Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kenan Evren'i nü resime dönmeye teşvik kampanyası!

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

Bikaç küfür saydım size ama içimden merak etmeyin.Burda demek istediğimi sadece 1 arkadaş anlamış ve haber linki vermiş ayar vermekten başka bişey bilmeyen sözlük gençliğine burdan saygılarımı sunuyorum taklın siz ben sizi ararım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bizsiziarariz
üye § 03 March 2007, Saturday - 10:16 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Bikaç küfür saydım size ama içimden merak etmeyin.Burda demek istediğimi sadece 1 arkadaş anlamış ve haber linki vermiş ayar vermekten başka bişey bilmeyen sözlük gençliğine burdan saygılarımı sunuyorum taklın siz ben sizi ararım

Eh konu açmayı bilmiyorsan istediğin tepkileri alamaman da gayet doğaldır konuda. Eğer bir konuyu tartışmak istiyorsan adam gibi açarsın konuyu, bilgileri verirsin. "Kenan Evren şöyle şöyle dedi, oysa şu var, bakın bu böyledir o zaman bu adam şöyle olmalı" dersin uzun uzun yazar insanları bilgilendirirsin ki onlar da konuya düzgün yorum yaparlar. Yoksa hiç yoktan durup dururken tek cümleyle hiçbir bilgi içermeden saçma sapan bir konu açarsan insanlar da doğal olarak böyle tepki verir.

Bize edeceğin küfürden önce sen kendine küfret, ardından da düzgün konu açmayı öğren ki bir dahaki sefere daha iyi bir tartışma ortamı oluşsun. O "tek kişi"nin yerine oturup kendin koysaydın linki, ya da biraz bilgi verseydin zaten bunlar olmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

bence konu gayet güzel açılmış. eğer bu olaydan haberdar olacak kadar gündemi takip etmiyorsan buraya gelip mesaj atmanı beklememiş olabilir açan arkadaş.

ya da adam gibi sorulur açana kimsenin haberi yoksa; hayırdır, neden diye, açıklama alınır hep beraber gülünür.

ha not olarak düşeyim; ben de bu topicten öğrendim olayı, açana da linki verene de teşekkür ederim =]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...