Baluu Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Tadina bak, zaten hiç içmediysen beceremezsin bu yastan sonra.. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 haahahha abi hastamısın ya bırakamazsın :) [spo]neyse yakayım bir tane ben[/spo] [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 19:19 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 sigara içmeyi düşünüyorum diyerek sigara içmeye başlayan insanda hiç görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 bende birazdan duş almayı düşünüyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 bence kafayi yemek bu olsa gerek! ne demek sigara icmeyi dusunuyorum yahu? aynen ben de boyle bisey hic duymadim. sirf mesguliyet olsun diye sigara icme dusuncesi biraz ne biliim.. biraz sacma.. yani gerci normalde dertliysen icmek de sacma da.. bu otesi artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 düşüncede kalsın o bence. :9 zaten ilk sigarada bok gibi bi tat , bok gibi bi koku gelicek , tiksiniceksin.kendinden tiksindirmeli bi şey bu sigara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 kesinlikle başlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 sigara paketlerinin üstündeki uyarıları dikkate alarak konu baslıgını modifiye edersek: İktidarsız olmayı planlıyorum. Ölsemmi acaba? Ciğerler lazım değil bana Kansız kalsam ne olcak ki ? Kanser olasım geldi gibi baslıklarda bonec ın konu baslattıgını düşünürsek cevabı vermeye gerek yok herhalde :) delidir deli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 evlendirelim seni bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 bi çöpçatanlık yapmadığımız kalmıştı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 arkadaşlar farkında mısınız adam açtı topiği ve kaçtı. arkasına bakmıyor da olabilir bilmiyorum. burda bööle paso yorum üretiliyor. patiyi canlandırma çalışmaları sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 dikkat ederseniz düşünüyorum demiş, dövmediğiniz kalmış ayıp.Hem bonec bu arada saçma sapan konuşucak ki yaşıyor mu yaşamıyor mu anlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 sigara başlanıcak bişey degil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 abi başlamayın sigaraya. ben de içiyorum misal ve üstüm basım ellerim sigara kokuyor dişler sararıo vs. o koku zaten dayanılmaz bişi içmeme ragmen sigara kokusunu hiç sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Doruk sen napıyon abi ya günde 8-10 pipo. Piskopat mısın :D Pipo'nun ruhuna aykırı yaptığın şey. Günde max 3 tane yakıcaksın ki değerini kıymetini bilesin. Dumanını da içine çekmiyorsun inşallah? Ama Captan Black harbi güzeldir yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Başlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 bir o eksikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 senin gibi sigaraya başladım. sana öle geliyor şu an,günde 2-3 taneyle geçiştirecğini varsayarsak yemeği daha ucuza çıkartırsın ama sigara sayın günlük olarak yaklaşık 4-5 ay sonra feci artacak,bu da sana hafta 1-2-3 pakete doğru götürecek. o 3 paket falan da üst sınır değil. yemeğe deliler gibi para gidiosa günlük 10 ytl falan e tabi ki o kadar tutmaz. ha bu arada yemekten kaytarıcam die düşünme,sanırım şey olacak,sıkıldın zman yemek yiceksin,üstüne de sigara=) o niyetle başlıcaksan başlama derim yani sigara içen biri olarak. senin durumunda başlanır ama sigaraya genelde de onu da belirtim,insanlar yapma der tabi ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 lan bone çık iki tur koş be şu hale bak sigaradan medet umuyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 ölmeyi düşünüyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 yemeğin üstünde de çok iyi gidiyo meret [ Mesaj 05 March 2007, Monday - 13:09 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Kafamda bardak kırmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 akşam 5 de okuluma ,dersime gitmeyi düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 4 sigara paketi parasına bir paperback alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar