Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 AthleT said: Yakında bir turnuva düzenleyeceğim fekat alttan açılan chessmaster'a bir çözüm bulmam lazım =) tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 turnuvaya katılanlara birer webcam hediye edilsin oynarken açalım cam i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 valla bence de guzel olur bi turnuva en kiyagindan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Şaka bir yana beyniyle oynamayan insanlar belli ediyorlar olayı =) Katılacak kişiler parmağıma bir mum diksin bakalım kaç kişiyiz. Hatta paticik bünyesinde bir turnuva planlıyorum. Onun için nette kasmayan, kolay bir websitesi bulmam lazım. Yardım edin uleen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ben katilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 katilirim da finallerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Yarıyıl tatilinde yapsak daha iyi olur. Bu hafta ve önümüzdeki hafta çoğu patinin finalleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 benim için zaman farketmez, katilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Finaller var. En iyisi yarı tatilde, ben de katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 satrancı ilkokulda bilim teknik'in arka sayfasından takip edip edip kendi kendime öğrendim ama paslanmaya başladım, askerden beridir satranç oynayacak adam bulamıyorum burada. Yahoo Games'e gelin kapışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 heh su turnuva ne zaman yapilacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bab rakip tanımazken gittim bi kıza yenildim ve 3 aydır bırakmış bulunmaktayım satrancı. hayır kız güzel olsa gam yemicem. hayret bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 internetten oynayanlar satranç programı açıyorlar direk programla oynim ne fark eder ki tanıdık biri olmadıkça internetten zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 aga programi soylesinler, direk ben indiriim onunla oyniim o zmn. :D Oyle iş mi olur, adam gibi oynariz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bildiğin satranç işte bilgisayara karşı açıyorsun bi tane sonra bi de internet üzerinden açıyorsun rakibin hangi hamleyi yaptıysa sen bilgisayardan aynısını yapıyorsun bilgisayarın yaptığı karşı hamleyide internetteki rakibine yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 heh oyleyse iiymiş ya, bilgisayari da yeneriz icabinda.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Baluu said: heh oyleyse iiymiş ya, bilgisayari da yeneriz icabinda.. :D o biraz kasar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ben bilgisayara karşı oynamayı sevmiyorum, rakip seni yenmeye değil sadece ucuz zaiyat vermenin peşinde oluyor. Oyuna uyum sağlamak için ona paralel taktikle oynuyorum bu kez taktik yaptığımı hissetmiyorum , sinirim bozuluyor. ruhsuz işte, noolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Yahoo Games'den turnuva yapalım beyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 DoruK said: bab rakip tanımazken gittim bi kıza yenildim ve 3 aydır bırakmış bulunmaktayım satrancı. hayır kız güzel olsa gam yemicem. hayret bişi. Güzel olsa yenemezdi zaten. Seni yendiğine göre senden çirkinmiş :p AthleT said: Yakında bir turnuva düzenleyeceğim fekat alttan açılan chessmaster'a bir çözüm bulmam lazım =) Onun için en kolayı satranç değil Go Turnuvası yapmak Onda öyle hile de yapamaz kimse Bilgisayarların Go oynamaya kapasitesi yetmiyor şu an ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 chess boxing varmış çok eğlenceli xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar