-Nae Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 İstiklal Marşı'nın bile okunamadığı bir CHP ilçe teşkilatı açılışı. http://www.youtube.com/watch?v=pN55x-wjFSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Emekli öğretmen olması da cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 ya bana cahilliğinden ya da bilememesinden değil de daha çok heyecandan unutmuş gibi. yine de üzücü bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Neymiş? Oluyor böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 İstiklal Marşı'nı düzgün okuyamaması elzem verici bir durum ancak haberi yapan kanala bakıyoruz Samanyolu tv. İmam hatip dışı eğitim olmaz falan diye saçmalayan bir kanaldır kendileri. Ayrıca emekli bir öğretmenin İstiklal Marşı'nı bilmemesi ne kadar mümkün.Hayatının her pazartesilerinde,her cumalarında okunuyor.Heyecanlanmış,yüz kerede özür diledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 şöyle bir versiyonu da mevcut bunun.Verilmiş olabilir http://www.youtube.com/watch?v=AZEf6y0j1qE Bu daha da batırmış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Ne heyecanı ya yemesin beni, bilmiyor işte. Ayrıca da siyasi işler böyle, AKP yapınca diğerleri verir, CHP yapar, Kanal 7, Stv verir. Herhangi bir gariplik yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Ne heyecanı ya yemesin beni, bilmiyor işte. Ayrıca da siyasi işler böyle, AKP yapınca diğerleri verir, CHP yapar, Kanal 7, Stv verir. Herhangi bir gariplik yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 altı dakika arayla aynı mesajı atmak icin yeminmi ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Yeminimi bozdum huleyn! Post kasmayın lütfen!1 [ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 03:01 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 bariz bilmiyor cidden(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 normalde küfür etmek lakap takmak gerekirdi böyle durumlarda chp olunca isler degisiyor demek ki=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 uzun süre söylememiştir öncesinde , o heyecanla da unutuvermiştir.yoksa adam öğretmen lan , nasıl bilmesin , ohaçüşyuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 akp sonunda chplileride bozmaya basladi...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 said: akp sonunda chplileride bozmaya basladi...... AKPyi sevmeye bilirsin vs tamam ama bu kadar saçma bir laf atma olmazki auhuhau :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 said: normalde küfür etmek lakap takmak gerekirdi böyle durumlarda chp olunca isler degisiyor demek ki=) AKP'li olunca da 7 sayfa yazı yazmak gerekir, bak ne güzel yerine getirmişler. http://forum.paticik.com/konu.php?id=127297 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Apache buyur CNNTurk de de var aynı haber. http://www.youtube.com/watch?v=n-t0W6aTImc samanyoluyla ne alakası var resmen ekranın başında mesajına güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 olmaz olmamalı chp falan katmıyorum... emekli öğretmenin... Heyecandandır yani imkansız ya. İstiklal marşını bilmeyen öğretmen olmamlı ülkemizde... [ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 15:41 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 belki ecevit'in hastalığına yakalanmıştır. Parkinson(yanlıs yazmış olabililir) hastalığı gibi bişey olmuştur. Adam yanındaki kişinin adı bile unutmuş çünkü. Hakikaten nasil okuyamasın bir emekli ögretmen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 ee yuh yani...diyecek başka bir şey yok bunun üzerine.ayıp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 ayıp etmiş ama bana da heyecanlanmış gibi geldi sonuçta yaşlı adam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Hadi adam öğretmen olduğu halde İstiklal marşını bilmiyor,yanındaki adamındamı ismini bilmiyor.Basbayağı heyecanlanmış.Hemen taş atalım,hemen dibe sürükleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 sorun taş atmak değil bu ülkemizde sıkça olan birşey herkese bir kulup bulalım benim ne zoruma biz iyi öğreendik kimlerden öğrendik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Bu arada parkinson unutma hastalığı değil. Alzaimer den bahsediyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar