_Faramir_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Arkadaşlar bi board arıyorum yanlıs birincisi ucretsiz olacak ikincisi tabii ki guzel olacak. cok vakitim yok o yuzden deneyemiyorum. acaba yardımcı olabilirimisiniz. ne tavsiye edersiniz bide niye ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 phpbb2 Çünkü ücretsiz, kurulumu kolay, yönetimi kolay ve çoğu şey için fazlasıyla yeterli. Yüzlerce teması var. Türkçe versiyonu da var. Edit: Ayrıca open source. Dolayısıyla devamlı gelişiyor, açıklar kapatılıyor. Çok yardımcı bir topluluğu var. [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 12:26 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Faramir_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 smf phbb karşılaştırması gordum bi iki tane smf one gecmis ama sence hangisi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Smf hakkında pek bir bilgim yok ne desem yalan olur. phpbb'den memnunum ama. Ben de bir deniyeyim bari vaktim olunca. Edit: Dikkatimi çekti smf anladığım kadarıyla sadece mysql destekliyormuş. PhpBB'nin database desteği daha fazla. Gerçi amatör ücretsiz sitelerde zaten her şekilde mysql kullanıldığı için pek de kafaya takmaya değmez. :) [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 14:03 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 O zaman smf kur. mybb vardı bide mybboard.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 bence smf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 www.sphereserver.net in forumu var . IPB olarak.. Benim çok hoşuma gidiyor ajax kullanmışlar.. tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 smf teknik olarak bir adım önde gözüküyor. en azından daha hiç açığı bulunamadı. ama phpbb daha eski olduğu için şu anda smf'ye oranla çok daha fazla eklentisi, teması var... buna göre seçim yapmak sana kalmış.. kişisel olarak ben smf'yi tercih ederdim. bunun bir sebebi de hazır tema vs. kullanmayı sevmemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 www.yakusha.net bu adresde phpBB modlarının yüklü halini yapılmış durumda. Bence bunu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 mybb'ye bulaşma da phpbb2'den de smf'den de memnun kalacaksın..ama böyle çabucak olsun bitsin ve de güzel olsun diyorsun madem phpbb2'yi öneririm çünkü her şeyinden çok fazla var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar