Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 dean'in mimikleri ne kadar başarılıysa sam'inkiler de o kadar başarısız. polat alemdar misali, sinirleniyor musun şaşırıyor musun belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 eauh sam'e çok küçük emrah havası yüklediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 crowley (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Arkasokak said: dean'in mimikleri ne kadar başarılıysa sam'inkiler de o kadar başarısız. polat alemdar misali, sinirleniyor musun şaşırıyor musun belli değil. sam biraz daha emomsu eblehimsi bi karakter o bakımdan başarılı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bayıktı 20. bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 crowley çok başarılı bir karakter olmuş. hup spo adamın numaraları güzeldi bi de cehennem köpeği fikrini beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Rewendor said: Arkasokak said: dean'in mimikleri ne kadar başarılıysa sam'inkiler de o kadar başarısız. polat alemdar misali, sinirleniyor musun şaşırıyor musun belli değil. sam biraz daha emomsu eblehimsi bi karakter o bakımdan başarılı bence. Bir bölümde olayları deanin agzından dinliyorduk oradaki mimikleri baya basarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Bella said: crowley çok başarılı bir karakter olmuş. hup spo adamın numaraları güzeldi bi de cehennem köpeği fikrini beğendim. Crowle'e Colt ile ateş etmediler mi ? ve ölmedi.. Dünyada öldüremeyeceği 4 şey vardı..1. Şeytan 2. Crowley . 3. ve 4. ne ? kim ? sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Ettiklerini hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 etmediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 uuuww " Sam and Dean have a date with Death " müziğide süper koymuşlar ayrı bi havaya sokuyo http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1428585000616 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ooo Death güzel uymuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ahahaha süper. crowley'e ben de bittim ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bsg de iyi oynuyodu bu herif iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 vaniLLe said: ahahaha süper. crowley'e ben de bittim ayrica. hahahasfkjl,üpğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 boby allah belanı versin. utanmadan dilini kullanmışsın birde. ahlaksızlık diz boyu püüüüüüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 of loopa aldim, her seferinde de gülüyorum. o derece sahane bi sahne olmus. nasi ödünc veriyo lan ayrica? ne isine yaricak o zaan crowleynin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ya aslında veriyo ama crowley delikanlı olduğu için geri vercem söz diyo. klasik trade. istediğini yapar iblis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 evet cok pic bu demonlar. crowley ölmesin lütfen, castiel gibi bir karakter haline gelse dizide ne güzel olurdu di mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 castiel reisi özledik. gelsin orcilere aksın artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Bayıldım ya trailera. 13 mayıs sezon finali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Son trailer süper olmuş. Şarkının adını da yazmışlar hemen buldum kendilerini :D Ama yeni sezona bu hikayeden daha sağlam ne koyabilirler diye merak ediyor. Artık sezon sonunda görecez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 şahane trailer yapmışlar yauw. bölümde guzel olucak gibi. bence bu sezon death ölmez. pestilence'i öldürürler gelecek bölümde yeni sezona o şekilde girilir. yeni sezondada öldürürler death'i sonrada lucifer'ı kitlemeye kasarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar