Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Loot


Nefr

Öne çıkan mesajlar

uo var... uo...

ya osi istiyorum bende fakat runuo sevmiyorum. sphere tarzında olsa süfer olcak. Türk serverlarda tatmin etmiyor...

loot olan oyun var hemde hem inventory hemde üstünüzdende item düşürebiliyorsunuz.
Silkroad online... Fakat ancak lootu pk olduğunuzda(aynen uoda ki gibi yoldan geçene direk dalabiliyorsun) oluyor bu. Misal pk iken öldünüz mü itemınız düşüyor tabi öldürdünüz mü düşüyor mu bilmiyorum.
Dandirik bişi işte ya... amaaan... Lootsuz memorepege istemiyoruz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Piskopat Kore oyunlarından lineage var, gerenksiz level kastıran bi oyun ama dayanabilirsen:

Lineagede PvP baya var, yani orda burda millet birbirini kesior, sonra arklarını toplayıp arkadan basıyolar, bi grup gelip baştan aşağa zindanı dağılın len tüm MOBlar benim diyip temizliyor. PK ların peşine kelle avcıları takılıor...

Loot olayı kısmen var, kısmen diyorum; çünkü kestiğin bi adamdan eşya düşebilir, alabilirsin ama olasılığı düşük. Düşen eşya çok sağlam olabiliyor, depresyona sokabiliyor insanı, o yüzden düşük tutmuşlar.

Ama oyundan artık gecti, heyy gidi eski gunlerr

[ Mesaj 09 March 2007, Friday - 00:27 tarihinde, odchu tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eve ters bana, kafam basmıyor öyle teknolojik olaylara benim, dwarf adamım ben alır baltayı girişirim olayım o

LA2 deki loot olayı yalan yav doğru anladıysam; sadece PK isen öldüğünde çok çok düşük bir ihtimal item düşürme riskin var değil mi? E bu durumda PK olarak ben hem lootlayamayacağım, hem ölünce itemım gidebilecek gibi tatsız ve haksız bir durum var

SR da aynı o zaman. Ne mantıksızlıktır yav bu, PK karşıtlığı çok abuk birşey. Hayatımda hiçbir zaman PK olmuş değilim ama PKların varlığı hep hoşuma gitmiş, zevk ve adrenalin katmıştır oyunuma.

Neyse, UO dl etmeye başladım ben tekrar. bir bakayım nasıl olmuş ne hale gelmiş OSI, loot sistemi değişmiş mi, PvP gelişmiş mi görmek lazım

[ Mesaj 09 March 2007, Friday - 13:43 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında şöyle bi mmorpg yapsalar çok çok güzel olcak.

Grafikler über olmayacak. Maximum GW gibi

Kontroller gw tarzı olcak yada wow diyelim farketmez, wasd ile yönlendirilebilcez ve ekranı çevirirken sağ tuş kullanabilcez(döndürmekte rahat olcak öyle 2 saat mouseyi etrafımızda dolandırmıcaz).

Combo sistemi olcak(bkz: gw factions assassin classında ki skiller gibi).

Hatta kısacası GW'nin wow versionu olcak vede lootlu olcak öldümü lootu alacaksın komple. Zaten gw'de item elde etmek o kadar über zor birşey değil.

Aman be uo var mis gibi k. reborn gelsinde görüntüleri aşmış şekilde bi deniyelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok satma derdinde bir oyun; bugünlerde, öldüğünde ne varsa düşür tarzı bir loot sistemi yapmaz. Adamlar Diablo'dan beri işin sırrını çözdüler. Büyük bir oyun yapacaklarına, Diablo,wow gibi aslında oynanan süreye göre çok ufak alanlarda binde bilmem kaç ihtimalle düşme ihtimali olan eşyalalarla kedi fare oyunu oynatıyorlar.

Bu durumda, alabilmek için haftalarını harcamış bir insanların kaybettikleri ilk pvpde o eşyalarını da kaybedecek olmaları en başta dünyada intihar oranlarını inanılmaz artırır.

Ya pvpde çok ustalık isteyen bir sistem kurmalılar ya da şansın en önemli faktör olduğu tarzda bir pvp ve kısmen dandik ve peşinden sürüklemeyecek eşyalarla dolu, başka yönleriyle cazip bir oyun yapmalılar.

Satar mı? Piyasa önce biraz blizzard etkilerinden kurtulmalı, insanlar değişik şeyler peşinden koşmaya başlayana kadar zor. En az 5 sene diyorum. Mmorpg furyası zaten hız kesecek önümüzdeki sene başlarında, ondan sonrasında az ama öz oyunlar geldikçe olur.

O zamana kadar önümüzde en iyi ihtimal warhammer var. En azından pvp ile xp kazanabiliyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mmorpg dunyasi artik tamamen uo'da "trammie" dedigimiz kisilere kaldi. bir kere loot edilsinler X oyunun message boardlarinda cok sevdikleri X itemini nasil kaybettiklerini aglaya aglaya anlatip oyunu birakmakla tehdit ediyorlar developerlari.

o yuzden uo desen de orda da insurance minsurance yok reward olarak item bless deedler etc.. adam gibi loot yok bittik artik
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

maalesef öyle

yahu insan bari bir server açar lootun olduğu, istemeyen gidip oynamaz o serverda, wowda ne güzel PvP serverı var efendim RP serverı var. bir de lootlu PvP serverı olsa olmaz mı. uo daki felucca - candyland ayrımı ne güzeldi işte

arttırırlar orta düzey itemların -wow için rare düzeyindekilerin mesela- drop rateini, ama epicler ya kasıp eskisi kadar zor düşüreceğin, ya da instance çıkışında bekleyip düşürmeyi başaranlardan almayı deneyeceğin itemlar olarak kalır.

ya da craftable itemların costunu düşürüp gücünü arttırmak suretiyle lootu direk serbest bırakabilirler işte aslında.

ne biliim, ölmekten korkayım istiyorum ben yav, uoda bir pkla karşılaştığımda yaşadığım adrenalini wowda tek başıma 5 hordeun arasına daldığımda yaşamıyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında loot değilde öldüğünde yada öldürdüğünde eline birşeyler geçsede olcak.

mesela kill death count olabilir. Öldürdün mü +5 puan versin, öldüğünde ise -10 düşürsün.
Puanlarla hem ranka olsun(adını duyurma sevdası) hemde puanlarla birşeyler alınabilse mesela uniq itemlar flnda filanda.

öylede zevkli olur mesela ölme korkusu olur puan düşücek diye. puan kasma sevdaları falanda filanda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o dedigin sey daoc da var.
pvp si iyi bir oyun ve adam oldurdukce topladıgın puanlarla kendine yeni skiller alabiliyorsun.
oynamayali epey oldu belki değişen baska seylerde vardir.
uo hic oynamadim bilemiycem,ama oynadigim sayisiz mmorpg arasinda en zevkli pvp daocda vardi (add-onlari gelmeden once).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
O PvP heyecanı EVE'de var. Milyonluk gemiyi ve çok milyonluk ekipmanı gemiyi havaya uçurtup kaybedince neye uğradığını şaşırıyorsun(geminin sigortası var ama sadece hammaddenin piyasa ortalaması fiyatını veriyor.)


Diğer MORPGler şöyle bişey yapabilir: hayatta kalmayı becerdiğin süre boyunca statlarına bazı bonuslar alırsın , öldüğünde sıfırlanırlar..

[ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 00:29 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Valla UO yu ben AoS un ilk çiktii dönemlerde de çok sevmistim,(ondan öncesini zaten seviyordum) fakat sonra yok ninjitsudur samuraidi zip ziptir bik biktir derken boku çikti onunda. Fakat nefr e sonuna kadar katiliyorum. Kaybedecek biseyin olmamasi pvp de çok saçma, UO da bi adami kestikten sonra millet basina üsüsüp o corpseu lootlama yarisina girmesi bile ayri keyifliydi. Ben ayrica ole adami kesince 5 puan aliim olunce 10 puan kaybediim falna o da pek umrumda olmaz. Onemli olan item kaybetmek. Yoksa giderim ölürüm 10 pu an kaybederim dalar1m bi daha canlanip . Fakat zirhin kilicin giderse , ole hemen reslenip tekrar combata giremessin. Somut biseyler gececek elime hemen veya gidecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...