aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 peki debranin bahtsizligi nolcak, bu kiz hic mutlu olamicak mi? yazik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ben 3. sezonu çok sıkılıp bırakmıştım bu sezon nasıl izlenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 dexterdan sıkılanı dexter kessin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 nasıl sıkıldın dexterdan ya ? çok kötü bu sezon da aynı eskiler gibi. izleme sen, boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 üşüyoruz dexter reis,her pazartesi sabahı gözlerimiz seni arıyor,nerdesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 of bunun kışı var ilkbaharı var yazı var bekle babam bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 son 2 sezonu izlememiştim üşengeçliğimden İndirdim 3. sezonu sırayla geliyorum 12'de sezon bitti Ayın WTF anıydı herhalde nasıl ya diye. 4'ün 5'inden devam şimdi. Trinity'i yağlı kazığa oturtacak mı merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 o kadar cok spoiler vermek istedim ki bi an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 2*05te olmanin verdigi mutlulugu yasadim tam su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Fak miiiiiiiiiiii Abi o final neydi ya Off Spo Rita'ya kızıyordum bıkbık yapıyor diye de nolacak şimdi. 3 çocukla ortada kaldı dezter offfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 simdi soundtrackini dinliyorum da özledim bildigin. icim gitti. yoklugunun bu kadar koycagini nerden bileydim. ah le yar yar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 hiç bi dizi film vs.'de ağzım gerçek manasıyla açık kalmamıştı. bu finalde ağzım açıldı dilim dışarı çıktı sağa döndü ve o şekilde 1 dk durduk hep beraber sfd OF ya. yok böyle bi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Rita Allah belanı versin rita yaa herşeyi bok ettin. Üzüldüm ama yaa çok üzüldüm. Arthur cehennemlerde kazıklara gelesin. Nolur Dexter bitmesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 final hakkında rita'nın ölümüyle aklıma gelen tek şey durduk yerde 3 çocuğun sorumluluğunun dexter'a ayak bağı olacağı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 supernaturalda ritayi gordum dun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ordaki kısa rolü daha oturaklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Boşluktan izliyim dedim, daha dün gece bitti ve öeh diyerek kaldım finalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Dün gece 4'e doğru cnbc-e'de 4.sezon ilk bölüm vardı(cnbc-e programında yazmadığı halde)oturdum tekrar izledim,özellikle diğer sezonlardan farklı başlangıcı süper ya :) yazcaktım başlayınca buraya ama nette sorun vardı...ahh Dexter ah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Spoiler Rita'yı Arthur mu öldürdü yoksa kendisi kayıp falan mı öldü?Tam anlayamadım çünkü o an ağzım açık izliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ya yanlışlıkla spoiler'i yanlış verdim nasıl kaldırcam çabuk yardım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sil abi direk yazdığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ONCEKI SAYFADA DEV SPOILER VAR SON BOLUMU IZLEMEYEN BAKMASIN :D artık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 nasıl siliniyo yeni üyeyim çabuk yardım lütfen!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 güncelleye bas mesajın ustundeki. sil direk yazdığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar