bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Şimdi şöyle ki sınıfta kaldım =) aldığım 4 ders var.4 derside öyle bi dağıtmışlar ki 1 saat günde en fazla 3 saat oluyor. Pek gidesim gelmiyor İnanılmaz ötesi bir zaman boşluğum var yapacak hiçbirşey yok Zaman resmen geçmiyor. İş başvurusu yaptım çalışayım diye sezonluk kimse çalıştırmıyor yazın gideceğim diye kimse sallamıyor =) Kurs falan düşünüyorum ama 3 aylık ne kursu alabilirim dil istiyorum İtalyanca veya Almanca o da araya yaz girecek yalan olucak. Yapıcak hobi bulamıyor. İnternet başında geçiriyorum günü.Gündüz gezmeyi sevmem hava kararınca falan çıkıyorum dışarı geziyorum. Onun dışında akşam 6 ya 7 ye kadar haftaiçi yapacak hiçbirşey yok. puff! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Gitar al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 gitar al, kitap oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 gitarım var.Ama sarmıyor =) kitap ise sürekli okuyorum =) yinede zaman dolmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 gitarim var ama sarmiyo demissin doverler adami :) fotograf makinasi al resim cek gidip, gunduz disari cikmayi da ogretir, en guzel resimler bence gun batimi ve gun dogusu sirasinda cekiliyo daha cok kitap oku, asla yeteri kadar okuyamiyosun su hayatta (sinir bozucu) spor yap, duzenli bi spor yaparsan (gunde bi saat kossan bile) senin 2 saatini falan goturuyo bu dusuyla sonrasindaki kahvaltisiyla falan ve gunun daha hizli geciyo (oole hissediyosun) eger nerd um ben diyosan notpr0n cozmeye basla, madem o kadar bos zamanin var, dumb game de var ondan sonra, internetteki bu tur puzzle lar genelde isten kaytarma yoludur ama bos zamanin varsa super zaman gecirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 gitar şöyle sarmıyor. O yetenek yok yani kasamıyorum.Denedim daha önce olmadı kursa falan gitmek lazım artık bu saatten sonrada becerebileceğim bi iş değil. Nerd olsam sınıfta kalmazdım :P notpron daha önce kasmıştım eheh o da gelmiyor =) Ya fotoğraf makinasını değiştirmem lazım onun içinde param yok. Ucuz bi hobi lazım maket bile alamıyorum mesela maket yaparım sürekli ama maket alamıyorum şuanda =) öğrenci hayatı işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 WoW oyna.Sararsa butun bos zamanını doldurur (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 dar pantolon giyip sokaklara çık,hele geceleri haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 payro öneriyorsun yani. sen eğleniyormusun yeterince? [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 15:42 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 oh$ ayar :) arkada$ın biri anlatmı$tıda tanıdık geldi senin durum ondan demi$tim :p edit: onun adıda sina dı,o da mersindeydi,o da bjkliydi hatta ve hatta bu forumdan haha p.s: eben varya.. al sıkılıyorum diyordun,eglendırdık i$te.kre$ saati bitti hadi yallah :p [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 16:07 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 ama benim adım Sina =) Ayrıca daha edit yapan toptur gaydir totoştur dombiliktir. [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 15:58 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 16:00 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 wowa sar, boş vaktim olsa da wow oynasam bende (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 wow iyi çözüm evet, lesmezse söyle benim accountu vereyim 70lenecek iki tane 60ım var =P ya da bir alt topicten dory hanıma müracaat et, dövsün o seni mevcut ruh haliyle, kapansın konu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 wow sarmaz bu adamı,o konuda eminim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 kız arkadaş bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 o zaman dizilere sar, sıralayım biraz istersen lost, battlestar galactica, stargate atlantis, heroes, house, oz valla hepsi sarar bunların hepside 2-3 sezon falan ömrünü yerler adamın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 oha forumda 3 sina mı war? enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 bu dünyada sıkılmayı nasıl başarabildin,madalya takmak lazım sana.. 1-git önce kitap oku 2-zaten okuyorsan divx aban 3-zaten izlediysen oyun alemine dal,muhakkak ilgini çekicek birşeyler çıkmıştır 4-zaten oyun manyağıda olduysan dizi,belgesel,konser yükle izle 5-zaten onlarıda izlediysen,git kız arkadaş edin kız arkadaşında varsa,ve bir yandan diğer 4maddeyide yapıyorsan 5dakika bile boş zamanın kalmaz,kalamaz.. ben 3ay yazı böyle geçirdim,bir damla sıkılmadım..bu ara üni feci kasıyor,3.seviyeye anca gelebiliyorum.. en kısa zamanda yüklediğim megadeth konserini izlemek,ve bir kız arkadaş edinmek dileklerimle mesajımı burada noktalamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Abi kız , oyun , film mühim değil hepsinden çokça var :p sorun bu boş zamanları boş geçirmemek.Çok fazla kitap okuyorum ve çokça film seyrediyorum.Ama artık film seyretmek yerine daha yararlı bişeyler yapmak istiyorum. Öyleki imdb top 100 filmerinin 86sını izlemişim =) Zaman boşken kendimede bişeyler katarak doldurmak istiyorum. aslında topici dory e gönderme yaparak "Zaman bi ak pls" adıyla açıyordum sonra vazgeçmiştim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 dalgıçılık , yelken (dalgıçlığın ilk kursları ve yelken teorik olduğu için etrafta denize gerek yok :P ) ayrıca hem şimdi zaman geçirirsin hem ilerde inanılmaz eğlenceli olacak gezilere gidebilirsin pek hobi olmuyor ama dil de zaman geçirir hem işine yarar :) denizli biyerde yaşiosan balık tutmayı öğren balık tut :) uçurtma (ama dandik çocuk uçurtması değil. çok aşaması var. hem kendin yapacaksın hem git gide zorlarını yapacaksın. millet sanatını yapıyor vallahi =) ) origami başka puzzle maket vs olabilir valla aklıma gelmiyor başka =) ancak tabi puzzle origami maket türü şeyler tek başına evde kendi kendine yaptığın şeyler oluyor genelde. diğerleri daha güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 origami yapıyorum çok eğlenceli =) denizli bi yerde yaşıyorum mersin de ama üninin dalgıçlık yelken gibi aktiviteleri yok yani daha görmedim. Ama mersinde vardır belki araştırmak lazım o aktiviteleri onlarda ama haftasonları 1gün falan yapıyorlar. benim amacım haftaiçini doldurmak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 bu arada başka Sina kim. bi tane vardı ardeth sanırım 3. kim ? hayatım boyunca Sina ismini duymadın başkasında bosna da vardı 2 kişi Türkiye de 1 kere duydum patide 3 tane var işe bak =) [ Mesaj 09 March 2007, Friday - 00:57 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 yüksekten korkmuyorsan havacılıkla ilgilen,zevkten ucarsın hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 düşündüm taşındım kendi hayatımdan bişi yapsın benim yaptığım dedim ama bişi bulamadım iyimi. internette takıl en iyisi sen benim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 hala bulamadım ne güzel dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar