Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dexter (2006) - Showtime

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
df said:

yvonne? umarım çok kısa değildir rol. sert derken direkt bunun üzerine alındım bu arada. taş hakkaten =)

http://www.imdb.com/name/nm2088803/

bu sezon full varmış. cogiyi oldu. yeni dizisi iyi olsa derken en sevdiğim diziye geliyor resmen.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

yvonne ne rolünde ben hatırlayamadım.

kendini kamyonun onune atan adamin sevgilisi. beraber katliam yapmislar ama yakalandiklarinda satmis elemani.

Mesaj tarihi:
Biri es kaza spoilera almadan spo verir umuduyla giriyorum basliga uplandikca. Ama yok hetkes almis spoilera .

Acip okursam da vicdanim sizliycek :(

Dayan yuregim dayan
Mesaj tarihi:
abi dexter, once upon a time fln hepsini indirdim. hd fln. işten eve gelirken belleği almamışım =( bi anda hüsran ya. stream berbat. üstüne zamunda açılmıyor fln.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

abi promolarda niye piçlik yapıyolar, biton şey gösterdiler 2 bölümdür olmayan ilerde olacak

oha abi izliyomusunuz lan bunları. official spoiler bunlar.

ek:

çok iyi gidiyor sezon ama.. ..ama dexter, eldivenle karının ölmediğini nasıl anlıyosun allasen

Mesaj tarihi:

Bolum cok iyiydi, ozellikle su asistan bozuntusunun olmesi super oldu ,cok gicik bir karakterdi.
Yvonne merkeze gelip' fikrimi degistirsim hatirladiklarim var ' diyip mi dahil olacak acaba olaya?
Queen yine kapti hatunu , adam her sezon kapiyor zaten, ama hatun ölür bence queen de ölür bu sezon , baya hardcore bir sezon oluyor, olacak.

Mesaj tarihi:
copry said:

Bolum cok iyiydi, ozellikle su asistan bozuntusunun olmesi super oldu ,cok gicik bir karakterdi.
Yvonne merkeze gelip' fikrimi degistirsim hatirladiklarim var ' diyip mi dahil olacak acaba olaya?
Queen yine kapti hatunu , adam her sezon kapiyor zaten, ama hatun ölür bence queen de ölür bu sezon , baya hardcore bir sezon oluyor, olacak.

O değilde her bölüm queenin giydiği gömleklere bitiyorum ben ya. Kim giydiriyorsa helalteam.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...