Eternal Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 çok ilginç 2 - 2 bitti. Puan farkı 6 haftaya Fenerbahce - Konya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 boşver eternal ya feneri gs yi bilmemneyi. hafta içi cl var, hafta sonu barça-real var gereksiz gelmeye başladı türk futbolu iyiden iyiye gözüme. boşuna vakit harcıyoruz izleyerek. adamlar nası oynuyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Dogru söylüyosun Dela. Sivas'a kar$ı iki topu direkten döndü. Mükemmel futbolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 rofligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 6 Geliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 yavaş gelin de üstünüz başınız kirlenmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 said: çevir kazı yanmasın?:) GS'liyim ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 hehehehe komedi yav :D boyle lig hic gorulmemistir heralde şampiyon kayseri olcak bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Beşiktaş ın tek dezavantajı çok fazla deplasman maçı var bu çok sakat. Ama fener daha trabzon gs kayseri ve beşiktaşla oynamadı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 beşiktaşın 5 içerde 6 deplasman fenerin 6içerde 5 deplasman diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 çok işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 ya bütün bunlar çok güçlü bi takımın olmamasından. bi tane güçlü takım olsa diğerleri de utanıp kendilerine gelecekler ama yok nerdee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 maç tekrar edilecek büyük bir ihtimalle. Sivas kural hatası yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Aha şaibe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 sivasın forvetlerini hayranlıkla izledim. çok uyumluydular. Mehmet Yıldız'a hayran kaldım. Umarım hep böyle devam eder. 25 yaşındaki bu futbolcunun performansını devam ettirmesi durumunda milli takıma çağırılacağını umuyorum. Abimle fener maçını izlerken 3 sene önceki Beşiktaş aklıma geldi, 8 puan farkla liderken bizde böyle oynuyorduk, sonra Fener şampiyon olmuştu. Sıra bizde sanırım şimdi :) PS : Uzun zaman sonra 2. yarıda ilk defa Alex'i bu kadar istekli gördüm ve Mehmet Yozgatlıyı oynatmayan Zico'nun tercihlerini hayretle izledim. Tek forvetle maça çıktı ve Semihi çok geç oyuna soktu. Gece Telegolde Sergen Yalçın konuk olacak. Kaçırmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 tekrar edilirse ne şike dönmüş olur belli deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 neymiş ki kural hatası? yine hakemin gözü görmeyip 2. sarıyı vermemiş mi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Ekşi'den: "madde 25: listede yazılı on bir futbolcu dışında bir yedek futbolcu ile kadronun tamamlanması halinde oyuncu değişiklik hakkının biri kullanılmış sayılır. sivasspor maç öncesinde verdiği listedeki bir oyuncunun yerine maçta başka bir oyuncuyu oynatmış ve böylelikle bir oyuncu değiştirme hakkını kullanmış oluyor. üç oyuncu da maç içinde değiştirdiği için hükmen mağlup olacak." Olaya bak hey Allah'ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 ahahaha. yani benim oyuncum maçtan önce kendini kötü hissederse veya onu geçtim ayağı kırılırsa ben onu maç başlamadan önce değiştiremem öle mi? değiştirirsem de oyuncu değişiklği kontenjanı mı kullanıyor oluyorum?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 oyuncu değişkiliği hakkı maç başladıktan itibaren başlar.Maç öncesi oyuncu değiştirmemi olurmuş. Listeyi verdikten sonramı başlıyor oyuncu değişikliği. Fenerli yöneticiler tutuştu tabi taraftarı rahatladıcak yer arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Ya siz Aziz Yıldırım'a tek gözle mi bakıyorsunuz =) Vardır bir düzeni onun da =)) Sivas ters takımdır demiştim, nitekim öyle de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Maddeyi Fener bir anda çıkarmadı beyler, abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Yeter ki puan kaybetsin fenerbahçe, daha ne hatalar çıkarırlar onlar ohoo. 90. dakikada zar zor gol atıp maçı alsalar kimsenin hatadan haberi olmaz, puan kaybı olunca bi tarafları tutuşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Arkadaşlar, Fenerbahçe menejeri Volkan Ballıya, 4. hakeme, maçın gözlemcilerine ve maçın hakemine Sivasspor maçtan önce bu değişikliği bildirmiş ve tek tek onay imzaları alınmış. Bu yüzden kural hatası yoktur. Sivasspor menejeri az önce maratonda bunu açıkladı. Söylediğine göre o imzalar olmasaymış Fenerin itirazı hakklı olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar