Voys Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=178483 efe yaş üzüm'le açıyorum konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 tekirdağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 tekirdağ +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 tekirdağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 beni bozuyo şekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 kırmızı sarap varken rakı ıcenlerı anlamak zor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Olmayan rakı. Bacardi kola ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 İçemiyorum ben rakı, fena çarpıyor sonra... Forza Vodka&Limon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 tekirrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 tekirdağ daha yumuşak, akıcı bir tadı var, ikinci tercih olarak da yeni rakı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 yeni rakı ya da efe [ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 14:45 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 tekirdağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 sarap disinda benim favoriler ehue 8 saat araba kullandim tipim daha icmeden kaymis resimde. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Zegna öldün de cennetten mi yolluyorsun bu resmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 yok kasimdaki bayram tatili, yazliga baliga gittik gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Bunlarda tuttugunuz balıklar oluyor tabi :) Bu arada nedendir bilinmez bikere saglam rakı içince uzun bir süre rakı içemiyorum. Tekirdag tabiki favorim de şu aralar viski daha cazip geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 o jackler ne öyle zegna :( tekirdağ bu arada da. of ya ne balıkmış hah. maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 benim rakılarımı sturm içio genelde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 oha jacklere gel, ohş tekirdağ. ama fasıl rakı da çok güzel. onu da severek ailecek izlioruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Tekirdağ favorim ;) 2. olarakta efe rakı, onunda içimi hoş, yumuşak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Nerenin balığı bu böyle? Maaşallah pek bereketliymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Yeni rakı tabikide olmadı Efe rakı(yaş üzüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 mastika + tekirdag bide bide efe yas uzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 mastika nerden buluosun? ben bulamadım inatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 efe yaş üzüm ötesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar