bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Küresel ısınmanın gündemde olduğu ve osuruğun bile küresel ısınmaya etkisinin hesaplandığı şu günlerde üşenmemişler google ın siyah halinin hesaplamışlar. Google siyah olsaydı ; yılda 3000 megawatt elektrik tasarrufu yapmış olacaktık. tamamı beyaz olan bir ekran yaklaşık olarak 74 watt elektrik tüketiyor. tamamı siyah bir ekransa yaklaşık olarak 59 watt. google, günde yaklaşık olarak 200 milyon hit alıyor. her kullanıcı için ortalama 10 saniye kullansa. google, günde 550.000 saat görüntüleniyor. eğer sayfa siyah olsaydı toplamda 15 watt'lık bir kazancımız olacaktı. bu da dünya çapında 8.3 megawatt/saat'lik bir enerji kazanımı demekti ya da yılda 3000 megawatt/saat enerji.. ve sadece birkaç ufak kod değişikliği sayesinde, elektriğin 1 kilowatt/saat'ine 10 cent dersek, toplamda 300.000$ kar sağlanmış oluyor. http://ecoiron.blogspot.com/2007/01/black-google-would-save-3000-megawatts.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 fw leyelim pls. p.s:ayrıyetten siyahı daha bir ho$mu$. [ Mesaj 09 March 2007, Friday - 05:37 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Siyahı daha güzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=178195 Eh, aramaya inanalim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 google siyah yazdım sadece bu çıktı arama'da. kasmayın insanların falsosunu bulacam die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Aramaya inandırtmak için adam gibi başlık açın. Bi başlık açıcam diye cümle kombinasyonları deneyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 google diye aratsaydın en tepede o çıkacaktı..Ayırca o topiğin de başlığı gayet güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Arama sisteminde sorun var o zaman. Benim suçum değil ki, bana niye kızıyorsunuz yani? Konu daha önce açılmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar