shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 gececi takımı toplandımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Limonata istemem ben yemek isterim. AÇIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 beyler soda ayran mı içersiniz, vişne soda mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 aklıma pati meyhanesi geldi lan. bir zamanlar çıkmazdım. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 soda ayra vodka dgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yawas yawas toplanıyoz.i bu gece country calıp bole bi kol kola girip dans falan edelim... niye diye sorun... hadi sorun... sordunuzmu içimden geldi....:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Arhadaşlar bişi sorucam. Şimdi böyle saatlerce bilgisayar başında kalıyoruz ya bazen, hani mesela bi hafta pek dışarı çıkmadığımız oluyo. İşte o zaman belinizde böyle bir anaa ağlaması, boynunuzda acı veren çığlıklar hissediyo musunuz? Galiba laptop kucakta bi pozisyonda kalıcam yaşlanınca. Öyle kiitlenicem. Tatildeki sportif ve atak benden eser yok, 1.5 hafta yetti anassını satiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Soda ayran nası bi şey ya hiç içmedim yarın deneyeyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ulan bişi yazdık yardım edin kardeşinize ayıptır be *bana yazı işleri müdürünü bağlayın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 daha bu soda ayran çıkmadan arkadaş demişti. Sodayla ayranı karıştır iç fena ayılıyon sabah. İçkiden sonra da baş ağrısı kalmıyor demişti de. Denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hönk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bana oluyor farklı pozisyonda uzanınca geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bi aktivite yapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 sen istiyor aktivite verecen ekstra para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 radyoyu açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 oluyo roket adam hele benim 1 haftadır bacagım sakat dogru duzgun kalkıp evin içinde bile yuruyemiyorum değişik bi mod annlasılan sadece sırt boyun deil baska tarafflarım da agrımaya basladı kotu bi duygu...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 korkuyorum bi gün gözleri elime alıcam. böyle gürültülü bi biçimde patlicak gözlerim baaam diye. en çok da bohu mohuna gittiğine üzülücem yazıktır lcd ekranlar gözü bozmuyodu di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 said: lcd ekranlar gözü bozmuyodu di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 CaNNi said: daha bu soda ayran çıkmadan arkadaş demişti. Sodayla ayranı karıştır iç fena ayılıyon sabah. İçkiden sonra da baş ağrısı kalmıyor demişti de. Denemedim o olaya biraz daha eklenti yapaym update edilmiş hali olsun... içine biraz limon suyu biraz da tuz katıyosun ooohhh sabah hiç bişeyin kalmıyo...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ben de hep boğulduğumu hayal etmişimdir. Kendi kanımda ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ekranların hepsi gozu bozuyo o bozmuyo bu bozuyo falan die bişi yok sonucta olay aynı uzun sure goz kırpmadan sabit yere bakmak yoruyo gozleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 soda-ayran oranı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Kendin ölç işte.Tadına bak biraz biraz koy sodayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 büyük bir bardak... bir klasik bildigimiz ayran.... bir şişe soda(tercihen kızılay:D )... eklenti olarak ceyrek limon... 2 tutam tuz... tam olay budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar