Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 asd trinity ve kız ölücek, muhtemelen kız 2 bölüm sonra, trinity de final bölümünde gebericek. final bölümü ise ritayla ilgili bir sahne ile bitecek aha yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Arada da bi Ritaya yazan komuşuyu hoplatır bence Dexter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 rita of nefret ettim bu bölümden sonra ritadan zati ritayı seven tek ben vardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Söylemeden edemiyeceğim. Jonah, Brad Pitt'e benzemiyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 finish him dexter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kiz ölcek o kesin de, 10. bölümün promosuna baktim orda trinity BITCH! seklinde birisine sinirleniyor. bu kizi da olabilir. hani cooook ucarsak belki, trinity kendi kizini da genkleyebilir. belki.... hersey beklenir dexterin saykolarindan =P. bu arada ice truck killerli bölümlerden sonra, en güzel bölümdü bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ucanterlik said: lundye kim sıhtı? bence katil şu gazeteci karı ,sırf haber yapabilmek için yapmış olabilir ,hain karı dexter'da bunu anlayıp bi kaç bölüm sonra işini görür ztn :) yada trinity ailesinden biri oğlu,kızı vs. baba syko çünkü onları zorlayıp bişeyler yapmış olabilir ailecek seri gatillerdir belki. ne demiştik o pis gız sıhtı dediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 moriQ said: finish him dexter! galiba bu gercek olcak. hay ded dedi ya asdasf cok kancık karıydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 sipeyskeyk said: senariste vermek istiyorum S409 gibi bir bölümden sonra. oha ya. HAHAHAa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 haydi dexter haydi dexter haydiiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Flassh said: rita of nefret ettim bu bölümden sonra ritadan zati ritayı seven tek ben vardım ritayı hiçbirzaman sevmedim.iğrenç bir kadın tam anlamıyla.rezalet sinir bozucu pislik uyuz yani kadının 1 tane iyi yönü yok.inşallah çıkar diziden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 lundy bence anton sıktı landiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 sipeyskeyk said: Arkadaşlar debra ile f.lundy'i ANTON vurdu trinity değil.İddiaya girmek isteyen var mı ? bu tezim hala çürümüş değil.kimse de iddiaya girmedi benimle :D hem de 14 gün önce demişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 iyide vuran belli artık yani, anton diyenleride antonun pipisiyle kovalayacam yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 daha belli değil ki.aslına biraz böyle kıza yönlendilir gibi yaptılar ama bunlardan bir sürpriz gelebilir demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 masukanın boylarında ve anton.hmmmmmmmmmm..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Abovvvv ne bölümdü be. Mutfak sahnesinde vallahi saplıyo sandım. Ofof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 rita sux big time. yedi gül gibi katilin başını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 gecen bölümde nippleslarini gördügümüz kadin, gazeteci, adi her neyse.. of bence o vurdu, yazcak malzemesi olsun diye. ama o zaman lundyi niye öldürür, annamadim sdfj. belki babasiyla organize calisiyolardir azcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 şimdi de beatleslardan dinleyelim o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 işteeee şu anki 1. sıradaki dizi Dexteeeer http://www.tv.com/shows/top-shows/today.html?tag=container;top_ten_shows haketmiyo mu ama beee edit: şu trinity'i alaşağı etme sahnesini 10. defadır filan izliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Dexter 4x09 Tabii ki de Christine vurdu. Trinity'nin kızı olarak hem babasına iyilik yaptı, hem de haber çıkmasını sağladı. Hem nasıl bilecek yoksa ölmeden önce sevdiğinin gözlerine bakmanın nasıl birşey olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Brigand said: işteeee şu anki 1. sıradaki dizi Dexteeeer http://www.tv.com/shows/top-shows/today.html?tag=container;top_ten_shows haketmiyo mu ama beee ben spoya alam bari de başkaları burdan görmesin edit: şu trinity'i alaşağı etme sahnesini 10. defadır filan izliyorum... abi kusura bakma ama söylemek zorundayım. mal mısın? spoiler diye bişey duymadın mı hayatında. teyallaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 hakkaten onu dicektim ben de..yapmayın şöyle şeyler galeyana gelip ya,ben de geç izliyorum diziyi,foruma girmeye korkuyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar