Baluu Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 [spo]İnanilmaz bir şekle girdi hersey, jack ayni işe tekrar bulasti, adam resmen bu ulke için her seyi yaparim ben ayaklarinda... Adam da tam ctu yu aradi, oldu.. Bakalim ne olacak haftaya..[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Bir sezon daha bitti, 7 ay bekle simdi :( Fayed oldukten sonra biraz sikici olmustu gerci, Sezon 5 daha iyiydi genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Nükleer bombanın üzerine atlayarak etkiyi hafifletir diye umuyordum. olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 fayedden sonrası tatsızdı hakikaten. nükleer tehlike geçince pek bi esprisi kalmadı kişisel entrikalara döndü. neyse sezon finali yine iyidir belki bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Baggio yanlisin var sezon haftaya bitiyor. en son 623 cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 enaa son bolumu 2 saatlik yapmislar, hakliymissin baggio :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Izleyip de yazdim zaten yav :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 cnbce-de dün basladı 6. sezon, persembeleri 9 da ama ilk 2 bölüm beraber yayınlandı bu hafta, haftaya öyle olmaz heralde. neyse meraklısına duyrulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 dün izledim de her sezon aynı muhabbet baydı artık ama beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Yeni bitirdim. Bence geçen sezon kadar güzeldi. Yeni karakterler iyiydi, olaylar akıcıydı. Çatışma sahneleri önceki sezonların hepsinden iyiydi ve boldu belki de o sebeple bu kadar beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 sezon 7 nin preview şeysi çıktı meraklıları için upload edeyim isterseniz ya da pm atın rapid linkini vereyim ama tam bilmiom şimdi preview yasal bişi ondan rapid link verebilirim sanırım? bir de 7.sezonda zaman şeysinde bi atlama olacakmış sanırım jack im bauerim bi ara afrikaya gidecekmiş işte aradaki mesafe kadar atlama yapılacakmış atıyorum 11de abd den uçağa binecek bölüm bitecek sonraki bölümde saat [abd afrika kaç saatti?] atıyorum 6da afrikada olacak oradan devam edecek yani zamanda atlama yapacak:F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Forumda rapidshare linki yasak degil ki, warez crack vs linki vermek yasak genel olarak. Trailer internetten dagitilan bisey zaten. http://rapidshare.com/files/64920259/allday7.rar rar sifresi: ivan@rslinks Zaman atlamasi yapicaklarini sanmiyorum, "formati filmde bozucaz mecburen, onun disinda dusunmuyoruz" demislerdi bi ara ama belli olmaz tabi. Bozucak olsalar 6. sezonda Cin'den kurtulmasina daha duzgun biseyler yazarlardi ama mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 şifresiz http://rapidshare.com/files/67707648/24.day7.preview.ws.pdtv.xvid-sfm.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Oooh direk spoiler , ben 2. sezonda bırakmıştım da , tbr . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 18. bolumden sonrasi, 3 bolumde de cekilirdi ama yine uzatmalarla 6 bolum yapmislar sagolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 1,2,3. sezonlarıda uplada ayıp olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 3. sezonun ortasında (taa 4 sene önce) askere gidince şekil 1A da görüldüğü gibi sonradan yakalaması zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar