Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supernatural (2005) - The CW

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

cok super bolumdu gercekten

yaw alastair'i oynayan adam cok kral rol yapıyodu cok takdir ettim.

castiel'de bu bolum bi o kadar gozumden dustu.hem oynayan herif gozumden dustu rol yapması bakımından, hemde karakter. uriel'le kavga ederken daha adam gibi yumruk vuramıyo nası bi tipsin sen dedim... hayır bide ustune koca bi meleksin sen, daha dunku cocuk sam geliyo seni kurtarıyo üstüne alastair'i tamamen ölduruyo...

sam'in gittigi yolda yol degil. ruby bariz kendi tarafına cekmeye çalışıyo(kendi tarafıda neresiyse artık) bi iş var ondada... hem ne o öle daemon kanı içmeler fln hiç yakıstıramadım =P

ahada buraya yazıyom abi-kardeş kavgası cıkcak 5.sezonda fln.

Sosyal ağlarda paylaş

Takip ettikleri bir konu var 1. sezondan beri. Her sezon bir parçası açılıyor işte. :)

Ana konu üzerine serpiştirilmiş yan bölümlerle ilerliyor.
Sam ve Dean (Kardeşim)kardeşlerin doğa üstü yaratık avı gibi bişi. Tamamen geyik başladı şimdi ise çok ciddi bir konu üzerine gidiyor. Ana konu üzerine gidilen bölümleri böyle bir nefeste izliyorsun. Bitmesin ulan 5 saat daha sürsün diye tepiniyorsun.

Şimdi konu ile ilgili bişi sorma feci spoiler cevaplar gelir.
Ama kesinlikle öneririm. İzlememek kayıptır benim gözümde. Ayrıca bu seneki en favori dizimdir kendisi.

Dizinin özetide şu cümle sanırım. :D
Saving people hunting things. Family business.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm anladım, zaten sormamın sebebi konunun kalanını okuyup kazara spoiler almaktan korkmamdı. Güzel bir şeye benziyo. Geyiği çok sulandırmamışlarsa izlenir gibi. Hazır Battlestar Galactica bitti, 1 dizilik boşluk var programda, oraya yazayım supernatural'ı o halde, bikaç bölüm izleyeyim beğenirim heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...