Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Haydi hep birlikte sevgili Kenan Evren'i nü resim çalışmalarına dönmeye davet edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 lolpls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 biz sizi arıycaz merak etmeyın takılın siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Sakin yahu. Ne bu hırs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Ecevit gibi yaşlandıkça buda saçmalıyo.Bunama belirtileri. http://www.vatanim.com.tr/root.vatan?exec=haberdetay&tarih=02.03.2007&Newsid=111362&Categoryid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Önümde Hande Ataizi soyuncaksa ben de dönerim nü resme ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 I turn to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 kenan evrene dönek dedi sandım bi an duygusal baskınlıgımı yitirdim. arkadaşım kundırık pundırık threadlerle raatsız ediyosun. dönsün ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 united states of turkey lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Bikaç küfür saydım size ama içimden merak etmeyin.Burda demek istediğimi sadece 1 arkadaş anlamış ve haber linki vermiş ayar vermekten başka bişey bilmeyen sözlük gençliğine burdan saygılarımı sunuyorum taklın siz ben sizi ararım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 comolokko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 yamuk suratlı herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 kenan evren niyetini belli etti.302 den dava acılması gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 amacı nedir anlamadm daha büyük bi sacmalık olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 gerçi istanbul a vize önerisinden kötü diil bence de.yine de yaşlandı artık, dünyayı falan dolaşsa böle konuşucana biz de onu eskisi gibi hatırlasak daha iyi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 eskisi olarakta pek iç açmıyor ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 said: bizsiziarariz üye § 03 March 2007, Saturday - 10:16 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Bikaç küfür saydım size ama içimden merak etmeyin.Burda demek istediğimi sadece 1 arkadaş anlamış ve haber linki vermiş ayar vermekten başka bişey bilmeyen sözlük gençliğine burdan saygılarımı sunuyorum taklın siz ben sizi ararım Eh konu açmayı bilmiyorsan istediğin tepkileri alamaman da gayet doğaldır konuda. Eğer bir konuyu tartışmak istiyorsan adam gibi açarsın konuyu, bilgileri verirsin. "Kenan Evren şöyle şöyle dedi, oysa şu var, bakın bu böyledir o zaman bu adam şöyle olmalı" dersin uzun uzun yazar insanları bilgilendirirsin ki onlar da konuya düzgün yorum yaparlar. Yoksa hiç yoktan durup dururken tek cümleyle hiçbir bilgi içermeden saçma sapan bir konu açarsan insanlar da doğal olarak böyle tepki verir. Bize edeceğin küfürden önce sen kendine küfret, ardından da düzgün konu açmayı öğren ki bir dahaki sefere daha iyi bir tartışma ortamı oluşsun. O "tek kişi"nin yerine oturup kendin koysaydın linki, ya da biraz bilgi verseydin zaten bunlar olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ortamı germeyelim mevzu kenan evren suanda adam 3 nesildir sevilmio artık ya boş durmuo yeni nesili de kendinden tiksindirmek için bi yol buldu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 bence konu gayet güzel açılmış. eğer bu olaydan haberdar olacak kadar gündemi takip etmiyorsan buraya gelip mesaj atmanı beklememiş olabilir açan arkadaş. ya da adam gibi sorulur açana kimsenin haberi yoksa; hayırdır, neden diye, açıklama alınır hep beraber gülünür. ha not olarak düşeyim; ben de bu topicten öğrendim olayı, açana da linki verene de teşekkür ederim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 said: eskisi olarakta pek iç açmıyor ya neyse. apaçiyi bir kez daha takdir ettim. konu hakkında olaya son noktam budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Birisi istanbul'a vize uygulamasına karşı bir mesaj atmış da neresi yanlış bu uygulamanın? Ben tamamen arkasındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Bigün o adamın resmini çizicekler ama hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 my Favourite artis Kenan Evren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar