Masteis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Benim gibi panik yapan insanlar için: 3-4 ay öncesinde sunulan "256k Kullanıcılarına aynı fiyatta 6gb'lık 1024 adsl tarifesi"nde kotayı aşsanızda para ödemiyordunuz fakat mart ayında tarife biticek ve 256k'ya geri dönmeyenler 6gb 'ı çatır çatır ödeyeceklerdi. Haliyle bırak 6gb'dı 20~30gb'dan fazla dl eden biri olarak 3.5 atmıştım. Mart ayından sonra 6gb kotayı naparım ben diye. Aradım konuştum şöyle bir yanıt aldım(benden başka bilmeyenler varsa) : Eğer bu tarife sürecinde 6GB'dı aştıysanız mart ayında otomatik olarak 256k'ya geri dönüyorsunuz. Eğer aşmadıysanız 6gb 1024kbs olarak kalıyorsunuz. Yani 256k'ya geçmek için dilekçe yazmak, telefon açmak gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Bu konuda çok değişik söylentiler var sanırım diğer topicdede böyle diyenler vardı. güzel o zmn. işallah 256 olunca ping cs de 80 lere çıkmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 yarın yeni tarifeler açıklansın bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 1024 için 1gb kota diye duymuştum, dudağım uçukladıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Ben de bugün aradım konuştum. Bugün TTNet müdürlüklerini arayıp onaylatmışlar bu bilginin doğruluğunu. Kampanya sürecinde herhangi bir ayda 6 gb kotayı aştıysak Mart ayında 256k'ya geri dönecek bağlantımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 walla nolur ne olmaz ben dilekçemi verip 256k bağlantıma geri döndüm :/ çok kötü be abi çok koydu bu hız düşüşü bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 beni kesmez 256 ben 512 kotasiz ypcam interneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 yeni tarife falan mı açıklandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Hala 1mbitle bağlanıyorum. Lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 of lanet olsun bu turktelekoma işini beceremeyen bir yığın insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 benimde kotayi asmama ragmen baglantim hala 1mbit. modemede reset atiyorum ama nafile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 01 Mart Test Sonucu - Download Testi 880.5 kbps = 107 KB/s adsl bana geçiriomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Ya 1mbit baglanti 140 YTL mi olurmus ya insafsizlara bak. Boru deil 100 $ istio adamlar , o paraya 10 Mbit baglatirim lan ben... Ozellestirdiler TT yi bi de cok bisey degisti sanki, Tatliya Bagliyalim cikardilar nakit kazanmak icin o kadar,baska no lari yok , Arap ne anlar teknolojiden zaten ... Bizim kullandigimiz sey medeniyet degil eziyet aleti, sinirlendiriolar walla adami EDIT: Bu arada 1mbit 140 olur mu diye girmisim, zaten bayadir oyledi de icimde birikmis patliyim dedim,tarife degismis mi diye heycanlanmayin :) [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 21:04 tarihinde, Kithnos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 ben baglantıyı aldıgım gün 1mb 6gb tarifesine gecmiştim, 256 ya dönünce işkence gibi gelmeye basladı. su tarifeleri ucuzlatsalar da bari 512 ye gecsek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 256 harbiden kötüymüş 1 download yapsan bütün internet kitleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ya benim hala 1024?? bi sorun fln olmasın.nerdeyse son 6 ayın 6sındada kotayı geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 valla her allahın günü dl yapan biriyim elimde zaten fatura bile var 10gb'tı aştığım(6gb sınır olsa bile). Fakat hala 1024'üm? Beni dert etmiyor aslında isterim fatura normalin üstünde gelirde bi güzel şikayet ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Öyle bir hakkın olmayabilir ama ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 İnterneti komşusundan otlanan biri olarak tırsmaktayım. Her ay bariz aşmışım kota limitini.256 ya dönmedim dönmekte istemiyorum zaten 6gb kota olsun.Onun fiyatı 256 sınırsız ile aynımıydı.Girmesin şimdi komşuya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 eheheh komşusunu hem sömürüp hemde düşünen hem faideli hem zararlı komşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 256 kablonet csde 25 gibi ping yapıyor. kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 512 sınırsıza geççem böle olmuyo valla.Bi parmak bal çaldı ağzımıza telekom.Alışıverdik.Fak yu telekom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 eh iyi bari :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Dev'den alıntı : 256 kablonet csde 25 gibi ping yapıyor. kral güzel haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 110kb/sn dl var ohhhşşş... İnşallah bu ay sonu faturam 49ytl üstünde gelirde bi güzeş şikayet ederim. Kanıtımda var 6gb'ı geçtiğime dair ohhhh. [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 17:42 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar