Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Başlık açılmamış bu siteyi tanıtıcı. Basitçe anlatmak gerekirse, yonja vs vari bir site. Ama biraz daha farklı bir sistem. Tag olayı var. (etiket) İsterseniz bu taglar altında tartışabilirsiniz, İsterseniz bu tagları kendinize yapıştırabilir, kendinizi tanıtıcı bir liste hazırlayabilirsiniz. Gelin kaynaşalım. Evet. http://www.sosyomat.com bu da benim hede. http://bonecrusher.sosyomat.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Bone o ne bakış öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 bone bi tane kız yok, arkadaş listende, sosyomatın amacına ihanet ediyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 http://ktulu.sosyomat.com/ bu da bendim doğru..iyi hatırlattın bonecan gieyim ne zamandır girmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 http://overload.sosyomat.com [ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 11:16 tarihinde, ovrld tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 ısınamadım bi türlü o siteye gıcık kaptım diyebilirim nedenini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 blackie.sosyomat.com ben çok sevdim siteyi uzun zamandır üyeyim ama sıkılmaya başladım uzun zamandır yazmıyorum. Beni tutun ! piliz tutmayan gay dombalak tombili olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Ayrıca sosyomatta kızlar teklif ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 yok etmiyo ama çok rahat insanlar canııımm :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Sosyomat'a üye alımını durdurduk. 4 ay gibi kısa bir sürede 25575 kişi Sosyomat'a katıldı. Bundan sonrasında altyapıyı güçlendirip, performans sorunlarını çözüp, pişirdiğimiz yeni araçları eklemek üzere kendimizi programlamaya adıyoruz artistlere bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 2 saat içindede 150 küsür üye banladılar ki hala banlıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 yönetimini homoseksüelligi tercih etmis bireyler olusturuyor. hasan the dr00d a selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Site aşırı derecede yavaş. Sunucu sorunlarını çözeceklermiş bide, ulan amerikadan sunucu alırsan tabi yavaş olur, amerikada hızlı olması için google gibi bişe olması lazım. 25,000 üyeleri var veritabanında aman aman, paticiğin 2 milyon oldu heralde mesajı. Yazık bu insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 açıldı girdim istanbul şehrinde 1 kişi çevrimiçi =) Lite bi stile dönmüşler sanırım sitdeki yükü kaldırmak için.Birçok arkaplanı falan bi sürü keskin grafiği kaldırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 patçik yönetir.sosyoya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 paticikte resim koyup "kızlar selam" diyebiliyor muyuz? yok. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 ama resim koyup "selam erkekler" diyebilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 http://rud.sosyomat.com/ Son 2 aydır yoğun lş temposu nedeniyle pek takılamıyorum siteye. [ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 18:13 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 www.facebook.com [ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 19:45 tarihinde, Caglar35 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 said: açıldı girdim istanbul şehrinde 1 kişi çevrimiçi =) Lite bi stile dönmüşler sanırım sitdeki yükü kaldırmak için.Birçok arkaplanı falan bi sürü keskin grafiği kaldırmışlar ulan deli gibi bu msjı arıyorum. Mesajı atmak istediğim topic "Bilgisayar Oyunları / popomundo" nasıl olduysa buraya atmışım bende kendimden emin değilim attımmı atmadımmı diye postu bulamıyorum ehehe tabi kimse bişey anlamadı siteyle ilgili olduğu için :p Bu arada Bone haklı sosyomattaki kızlar hem çok güzel hemde aşmış insanlar :p iki selamdan sonra taksimde seni bekleyebilme yetileri var.Öyle varlıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 bone kızlara düşmanmısın, o ne oyle hep erkek arkadaş :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 mankenlik ajansina yollanabilcek cinsten fotolar goruyorum ben burda. cok şekilli siteymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 said: bone kızlara düşmanmısın, o ne oyle hep erkek arkadaş :=) akrep burcu olduğumu görünce kaçıyorlar hemen. sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ben sitemin adıyla almıştım üyelik..baktım googleda daha önce cıkıyor ucurdum üyeligi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 sitenin adıyla değil zaten ismin/nickin ile alıcaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar