Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Castiel bulsun kendine bir beden gelsin diriltsin. Win-Win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Rock said: @ozii_x Ben de, ama büyük ihtimalle son dk kurtarma olayı olmayacak. IMDB' de 10. bölüm Death's Door Jim Beaver'ın(Bobby) göründüğü son bölüm. Ayrıca 11. bölüm için Crowly de gözükmüyor :( Üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Kim kaldı Sam Dean Crowley. Yani Crowley ve Dean hem boby hem castiel fazla oldu sanki bir sezonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 10. bölümü izlemeyen bakmasın Bobby'nin yazdığı rakamlar ile ilgili fan teorisi; If you replace the numbers with their corresponding letters it becomes DEDHIE which is an anagram for He Died Diğer teoriler geyik şeyler, şunu da kendim kontrol etmedim o yüzden ne kadar güvenilir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 eeee bu hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ara verdiler. yeni bölüm 7 ocakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 biktirdilar resmen. bir duzen icinde yayinlasinlar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ulan bu ne rezillik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 biriktirip öyle izleyecem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 İyi oldu baya saçmalamaya başlamıştılar oturup biraz kafa yorsunlar o arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 s7 e 11 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Haftalık monster ritueli tarzı şeyler daha iyiydi şimdi Frank duygusala baglamalar falan hiç hoş degil ya bu kadar işi duygusallaştırmadan brutal her hafta degişik bir miti yerle bir ederken iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 (tu) sam-dean are you okeyleri çok fazla kullanıldığından bayıyor. 7x11 son kısım en sonunda ayrılırken sam ava çıkarken sana sormalı mıydım diyip dean de yok gerçekten gerek yok diye başlanılan dialog sonlandırıldıktan sonra sam dönüp yatsa ve dean zoraki gülümsese perfection ayrıca gülümsemeye zorlama mimikleri muhteşemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 7x11 in sonunda çalan şarkıyı bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vxVlN-LzIks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Arkadas zoruyla dün ikinci sezondan monster of the week temali 4 bölüm izledim Yahu hayatımda bu kadar acı verici ortalama bir dizi görmedim. Chucktan bile daha ortalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 4. sezonda açılıyor dizi zaten, ilk 2,5 sezon çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 şimdi şöyle söyleyelim. 4. sezonun finalinin tartışıldığı sayfa 17. şu an 127. sayfadayız. çoğu insan 3. sezonda dahil olup 4 ile zirve yaptı. ayrıca çöp falan değil hikayenin temel taşlarını atan sezonlar 1-2. 2. sezonun ortasından zınk diye girip HAAHAhAHA CANAVAR ÖLDÜRÜYORLAR a bağlamak olmaz yani. 1. sezonda meg var colt ortaya çıkıyor. 2 de azazel yardırıyor. ağırlıklı olarak avlanma var orası ayrı, tadı ayrı. çöp değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Yok arkaplan bilgisini vermişti zaten arkadas sarı gozluymus coltmus falan biliyordum yani hatta sizin tam tersinize konu açılınca dandiklestigini o yüzden böyle Dresden kafasıyla Motw temalı bölümleri izlemenin daha iyi olduğunu söyledi Neyse bana göre değil demekki dizi size iyi seyirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 cass gelsinn =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 İlk 5 sezon efsane arkadaşlar. 4. ve 5. sezonla kıyaslamayın ilk 3 sezonda gayet iyiydi, 4-5te bomba oldu dizi. ilk 3 sezonu izlemeyip özetini okuyan dinleyen 4-5'tende pek bişey anlamamıştır bence. 4-5i izleyip gidip 1-2-3ten random bölüm seçende 1-2-3ten bişey anlamaz çünkü hikaye 4-5te patlıyor ordan geriye dönmek her türlü sıkıcı olur. Hatta mesela 7 sezonunun tamamını yada ilk 5 sezonu izlemeyene 7x10. bölüm çok sıkıcı gelebilir ama süper bölüm müthiş hazırlamış FAKAT; Boby Ölmemeliydi. Cass ölemeliydi. Ve bir sürü avcı vardı başka onlarda iyiydi onlarıda dizide tutmalıydılar tabi hepsi yaşayacak diye bişey yok ama Crowley Dean Sam kaldı. Baya adam öldü yahu. Hele Boby Cass nasıl ölür Sam ölsün onlar ölmesin Sam baş karakter olmasına rağmen Boby ve Cass daha sevilen karakterlerdi. Tabi 6. ve 7 sezon ilk 5 sezona göre vasat ilerliyor. Yinede izlettiriyor Dean ve Crowley saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 1. sezon les. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 çarpılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar