kgns Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 abi bu bölüm bildiğin EFSANE. (nokta). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 16. bölum ne zmn cıkıcak bilen varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 en son yayınlanan 16 değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 edit: evet çıkmış 16.bölüm simdi buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 torrenti vardı demin baktığımda mininova bakımda olduğu için indirmeye fırsatım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 16 ya altyazı bekliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Bu bölüm çoook iyiydi. En sevdiğim bölümlerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bu bölüm uzun süre ağır tempo giden diziyi hareketlendirdi çok güzeldi. bu sezonun ilk 3 bölümünü çok beğenmiştim ama sonradan konudan uzaklaşmışlardı bu bölüm ilaç gibi geldi walla çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 sam çok güçlendi. feci aksiyonlar görüyorum ileride oy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Abi 4 sezonun kesinlikle en iyi bölümüydü. Süper. Of 1 hafta nasıl beklenir şimid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 cok super bolumdu gercekten yaw alastair'i oynayan adam cok kral rol yapıyodu cok takdir ettim. castiel'de bu bolum bi o kadar gozumden dustu.hem oynayan herif gozumden dustu rol yapması bakımından, hemde karakter. uriel'le kavga ederken daha adam gibi yumruk vuramıyo nası bi tipsin sen dedim... hayır bide ustune koca bi meleksin sen, daha dunku cocuk sam geliyo seni kurtarıyo üstüne alastair'i tamamen ölduruyo... sam'in gittigi yolda yol degil. ruby bariz kendi tarafına cekmeye çalışıyo(kendi tarafıda neresiyse artık) bi iş var ondada... hem ne o öle daemon kanı içmeler fln hiç yakıstıramadım =P ahada buraya yazıyom abi-kardeş kavgası cıkcak 5.sezonda fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Alastair'i oynayan amca Sanctuary dizisinde başrollerden biri,tavsiye ederim,Sam karanlık kuyulara düşesin inş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yalnız sam beni çok güldürdü ahahah elini uzatıyor fln i got the power asldasldl karşısında bir türk olsa diyeceği laf kesinde burada söylenemz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Hep sam in karanlık tarafa geçeceğini düşündürdüler ama bu bölümde görüoruz ki Dean daha yakın. Bakalım nolcak, çok heycanlı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 çok kolpaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Daha izlemedim ama bu haftaki ve gelecek haftaki bölümlerin ana konu ile bağlantılı olmadığını okumuştum. Ya döşeyin işte ana konuyu bizde ayıla bayıla izleyelim. Gene saçma sapan hayalet kovalıcaklar. Saving people hunting things family business. Bu repliği özledim be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Darko2 said: Alastair'i oynayan amca Sanctuary dizisinde başrollerden biri,tavsiye ederim Ayni zamanda Stargate Atlantis de de oynuyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Stargate serisinden gözüm korkuyo benim,çok sezonu ve değişik isimleri var :S Yeni bölüm çıktı heyo,ama altyazı hemen gelmeyebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 sam wesson dean smith bı haftaki blm geçen haftaya göre sönük kaldı biraz ama kötü de deildi :) http://www.ghostfacers.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 nasıl bağlıyacaklar diyordum güzel bağlamışlar sonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Bu dizi hakkında şöyle genel bir fikir verebilecek var mı? İlk mesajları okudum, daha çok "Buffy the Vampire Slayer" yeni versiyonu gibi bişi canlandı kafamda. Ama takip eden 1-2 arkadaş da çok şiddetle tavsiye falan etmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Takip ettikleri bir konu var 1. sezondan beri. Her sezon bir parçası açılıyor işte. :) Ana konu üzerine serpiştirilmiş yan bölümlerle ilerliyor. Sam ve Dean (Kardeşim)kardeşlerin doğa üstü yaratık avı gibi bişi. Tamamen geyik başladı şimdi ise çok ciddi bir konu üzerine gidiyor. Ana konu üzerine gidilen bölümleri böyle bir nefeste izliyorsun. Bitmesin ulan 5 saat daha sürsün diye tepiniyorsun. Şimdi konu ile ilgili bişi sorma feci spoiler cevaplar gelir. Ama kesinlikle öneririm. İzlememek kayıptır benim gözümde. Ayrıca bu seneki en favori dizimdir kendisi. Dizinin özetide şu cümle sanırım. :D Saving people hunting things. Family business. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Hmm anladım, zaten sormamın sebebi konunun kalanını okuyup kazara spoiler almaktan korkmamdı. Güzel bir şeye benziyo. Geyiği çok sulandırmamışlarsa izlenir gibi. Hazır Battlestar Galactica bitti, 1 dizilik boşluk var programda, oraya yazayım supernatural'ı o halde, bikaç bölüm izleyeyim beğenirim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Ya arada çok geyik bölümler çıkıor ama izlettiriyor kendisini. 3-5 bölüm izleyip bu ne lan deme potansiyelide var. Ama Sam ve Dean kardeşler olayı koparıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 dizi kendini aştıkça aşıyor. daha çok ilgiyi hakediyor bence. mükemmel gidiyor bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar