vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ya ben begendim hatta son sezon olmamasina sevindim baya. isterse 20 sezon olsun. mark sheppard inanilmaz <3 o degil de, iki kici kirik hunter koskoca melege trip atiyo lan sdf. o biraz garip gelmiyo degil. sonra yesilcam dramasi döndü, biz aileydik... senin'cüüün ölürdüm! seklinde eööö. bunlar garipsedigim noktalar, evet. ama iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 50 sezon olsun mantık aramayım 20 senedir xmen izliyoruz çok mu mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 mehhhhhhh pek hoslanmadim ama iyiydi ya sam'in ruya kismi cok baydi of bi an once bitsin istedim o kisimlar balta'yida harcadilar peh silahlar yalan oldu dicem adam purgatory bosaltti geldi allah oldu basimiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Şu deccal velet kıyamette bile çıkmadı. gösterse ya artık yüzünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Biraz zorlama bir final olmuş ama bence güzel oldu. Artık Cass diyince gelip yardım edecek bir melekleri yok tek başlarına kaldılar AMA bir yandan da en yüksek mevkiide tanıdıkları oldu. Genede adamım king of hell olan demon adını unuttum özellikle "FLEE or DIE" diyip Cassin taklidini yapma sahnesi süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lLTxg6wYtXk seviyorum bu adamları (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 videoda kız sürekli kikirdemese daha iyi olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 23 eylül... Az kaldı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 o kızın kamera ile beynini akıtasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 hiç heyecan yok bu sene = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5esojS4Xg1o&feature=player_embedded -jesus christ!! -no im castiel asdfasdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 gene mi kıyamet lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 CthuLhu said: gene mi kıyamet lan Yok bu bnm koyduğum eski szonlarda çekmişler işte de daha önec yayınlamamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=U7lZSFnlGSs&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Yarın geliyor yeni bölüm gogo demonoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Meet the New Boss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Tenekeadam said: Yarın geliyor yeni bölüm gogo demonoid abi yarın değil cumartesi sabah 4'te. saat farkı ık bık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Castiel ile bobby ayrılıyo demişlerdi ayrılıyolarmı harbiden acaba söylentimi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 castiel allah oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Airtime: 21:00:00 (US/Eastern) on The CW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 güzel bir bölüm olur umarım.sezona giriş bölümleri biraz vurucu olsun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 trailer falan görmedim bu sezon ne olacak az çok belli gibide sn 5ten sonra baydı baya = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 AAAAAAAWWWWWW YEEEEEAAAAAAAAAAHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 laaaaaaaaaaaaaaan the road so far değişmiş. allahsızlar. onun haricinde süper başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar