Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bu gece final lan. off uyumayıp izlesem mi acaba çıakr çıkmazç buraya da yazarım hemen spoilersiz ohh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kaçta çıkıyo final? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 5 dakka sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 dexter ölüyormuş sonunda bu bölümün :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 allah tahsilatini arttirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 lan sabahladik izleriz diye 720p cikti once saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 720p olmayanı da var yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 720p indirdim ama ingilizce altyazı hala çıkmadı ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 final boyle bi sezona gore cok ama cok zayif bi finaldi bence. quinn kurtuldu. dexter kurtuldu. chase oldu. la guerta ve batista baristi. eee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 pek sevmedim bi kere deb, dexter'ın kaza yaptığı arabayı nası görmüyo, dexter'ın o arabada kanı var, saçı var, salyası var sümüğü var. bi inceleme yaptılar mı gg olur. bi de çok çabuk bitti. aslında toparlamaları için 2 bölümlük malzeme vardı ellerinde, sıkıştırmışlar gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 "dexter the marvelous"un hikayesini izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 merdivenden yuvarlanırken hiç mi kıçına başına deymedi o bıçak ayrıca daha iyilerine layıksın dexter reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Daha iyisini bulursun dexter reis üzülme. Daha iyi bir final bölümü beklerdim ama malum sadece 12 bölüm oluyor bu yüzden olayların akışı ne yazık ki sadece bu şekilde toparlanabilirdi. Bana göre diğer yıllara oranla bu yıl ilk 2 bölüm biraz fazla gereksiz detaylar içerdiği için bu şekilde neticelendi. Gelecek yıla sarkan pek birşey yok gibi görünse de aklıma ilk sezon finali ve ardından başlayan ikinci sezon geliyor. Bilmem belki dexterın daha karışık bir durumda olması daha keyifli bir sezon yaratır. edüt spo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Hayalkırıklığı Hiçbir özelliği olmayan bir final oldu. Deb ya da polisler nasıl görmüyorlar arabayı? Deb'in naylonu çekmemesi de komikti; ama neyse artık diye geçiyoruz. Quinn'in hiçbir şey söylememesi, onun üzerine Dexter'ın bloodwork'te yalan söylemesi ayrıca felaket. Dizinin son 10 dakikası da yalandı resmen, "erkenden konuyu bağladık ne yapsak acaba" şeklindeydi. Seyrettiğim en kötü Dexter sezon finali bu, genel olarak sezon finalleri arasında da en kötü listesinde yükseklerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 eah olmamis bu sefer. son pembe dizi sonu olmus gibi, neyse dexter is dester. spoilerdakilere katiliyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kotu bir final , hic yakismadi tekrar ceksinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bence biraz haksızlık yapıyorsunuz, dexter'ın geçen sezonki über şaşırtmalı sezon finali dışında tüm sezonlar buna benzer şekilde bağlanıyordu zaten. sonunda sürpriz olmaması pek şaşırtmadı beni açıkcası. ama yine de debra o kadar yaklaşmışken dexterın durumunu öğrensin istedim artık, en azından lumen'ı farketseydi gelecek sezon da ipuçlarıyla dextera ulaşsaydı falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 spo lumen tum sezon boyunca dexter i kullandi, son bolumde de tekmeyi basti. wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 biç Lumen'e uyuz oldum,gerzek karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 desislaf said: spo lumen tum sezon boyunca dexter i kullandi, son bolumde de tekmeyi basti. wtf? sonraki sezona gelir tekrar, hikaye de onun üzerine olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 dumenini kırıyım lumen, gideceğin liman batsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Elemanı ele verse kendi kelleside giderdi. Dexteri araştırdığını biliyordu, ötseydi baş şüpheli olacaktı. Bu sayede hem quinn i kendi safına aldı, kardeşini mutlu etti kellesini kurtardı. Gayet iyi bir hamleydi. Ben beğendim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 [spoiler kaka] çok daha heyecanlı ve süprizli şekilde bitirip,bundan sonraki sezona da malzeme bırakabilecekken böyle boktan,anlamsız saçma sapan bişey hazırlamaları hiç olmamış. lumen'in onca şeyden sonra bi gecelik değişimi,debra'nın orda gerçeği öğrenmemesi filan. eeöö çok kötüydü ya,gelmesin yeni sezon filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 gayet iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar