Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kilo poroblemi

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

Gıçınız kaşınıyorsa ve uykunuzda sürekli ağzınızdan salyalar akıyosa sabahları yastığınız ıslanmışsa ayrıca sürekli dışkı rengi farklıysa veya bazen iç donunuzda beyaz şeyler varsa tenya olabilir.

valla tenya için ilacın adını bilmiyorum.Eczaneye gidin verirler.Tenya canlı çıkmaz.Hatta bazen sen gözle bile göremezsin.Ama tenya bu ilaçla bazen göz pınarından çıktığı bile oluyormuş kimi zaman 3m yi falan buluyormuş gibi hikayelerde var beni böyle korkuturlardı :P
ben kullandım ama var olup olmadığını bilmiyorum. bişey farketmiyor.Bende salya akması vardı onu kesti varmı yokmu bilmiyorum kilomda bişey değişmedi.
Ben hayvan gibi dürüm yerim 3-4 tane falan çok fazla içki içerim bu nedenle deli gibi kilo aldım.
Ama önceden çok hareketliydim almıyordum öss zamanları ve üni zamanları sürekli yatmaktan çok kilo aldım ama hep sporla ayarladım.
Şimdi ideal kilomdayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Farkli seyler aslinda da, ikisi de olabilir problemin. Belki de sadece metabolizman hizlidir.
En guzeli bir dahiliyeciye gitmek ilk olarak, baktir bakalim boyle bi problemin var mi. Eger yoksa da sorun metabolizmaysa, o zaman da diyetisyene gidip ona gore beslenip saglikli bir sekilde alirsin o 5 kilonu.
Ben 1.78'im, 78 kilo civariydim en son, benim de kilo vermem lazim sanki :/

Ha bi de bence doktora gitmeden ilac falan kullanma, ilac sonucta yani.

[ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 16:32 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

An itibariyle elimde kontil ilacıyla bekliyorum. 6 çiğneme tabledinden oluşuyor. Sabah kahvaltıdan evvel 3ünü çiğnicekmişim diğlerini de haftaya çiğnicekmişim.

Karbonhidrat - yağ - protein bunu içeren yemeklere örnek verebilirmiyiz?Biyoloji derslerinden hep itekaka geçtim. Mümkünse portakallı ördek değilde her evde olabilecek bir şeylerde olursa şahane olur=)
Sosyal ağlarda paylaş

Çikolota, nutella falan çok kalorili tamam da, ne kadar sevilse de çok yiyemiyor insan bir yerden sonra bayıyor.

Başka bir kalori bombası patates cipsleri. 100 gramı 600 kalori falan. Ve (çok tuzlu ve baharatlı değilse) bir oturuşta birkaç paket bile bitirebilirsin. 200-300 gram yesen ekstradan 1000-1500 kalori demektir. Hatta yanına da kola vs içtin mi gelsin kaloriler.

Ama aynı zamanda felaket sağlıksız bir şey tabii. En doğrusu doktora gitmek olur bence.

NOT:
Karbonhidrat: Makarna, pilav, patates, ekmek

Yağ: Efenim bildiğin yağlar dışında içinde çok yağ bulunduran şeylerden örnek -> Tam yağlı kaşar, beyaz çikolata, kaymak

Protein: Yumurta beyazı, sert peynir, balık, et, süt, soya, mercimek

[ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 22:28 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage ın verdigi nottaki örnekler gayet guzel..ama sen bu konuda abartma...atıyorum sabah...sucuklu yumurta yanına ekmek zeytınyaglı lımonlu bı karısım sekerlı bı cay...nooldu 3 enerjı kaynagınıda lezzetlı ve salıklı bı sekılde almıs oldun...öglen ıcın atıyorum makarna yanına köfte guzel bir yesıl salata ve sarap olabılır...gene dengelı ve enerjı dolu saglıklı bı yemek..bunlar gıbı kombınasyonlarla sısmanlamak kolay...esas sorun onları alınca baslıyor...abartma derım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de aynı sorun var sayılır.179 a 61 kilo ve kendimi bildim bileli 1.79 a 61 kiloyum.Bakalım gidicem bu hafta içi dahiliye'ye ne çıkcak acaba.Belli mi olur belki 3m lik bir tenya vardır :D

Şöyle bir 5 kilo alsam süper olcak.Bu arada kortizonlu iğne filan diye birşey duydum.Tehlikeli diyor millet.Ne dir bu kortizon ve kortizonlu iğne ne yapar?

[ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 15:58 tarihinde, ssj4songoku tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Dikkat boka sarmıyor. Fakat midesi zayıf olanlar açmasın yine:p Resim yok ya valla.

[spo] Tenya ilacını aldıktan sora ilk wc ye çıkışımda koku leş kıvam cıvıktı. Bide ısıtıp verdim kanalizasyona kurt varmış demek mümkün olurmu? Bizzat kendisini göremedim arada karıştırmak da isteyemedim. [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...