BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 iamnotfunny.deviantart.com muffin53.deviantart.com 2. doğrudur umarım tam hatırlamıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 gulinoget mekanı cennet olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 çok var kasamadım yazmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mehmet Turgut var, bayaa iyi. Full fotoşop ama adamın işi o.Elif Karakoç var hoşuma gitti. Yağız Yılmaz da iyi gibi. Fotoşop önemli ya. Son zamanlarda gördüğüm en güzel resimlerden birini de koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 "Mehmet Turgut var, bayaa iyi ama Full fotoşop" bu ne demek ya. photoshop'a neden bu kadar karşısınız bir anlayabilsem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 devianart da var sayfası ancak bulamadım www.yasinkose.net internet sayfası budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 şafak iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 unac said: bu ne demek ya. photoshop'a neden bu kadar karşısınız bir anlayabilsem... ben karşı değilim aslında tam olarak. sadece tam olarak karşında olup olmamaya karar verebilmiş değilim. bilmiyorum yani. bi ara tartışırız tekrar. offtopic olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bence photoshop ayrı bir sanat dalı, tamam fotoğrafı çekersiniz, photoshopta editlediğiniz zaman o fotoğraf fotoğraf olmaktan çıkıp resim ve fotoğraf arasında birşeye dönüşür bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 lakhmu.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mehmet Turgut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 roket adam said: unac said: bu ne demek ya. photoshop'a neden bu kadar karşısınız bir anlayabilsem... ben karşı değilim aslında tam olarak. sadece tam olarak karşında olup olmamaya karar verebilmiş değilim. bilmiyorum yani. bi ara tartışırız tekrar. offtopic olmasın. cunku eger fotoshopun bokunu cikarirsan(ornek mehmet turgut) ve ozellikle bu islemleri baskasina yaptirip uzerine kendi adini koyarsan.... o zaman fotografci degil fotomanipulator yada mehmet turgut gibi bir insansan ..... oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar