Brigand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Sorun olmuyo altyazısız da izleyebiliyom ama türkçe altyazı daha bi rahat oluyo. Daha bi keyif alıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Ahanda çevirmiş biri saolsun. http://www.divxplanet.com/sub/s/74651/Dexter.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 [spo]Bi ara böle kilisede abisini fln görünce yanında dedim kaybettik adamı şizofren oluyo fln.. neyseki çabuk atlattı :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 dexter 2. 5-6 5. bölüm çok deli bitti offf 6. bölümü izlemek için delirmeye başladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 kertenkel yanılıyor olmayasın ? en son 4. bölüm çıkmadı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 pazar gününü pazartesiye bağlayan gece yayınlanıyor 5. yayınlandı yani dün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 http://www.rlslog.net/dexter-s02e05-hdtv-xvid-xor/ burdan takip edebilirsin her dizi her film her oyun ilk defa burda release edilir SCENE'den çıktıktan sonra tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 hemen çekiyoruz o zaman >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 an itibariyle s2e3-4-5- i arka arkaya bitirmiş bulunmaktayım. dexter gibi bi diziyi yapan bütün kadroyu seviyorum. doakes ağır abi modunda çok fena ama benim favorim angel batista:D bi de peltek peltek konuşmuyo mu böyle, yanaklarını sıkasım geliyo lan adamın çok sevimli herif>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Benim favorim Dexter Morgan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 dexter morgan benim favorim de ancak sakat bitti 5. bölüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 imagine that... a life with no more secrets. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 2. sezon 6. bölüm de yayınlandı çok bomba gidiyor sezon yine iyi bir bölümdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 makina soguk eski helecani kalmadi ya... eskiden kan govdeyi gotururdu, simdi epey sogudu dexter abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Şimdi olaylar biraz karıştı, ama eminim yakında yine kan gövdeyi götürür. Laila ile bi durumlar olcak gibi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Üfff altyazı bulamıyom, Türkçe zaten bulamam da İngilizce de bulamıyom. Şöyle hızlı bi geçtim de bölümü, aklıma takıldı: Dexter neden adamı kesip orada bıraktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 The Dark Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Laila ile durumlari gormussundur zaten 6. bolumde. Neden orda birakti cesedi? Tekneyi kullanamazdi kamera nedeniyle. Bi de FBI ajaninin soyledigi, dexter'a ozenen tiplerin onune gecmis oldu. millet ben de iyilik icin olduruyorum modunda katliam yaratiyo, en azindan simdi oldururseniz, ben de sizi oldururum imaji olustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 lailayla durum olmazsa şaşarim zaten, fena yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Laila ile durum olsun zaten, Ritadan daha iyidir Laila. Rita salak salak artık sinir olmaya başladım. Hep kendi sorunları hep kendi sorunları, Dex'e bi yardımı dokunmadı. Ha bikere oral yapmıştı onun dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Laila>Rita Rita benim hatuna benziyor zaten, sorunlunun teki iyice. Iyi kurtulduk anasini satim. Laila nin aksagani cok kolpa olsa da seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 6. bölüm bence sezonun en iyisiydi. dexin duygusal iniş çıkışlarıyla olayların gelişimi çok iyi kurgulanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 6. bolumde golu atti lailaya dexter :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 7 - sezonun kanaatimce en iyi bölümü: Zegna Dexter golü attı demiş. Asıl goller bu bölümde. Dexter hattrick yaptı. Dexter Doakes'un biletini kesmesini bildi, maço tavrını koydu. FBIcı eleman senelerin deneyimiyle Dexter'ın gizemini çözdü :P Lila da az sayko değilmiş onu öğrendik. Nice gollere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bence bu sezonun finalinde ya rita ya da lila gg olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar