copry Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Ahaha smart kid! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ooo promo,reyiz geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 df said: yvonne? umarım çok kısa değildir rol. sert derken direkt bunun üzerine alındım bu arada. taş hakkaten =) http://www.imdb.com/name/nm2088803/ bu sezon full varmış. cogiyi oldu. yeni dizisi iyi olsa derken en sevdiğim diziye geliyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 yvonne ne rolünde ben hatırlayamadım. Bu arada harbi manyak herifmiş hacker bebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 daha hiç görünmediğinden bilmiyoruz. ilk defa bu bölümde gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Absolut said: yvonne ne rolünde ben hatırlayamadım. kendini kamyonun onune atan adamin sevgilisi. beraber katliam yapmislar ama yakalandiklarinda satmis elemani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Dexterın yeni bölümler hangi gün sitelere düşüyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 pazartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 of of yvonne olayını çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ellerin dert gormesin isaak reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 gerzek intern ahahahah uzatmadılar öldürdüler iyi. yvonne da geldi ii ii. hazır showtime dizisi bi soyunsa fln bari gelmişken ilerleyen bölümlerde adfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Biri es kaza spoilera almadan spo verir umuduyla giriyorum basliga uplandikca. Ama yok hetkes almis spoilera . Acip okursam da vicdanim sizliycek :( Dayan yuregim dayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 abi dexter, once upon a time fln hepsini indirdim. hd fln. işten eve gelirken belleği almamışım =( bi anda hüsran ya. stream berbat. üstüne zamunda açılmıyor fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Oha o.u.a.t da var yeyyy Misir patlatila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ukranyalı mayfa reis fazla uzatmaz isi ama bir sonraki bölümün frgamnada bişey yapmadı stajyer de bildiğin geek miş, boşuna kastırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 abi promolarda niye piçlik yapıyolar, biton şey gösterdiler 2 bölümdür olmayan ilerde olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 reported Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Sparkcaster said: abi promolarda niye piçlik yapıyolar, biton şey gösterdiler 2 bölümdür olmayan ilerde olacak oha abi izliyomusunuz lan bunları. official spoiler bunlar. ek: çok iyi gidiyor sezon ama.. ..ama dexter, eldivenle karının ölmediğini nasıl anlıyosun allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Dexter kardeşine gömdü gömecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bi de dovahkiin? wtf?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Bolum cok iyiydi, ozellikle su asistan bozuntusunun olmesi super oldu ,cok gicik bir karakterdi. Yvonne merkeze gelip' fikrimi degistirsim hatirladiklarim var ' diyip mi dahil olacak acaba olaya? Queen yine kapti hatunu , adam her sezon kapiyor zaten, ama hatun ölür bence queen de ölür bu sezon , baya hardcore bir sezon oluyor, olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 PastorOfMuppets said: Dexter kardeşine gömdü gömecek. Dexter öldürecek diyorsan o imkansız ya. Ama arada başkası gömecek gibi debi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Sevişicek diyor bence, yvonne varken deb çok bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 copry said: Bolum cok iyiydi, ozellikle su asistan bozuntusunun olmesi super oldu ,cok gicik bir karakterdi. Yvonne merkeze gelip' fikrimi degistirsim hatirladiklarim var ' diyip mi dahil olacak acaba olaya? Queen yine kapti hatunu , adam her sezon kapiyor zaten, ama hatun ölür bence queen de ölür bu sezon , baya hardcore bir sezon oluyor, olacak. O değilde her bölüm queenin giydiği gömleklere bitiyorum ben ya. Kim giydiriyorsa helalteam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar