Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dexter (2006) - Showtime

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

pek sevmedim

bi kere deb, dexter'ın kaza yaptığı arabayı nası görmüyo, dexter'ın o arabada kanı var, saçı var, salyası var sümüğü var. bi inceleme yaptılar mı gg olur.

bi de çok çabuk bitti. aslında toparlamaları için 2 bölümlük malzeme vardı ellerinde, sıkıştırmışlar gibi geldi bana.

Sosyal ağlarda paylaş

Daha iyisini bulursun dexter reis üzülme.

Daha iyi bir final bölümü beklerdim ama malum sadece 12 bölüm oluyor bu yüzden olayların akışı ne yazık ki sadece bu şekilde toparlanabilirdi. Bana göre diğer yıllara oranla bu yıl ilk 2 bölüm biraz fazla gereksiz detaylar içerdiği için bu şekilde neticelendi.

Gelecek yıla sarkan pek birşey yok gibi görünse de aklıma ilk sezon finali ve ardından başlayan ikinci sezon geliyor. Bilmem belki dexterın daha karışık bir durumda olması daha keyifli bir sezon yaratır.

edüt spo
Sosyal ağlarda paylaş

Hayalkırıklığı

Hiçbir özelliği olmayan bir final oldu. Deb ya da polisler nasıl görmüyorlar arabayı? Deb'in naylonu çekmemesi de komikti; ama neyse artık diye geçiyoruz. Quinn'in hiçbir şey söylememesi, onun üzerine Dexter'ın bloodwork'te yalan söylemesi ayrıca felaket.

Dizinin son 10 dakikası da yalandı resmen, "erkenden konuyu bağladık ne yapsak acaba" şeklindeydi.

Seyrettiğim en kötü Dexter sezon finali bu, genel olarak sezon finalleri arasında da en kötü listesinde yükseklerde.

Sosyal ağlarda paylaş

bence biraz haksızlık yapıyorsunuz, dexter'ın geçen sezonki über şaşırtmalı sezon finali dışında tüm sezonlar buna benzer şekilde bağlanıyordu zaten. sonunda sürpriz olmaması pek şaşırtmadı beni açıkcası.

ama yine de debra o kadar yaklaşmışken dexterın durumunu öğrensin istedim artık, en azından lumen'ı farketseydi gelecek sezon da ipuçlarıyla dextera ulaşsaydı falan filan.

Sosyal ağlarda paylaş

[spoiler kaka]
çok daha heyecanlı ve süprizli şekilde bitirip,bundan sonraki sezona da malzeme bırakabilecekken böyle boktan,anlamsız saçma sapan bişey hazırlamaları hiç olmamış. lumen'in onca şeyden sonra bi gecelik değişimi,debra'nın orda gerçeği öğrenmemesi filan. eeöö çok kötüydü ya,gelmesin yeni sezon filan.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...