Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 http://www.deviantart.com/deviation/50189734/ Toplanacakmışız Kızılay'da Şu bilindik meydanda Eğlenecekmişiz oldukça Gezerim ben tey tey Dolaştık biz arkadaşlarla Dürüm yedim akşama Oo çok kararmış hava Gezerim ben tey tey Taksiye binsem aslında Bitmiş para cüzdanda Yürüyerek gitçez galiba Gezerim ben tey tey Tinerci gördüm yolda Sapladı bıçağı karnıma Yığıldım kaldım sokağa Gezerim ben tey tey İnsanlar toplandı başıma Polisi aradılar telefonla Bindirmek için ambulansa Gezerim ben tey tey Hastaneye geldi baba Vurdu tokatı kafama Bağırdı öfkeyle bana Gezerim ben tey tey Neden dolaşmışım dışarda Ne işim varmış orada Yaptığım iş çok saçma Gezerim ben tey tey "Ne yav" dedim babama "Yapma burada tantana İzin vermiştin sen bana" Gezerim ben tey tey Doktorlar girdi araya "Yapma şimdi bey amca İzin vermişsin oğlana" Gezerim ben tey tey Babam sinirlendi olaya "Doktorlar senden yana Şikayet etçem anana" Gezerim ben tey tey Yaşadığımız yer Ankara Kışın kar yağar burada Bonecrusher derler bana Gezerim ben tey tey [ Mesaj 05 March 2007, Monday - 13:42 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 noldu olm tinerciler mi bıçakladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 bıçaklanınca niye polisi arıyorlar once 112 aranmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 bıçak damage vermemiş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 fazla gezme bone tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 göz pınarlarım doldu, boğazım düğümlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Yaşadığımız yer Ankara Kışın kar yağar burada Emrah derler bana Gezerim ben tey tey olarak değiştirince de uyum saglıyor şiirin bütününe ilginç bişi olmus gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 noldu ya =o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 komik olmuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 bone cok iyi olmuş abi eline saglık valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Hava soğuk İstanbul'da Bekledi vurdu şerefsiz Mart'ta Bi hatun düşüremedik daha Gezerim ben tey tey Aklıma ilk gelenler (= [ Mesaj 05 March 2007, Monday - 14:45 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Bi de, Istanbul'dan kalkti tren Ankara'da yapti fren Bu lafima cevap veren ... var ki o da baya iyidir. Tabi, O laflari benden belledin le baslayan dortluk de gayet guzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 @Penth, o şiirde fantastik kafiye vardı hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 bu siir bu dunyada gecıyor olamaz.polisi arayıpta gelen ambulans,hastaneye gelip bıcaklanmıs cocugu tokatlayan baba falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 gelen tinercinin babası lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 penthin dediği şiir muhteşem bişi. ayrıca kadir abiyi burada saygıyla anıyoruz(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 said: Bi de, Istanbul'dan kalkti tren Ankara'da yapti fren Bu lafima cevap veren ... var ki o da baya iyidir. Tabi, O laflari benden belledin le baslayan dortluk de gayet guzeldir. Benim en sevdiklerimden biri ise; "Seni kiniyorum ve sana laflar hazirladim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 said: noldu olm tinerciler mi bıçakladı? humour diyorlar hoca buna. zaten şiir kafama, duş alırken (oo çok seksi) dank etti (ilham perim ilhami'yle tanıştırıyım...) yoksa ne bıçaklanması ne Ankara'sı abi, Kıbrıs'ta pinekliyorum valla şu aralar :) ha bi de, zaten "babadan izin alıp gezme" yaşlarını çoktan geçtik. [ Mesaj 05 March 2007, Monday - 16:45 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 sen benim şiirlerimle dalga geç sonra git kendin yeni şiirler yaz:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshua Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 şiirin amacını anlamadım ama herhalde empati olsa gerek ben bıçaklansam ne düşünürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 ne amacı ya. :S geyik olsun diye yazdım, anlaşılmıyor mu : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 güzel olmuş, okurken keyif aldım tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 bunun yeri karalama defteri olacaktı:P duşun rehavetine veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 yok abi karalama defterini hakedecek kadar edebi bir çalışma değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 olur mu özünde çok felsefi anlamlar var sen görememişsin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar