arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 2x10 Güzel bölümdü ama bir sonraki bölümde ne olacağına dair en ufak bir ipucu bile vermedi. Dexter vicdan muhasebesine başladı bence ilerleyen bölümlerde karakteri tekrar değişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 son 2 bölüm kadar olmasa da güzel bir bölümdü. s02e10 i killed my father. bölümün özeti bu oldu. bu arada ben lila'nın dexter ve ritaya bi zarar vereceğini düşünmüştüm, kızcağız yığıldı kaldı öylece. yalnız 2 bölüm kaldı sadece, o kadar abudik dizi 20+ bölüm yayınlanırken yazık oluyor dextera da, 12 bölümle yetinmeye çalışan bizlere de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 11 ve 12. bölüm düşmüş nete. Çeksem mi çekmesem mi bilemedim. Screener falan filan tipi bişeyler yazıyodu. Değişebilirmiş vesaire. Çeken izleyen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Preair diyor. Gene el altından aldılar galiba ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Eng altyazı bulan varmı 11 ve 12 icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 çok güzeldi son iki bölüm. keşke bi sezonu 24 bölüm yapsalar dedirtti gerçekten. üçüncü sezonun ne zaman başlayacağını bilen var mı? umarım 1 yıl beklemek zorunda kalmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 gerçekten şu ana kadar izlediğim en güzel dizi, gerek jeneriği olsun gerek jenerik muziği, michael c hall'ın oyunculuk böyle olur lan şeklindeki performansı, kurgusu zartı zurtu ne diyim ya öve öve bitirilemeyecek bir dizi işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 yav hakkatten 11 12 çıkmış daha doğrusu nete düşmüş ama ne Türkçe ne İngilizce altyazı bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Sızdırılmış yine. Eheh İzleyenler bomba final diyorlar ama bakalım. Zaten Dexterden daha azını beklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 e dexter yani :) ne kadar kötü olbilri ki ya da olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Spoiler içermiyor.. ama biraz kanlı! OHA! acil haber.. http://www.sliceoflifetv.com/watch?id=d993bcf0 kesinlikle a must see.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 link bozuk dasaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 argh! update link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 hahahahha süper ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Ahaha süper olmuş ya. sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 2x04 See Through Lila ile Dexter malzeme toplamaya giderken bi şarkı çalıyo 08:50 dklarda. "It's a long way home and its all i see is darkness" Bilen varmı nedir ? deli gibi aradım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 burda ikinci mesajda aslında bi şarkı diil falan yazmışlar ama onlarda emin diil tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 son iki bölüm 11 ve 12 dexter kalitesindeydi yine. iki bölüm de bir saniye temposunu yitirmedi. arap saçına dönmüş olayları mükemmel finale bağladılar. yeri geldi heyecanladım, gözlerim doldu, kahkahaya da boğuldum, 12'nin başında dex sabah rutinin yaparken ağzım mutluluktan kulaklarıma da vardı, lailaya iyi bir küfür bastım, yine de sonunda ona da içim gitti. daha ne olsun :p harika sezon harika final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 olmamalı böyle bi kurgu Son iki bölüm hakikaten tansiyonun tavan yaptığı bölümler olmuş. Lila nın ota boka burnunu sokuyo olması beni her ne kadar uyuz etse de, çocuklara yaptığı hakkaten büyün şerefsizlik oldu. Btw, Dex in uluslararası çalışabildiğini de öğrenmiş olduk:D 3. sezon çabuk çıksın lan!!! edik: dasaaa şahanesin:D videoya hasta oldum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 abi son 2 bölüme altyazı bulabilen var mı ingilizce? kelime kaçırmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 11-12 yi neden hemen çıkarmışlar bilginiz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 resmi olarak çıkmadı kanımca el altından nete sızdırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 grafikler iyi mi bari ? çekiyorum ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Güzel güzel hdripten bir farkı yok ama ingilizce altyazısı bile çıkmadı daha :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 dvdrip son iki bölüm. normal hdtvriplerden daha kaliteli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar