Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum sistemi.

_Faramir_

Öne çıkan mesajlar

phpbb2

Çünkü ücretsiz, kurulumu kolay, yönetimi kolay ve çoğu şey için fazlasıyla yeterli. Yüzlerce teması var. Türkçe versiyonu da var.

Edit: Ayrıca open source. Dolayısıyla devamlı gelişiyor, açıklar kapatılıyor. Çok yardımcı bir topluluğu var.

[ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 12:26 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Smf hakkında pek bir bilgim yok ne desem yalan olur. phpbb'den memnunum ama. Ben de bir deniyeyim bari vaktim olunca.

Edit: Dikkatimi çekti smf anladığım kadarıyla sadece mysql destekliyormuş. PhpBB'nin database desteği daha fazla. Gerçi amatör ücretsiz sitelerde zaten her şekilde mysql kullanıldığı için pek de kafaya takmaya değmez. :)

[ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 14:03 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

smf teknik olarak bir adım önde gözüküyor. en azından daha hiç açığı bulunamadı.

ama phpbb daha eski olduğu için şu anda smf'ye oranla çok daha fazla eklentisi, teması var...

buna göre seçim yapmak sana kalmış..

kişisel olarak ben smf'yi tercih ederdim. bunun bir sebebi de hazır tema vs. kullanmayı sevmemem...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...