Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CHP'de Üzücü Olay!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İstiklal Marşı'nı düzgün okuyamaması elzem verici bir durum ancak haberi yapan kanala bakıyoruz Samanyolu tv.

İmam hatip dışı eğitim olmaz falan diye saçmalayan bir kanaldır kendileri.

Ayrıca emekli bir öğretmenin İstiklal Marşı'nı bilmemesi ne kadar mümkün.Hayatının her pazartesilerinde,her cumalarında okunuyor.Heyecanlanmış,yüz kerede özür diledi.
Mesaj tarihi:
Ne heyecanı ya yemesin beni, bilmiyor işte. Ayrıca da siyasi işler böyle, AKP yapınca diğerleri verir, CHP yapar, Kanal 7, Stv verir. Herhangi bir gariplik yok...
Mesaj tarihi:
Ne heyecanı ya yemesin beni, bilmiyor işte. Ayrıca da siyasi işler böyle, AKP yapınca diğerleri verir, CHP yapar, Kanal 7, Stv verir. Herhangi bir gariplik yok...
Mesaj tarihi:
olmaz olmamalı chp falan katmıyorum... emekli öğretmenin... Heyecandandır yani imkansız ya. İstiklal marşını bilmeyen öğretmen olmamlı ülkemizde...

[ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 15:41 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
belki ecevit'in hastalığına yakalanmıştır. Parkinson(yanlıs yazmış olabililir) hastalığı gibi bişey olmuştur. Adam yanındaki kişinin adı bile unutmuş çünkü. Hakikaten nasil okuyamasın bir emekli ögretmen .
Mesaj tarihi:
Hadi adam öğretmen olduğu halde İstiklal marşını bilmiyor,yanındaki adamındamı ismini bilmiyor.Basbayağı heyecanlanmış.Hemen taş atalım,hemen dibe sürükleyelim.
  • Yeni Oluştur...