yarıda neden vermedi? şike buysa galatasaray da şike yaptı geçen sene bize 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 şike var şike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Ezdik işte ne şikesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 lucky attığın postu 20 kere daha falan oku da ne kadar aptalca olduğunu anla bence. hatta anlayamazsan yardımcı olalım.. [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 11:17 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Yorumsuz deyip yorum yapmak da ayrı bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 werewolf benden önce davrandın valla,tam yazıyordum sen yazmışsın,yorumusuz yazıp ta her lafa cvp vermek yorum yazmak olmuyor heralde,ayrıca 14 mayıs yaşatacağız yine lafları ortamı germek için yazıldığı apaçık belli,patide birşeyler değişsin artık yaaa,ilkokul bebeleri muhabbeti yapanlar var hala aramızda Gelelim maça neymiş satmışlar cart curt,evet bursaspor futbolcuları o kadar mı şerefsiz de levent kızıl yenileceksiniz diyince maçı verecekler,lafı sölemeden bi düşünün size birisi böyle dese yapar mısınız?O adamların hiç mi haysiyeti,onuru yokta Fenerbahçe'ye maçı vermek için oynayacaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 said: lucky attığın postu 20 kere daha falan oku da ne kadar aptalca olduğunu anla bence. hatta anlayamazsan yardımcı olalım.. sanamı sorucam attığım postları..... konuyu saptırma arkadaşım maçın ikinci yarıda satıldığı apaçık ortadaydı zaten.. aziz yıldırımın her zaman yaptığı şey.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 6-0 ve 4-0 da mı şikeydi Lucky senin mantığına göre öle oluyo da Fenerbahçe şikesiz maç kazanamaz değil mi sana göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 güzel kardeşim konuyu neden saptırıyorsun... levent kızılın fenerbahçeyi sevdiğini hatta tuttuğunu herkes bilir.. ayrıca maçı 90 dkka izlediysen ilk yarı bursanın oynadığı futbol ortadaydı.. ikinci yarı birden bire bitakım okadar nasıl değişti... kendi oturduğum şehirde bundan yıllar önce aziz yıldırımın şehrin kulup başkanını arayıp maç satın aldığınıda biliyorum... Bunu anlatanda şehir kulup başkanının oğluydu bizzat kendisi şahit olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Fenerbahçe taraftarı olarak maçı oturup izledim ilk gol bursapor kendi sahaından çıkarken tuncay'ın kaptığı top'tan oldu,2.gol de Önder'in ortasında kezman'ın kafa vuruşuyla geldi,şimdi gollerin hiçbiri hazırlanmış gol değildi,ayrıca bursaspor ilk yarıda direkten dönen topu gol olsaydı,şu an bunları konuşmayacaktık..Bişey sordum dedim ki size biri gelip bu maçı yenileceksiniz dese ne yaparsınız?Onurunuz,haysiyetinizi bırakıp istenileni yapar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 said: Fenerbahçe taraftarı olarak maçı oturup izledim ilk gol bursapor kendi sahaından çıkarken tuncay'ın kaptığı top'tan oldu,2.gol de Önder'in ortasında kezman'ın kafa vuruşuyla geldi,şimdi gollerin hiçbiri hazırlanmış gol değildi,ayrıca bursaspor ilk yarıda direkten dönen topu gol olsaydı,şu an bunları konuşmayacaktık..Bişey sordum dedim ki size biri gelip bu maçı yenileceksiniz dese ne yaparsınız?Onurunuz,haysiyetinizi bırakıp istenileni yapar mısınız? bi kulup başkanı oyuncularına maçı satın zaten demez.. ama fenerbahçe şampiyon olsun arkadaşlar güzel bi açıklama yapar yada teknik direktöre yaptırır.... atılan gollere bikez daha dikkat et bursaspor defansı topa müdahale etmekten aciz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ben dedim satildi diye herkes kizdi inanmadi bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 fenerbahçe maç alsaydı geçen sene galatasaray şampiyon olabilir miydi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 geçen sene son denizli maçını hesaba katmadılar yeneriz die düşündüler... o maç satında alınamazdı denizlinin durumu ortadaydı... denizli ligde kalmayı garantiledikten sonra durgunlaştı... yusufun oyundan çıkarken arkadaşını kulağına ne fısıldadığınıda herkes duydu.. ama appiahın topu direkten dönünce fenerin bütün ümitleri bitti.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Evet tamam öle Fenerbahçe zaten her maçı satın alarak şampiyon olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 said: Evet tamam öle Fenerbahçe zaten her maçı satın alarak şampiyon olacak... biliyoruz canım üstüne basa basa söylemene gerek yok.... sarıyla kırmızıyla alnımızın akıyla.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Denizlinin Fenerbahçe maçına gelene kadar oynadığı maçları aç bir izle Lucky madem şike olaylarını çok seviyosun,çaykur rize-denizli maçında çaykur irze 1-0 öne geçince rizeli bir futbolcunun üzüntüsünü ve yaptığı hareketin kameralara nasıl yansımış bir daha bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 said: Denizlinin Fenerbahçe maçına gelene kadar oynadığı maçları aç bir izle Lucky madem şike olaylarını çok seviyosun,çaykur rize-denizli maçında çaykur irze 1-0 öne geçince rizeli bir futbolcunun üzüntüsünü ve yaptığı hareketin kameralara nasıl yansımış bir daha bak.. evet iyi hatırlıorum o maçı.... türkiyede şike olayı var tabikide.. ama bunu en fazla yapan takım fenerbahçe... senin dediğin şuna geliyor denizli fenerden maçı satın aldı :=) :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar