Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ben dexterın götüne fbi yapışır diyodum o taraftan hiç ses soluk gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Bir röportajda Dexterın kötü bir sonla bitceğini söylemişlerdi :). Ve son sezon değil ya en az 2 sezon daha var diye duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Telefoto lensle gecenin o saatinde dexterın teknesini bulmak o resmi cekmek falan cok olur sey deil yani...Zaten Dexter cok acılıyor tekneyle ne kadar takip edebilceksin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 yuhunuz artık o resimler daha marinadayken, resimlerin time stamp'lerine bakarsanız anlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 öeh gündüzün ortasında kalabalık bir otelde kapısı kırık bir odada adam kesip , paketleyip kimseye görünmeden kaçabilmek abartı sanki ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 adam pro, yapar. şu laguerta'yı da oldum olası sevmedim ya, tipinden belli zaten biatchlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 offf haftaya kalpten gidicez heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 sabonis said: yuhunuz artık o resimler daha marinadayken, resimlerin time stamp'lerine bakarsanız anlayabilirsiniz. dikkat etmemiştim buna. dur bi tekrar izleyim o kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Aluriel farkettiysen bavullar var sanırım fotoğraflarda, denizdeyken çekseydi fotoğrafları poşetleri görürüdük. yada bana bavul gibi gelmiş olabilir hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 olitere said: öeh gündüzün ortasında kalabalık bir otelde kapısı kırık bir odada adam kesip , paketleyip kimseye görünmeden kaçabilmek abartı sanki ?! Ben de baya düşündün bunu ya kapıyı kırarak girdi eleman kimse aha kapı kırık güvenliği çağırsam diye düşünmedi mi ki dexter ritüellerini uzun tutmayı sever kesin bir oda güvenliği veya randomguy11213123 geçerdi ordan dfg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 iyi de o kapı odalar arası kapı sanki. koridora açılmıyor yani. yan odaya açılıyor falan garip bi olay biraz. hiç kalmadım öyle otelde bilemiycem o yüzden. o marina sahnesini izliycem birazdan. tam hatırlamıyorum, bende dikkat etmemişim dün gece 4 te izleyince :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 aynen o kapılar ne ayak hiç anlam verememişimdir. 2. sınıf amerikan cinayetli polisiyeli filmlerde hep bu otellerden olur , odalar arası kapı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 peter sellers pink pantherinde vardı birinde. karlı falan bi bölümdü sanki. orda gördüydüm ilk sanki. ordan hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 kaldığım odada olsa "hacım değiştirelim bunu!" derim hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 _ILuVaTaR_ said: Aluriel farkettiysen bavullar var sanırım fotoğraflarda, denizdeyken çekseydi fotoğrafları poşetleri görürüdük. yada bana bavul gibi gelmiş olabilir hehe. evet ya suya atmıyorlarmış orda. tekneye yüklerlerken çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 oh yeah cok iyiydi. özellikle; dexter'in lumen'in kulaklarini kapattigi ve lumeni uyuttugu bölüm. coook tatliydi be. laguerta bitch'inden intikam alicaklar cok pis, batistayi takdir ettim. uyuz karisinin arkasinda durmadi helal. liddy quinn'e bisiler söylicek süphelencekler ama sanki gg olan sadece liddy olcak gibime geliyo doakes-quinn teorisinin tam aksine. böyle liddy tam dexterin kim oldugunu bulucak da quinne yetistiremeden yatara olcak gibi. senaristler daha da cok heycan katcaklar sanki bu olay üzerinden ve quinn deil liddy gg olcakmis gibi. ama sanilanin aksi bisi olcak. cok cakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 liddy tipten kaybediyor zaten, 10 bolumluk adam, maximum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Aluriel said: iyi de o kapı odalar arası kapı sanki. koridora açılmıyor yani. yan odaya açılıyor falan garip bi olay biraz. hiç kalmadım öyle otelde bilemiycem o yüzden. o marina sahnesini izliycem birazdan. tam hatırlamıyorum, bende dikkat etmemişim dün gece 4 te izleyince :> Abi o olay sanırım anne+baba & çocuk odası gibi bir şey. Örneğin bir aile 2 oda tutuyor tekinde anne baba diğerinde çocuklar kalıyor aradaki kapı kullanılarak koridora çıkmadan 2 oda arasında geçiş yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 robocop degılmı bu fotoları ceken eleman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 evet o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 izlediğim en boktan bölüm bu olsa gerek...izlerken bunaldığım tek dexter bölümü oldu çok kötüydü neyse önümüzdeki bölüm bomba olucak son 3 bölüm kaldı hadi bakalım kizmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yapma yaw ben de pazartesi bekliodum dexter gelsin sıkıntımı alsın diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 xieon said: Aluriel said: iyi de o kapı odalar arası kapı sanki. koridora açılmıyor yani. yan odaya açılıyor falan garip bi olay biraz. hiç kalmadım öyle otelde bilemiycem o yüzden. o marina sahnesini izliycem birazdan. tam hatırlamıyorum, bende dikkat etmemişim dün gece 4 te izleyince :> Abi o olay sanırım anne+baba & çocuk odası gibi bir şey. Örneğin bir aile 2 oda tutuyor tekinde anne baba diğerinde çocuklar kalıyor aradaki kapı kullanılarak koridora çıkmadan 2 oda arasında geçiş yapılabiliyor. hayir, o kapilar entrance olarak geciyormus otelcilikte. eger yan oda bossa temizlik yaparken hizli oda degistirebilmek icin kullaniliyomus. birde guvenlik sebebiyle yapilirmis o kapilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Bİrçok otelde vardır o iki odayı birleştiren kapı. %99 ailelerin kullandığı bir sistem çocuklar bakıcı bi oda anne baba diğer oda falan gibi. Quin öğrenecek Dexterı ve Dexterda Quinin bildiğini bilecek. İkiside arada Debra olduğu için bişi yapmayacak taaaaki Quin Debra ilişkisi cortlayana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yok, boyle olacak quinn ogrenecek debra ogrenecek debra dexter'i oldurecek kthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar