sunsh1ne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 oof of. sezonun finali nasıl beklenir bu 8. bölümden sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 8. bölüm 1. sezon ve 2. sezonun en iyi bölümü tekrar tekrar izleyiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 8.bölüm inanılmaz olmuş, dizi artık iyice aştı kendini. ah lila ah, yaktın kendi kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Çok güzel bölümdü. 5 bölümdür durağan giden dizi tekrar heyecanlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Sonunda be dexter abi özüne döndü. Spo Yannız deşifre oldu Dexter, nasıl paçayı kurtaracak ya da kurtarabilecekmi bu sefer, 4 bölüm kaldı sanırım finale. Off geçmez şimdi zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Yaza kadar sürmeyecek mi dexter? Niye 4 bölüm kalsın finale? sıpoylır Deşifre olmaya gelince çok merak ediyorum bende nasıl paçayı yırtacak acaba. Doakes'i suçlu gibi gösterip kendini kurtarabilir ama o zaman birdaha birini killediğinde doakes hapiste olursa dexter olduğu anlaşılır. Nası yapacak acaba..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 İlk sezon 12 bölümdü, bu da 12 dir diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 imdb de 12 bölüm diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 7. bölümü çekmeyi unutmuşum 8 in başında feci spoiler yedim iyi mi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 dexter bölüm 8 ile ilgili ya bizim çok ünlü bir lafımız var bu dumur olayları ile ilgili ama küfürlü içerik 18+ 18+ küfürlü içerik küfürlü içerik hay sen beni sikeydin ajan durum o kadar vahim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 9.bölümün promosu inanılmaz ya, yarın olsa da izlesek artık :P http://www.youtube.com/watch?v=amX-sK1Uwxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Off ya gelsede izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 boylede promo yapilmazki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 offff 9 süperdi 10u iple çekiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 süper bir bölüm daha sağ gösterip sol vurmuş senaristler, promoda dexterı yakaladılar şeklinde düşünürken doakesu 1 numaralı şüpheli olarak gösterdiler. ama sonu yine bombaydı dizinin. dexter bu vurulma işini nasıl açıklayacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bi aralar izliyordum ancak daha sonradan takip edemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 dexter 9 hakkında spoiler çok efsaneydi 9 özellikle evden götürülme sahnesi vs. michael c. hall aşıyor gerçekten, yani 55 dk sadece solo performans nerdeyse ve bir dakika bile baymıyor (gerçi şu doakes sinirimi bozmaya başladı her yerden çıkıyor) vurulma olayını herhalde sakatlandım falan diye açıklayacak seke seke ama evde nasıl sakatlanılır =) işte bandaj sarar, pantalona geçmesin diye ara sıra değiştirir.. bir diğer olasılık doakes beni bayıltıp kaçırdı diyebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 2x09 Heyecan katlanarak artıyordu ama bu kadarını da beklemiyordum. Doakes halloldu gibi ama Lila'da dert çünkü Doakes ortadan kalkarsa Dexter kendi yöntemini birkez daha kullanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 2x09 Lila'yı da öldürcek bence. Lila rahat bırakmayacak Dexter'ı Rita'yı filan bir daha rahatsız etcek. Sonra Dexter söylediği gibi monsterı göstercek Lila'ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 S02E09 Bomba bir bölümdü, çavuşla başı feci dertte, öldürse bir dert öldürmese başka bir dert. Ne yapacak merak ediyorum. Laila bence bardağı taşıracak ve hakiki dexterle karşılaşacak gibi. Sonunu pek iyi görmüyorum, fıstık gibi ingilize yazık olacak yaf. :P Kurşun yarasını gizleyecek gibi, başka bir alternatifi yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 doakes'u kapattığı yere lila'yı da koysun, en temiz çözüm :) hatta lundy'i de sıkıştırır oraya bi yere, yesinler birbirlerini ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 spoiler Bence Dexter Doakes un ayağına peynir tenekesi geçirip içine beton döksün sonra da denize atsın, Lila yı eşşek sudan gelinceye kadar dövsün bi temiz, Lundy nin de "sen benim bacımı nasıl zikersin ulen" diye gözünü morartıp işten atılsın kasap olsun. Hepimiz rahat edelim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Sezon 1i izlemiştim sonra bırakmıştım geçen gün baktım 209 çıkmış. İndirdim hepsini izledim inanılmaz güzel gidiyo. Nefes kesiciydi 2. sezon. mükemmel bir devam oldu. Gebericem meraktan. 10. bölüm gelsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Brigand said: 2x09 Lila'yı da öldürcek bence. Lila rahat bırakmayacak Dexter'ı Rita'yı filan bir daha rahatsız etcek. Sonra Dexter söylediği gibi monsterı göstercek Lila'ya :) Hayir olduremez cunku adam seri katil degil. Oradaki farketmeniz gereken nokta, Dexter' in sadece kotu insanlari olduruyor olmasi. Onlarin bir kotuluk durumlari yok. Ne katiller, ne uyusturucu tacirleri, ne de insan ticareti yapan kisiler sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ne olcak araya bikaç tane normal de sokuşturuverir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar