Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 dean'in mimikleri ne kadar başarılıysa sam'inkiler de o kadar başarısız. polat alemdar misali, sinirleniyor musun şaşırıyor musun belli değil.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 eauh sam'e çok küçük emrah havası yüklediler
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Arkasokak said: dean'in mimikleri ne kadar başarılıysa sam'inkiler de o kadar başarısız. polat alemdar misali, sinirleniyor musun şaşırıyor musun belli değil. sam biraz daha emomsu eblehimsi bi karakter o bakımdan başarılı bence.
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 crowley çok başarılı bir karakter olmuş. hup spo adamın numaraları güzeldi bi de cehennem köpeği fikrini beğendim.
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Rewendor said: Arkasokak said: dean'in mimikleri ne kadar başarılıysa sam'inkiler de o kadar başarısız. polat alemdar misali, sinirleniyor musun şaşırıyor musun belli değil. sam biraz daha emomsu eblehimsi bi karakter o bakımdan başarılı bence. Bir bölümde olayları deanin agzından dinliyorduk oradaki mimikleri baya basarılıydı.
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Bella said: crowley çok başarılı bir karakter olmuş. hup spo adamın numaraları güzeldi bi de cehennem köpeği fikrini beğendim. Crowle'e Colt ile ateş etmediler mi ? ve ölmedi.. Dünyada öldüremeyeceği 4 şey vardı..1. Şeytan 2. Crowley . 3. ve 4. ne ? kim ? sizce
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 uuuww " Sam and Dean have a date with Death " müziğide süper koymuşlar ayrı bi havaya sokuyo http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1428585000616
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ahahaha süper. crowley'e ben de bittim ayrica.
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bsg de iyi oynuyodu bu herif iyi baya.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 vaniLLe said: ahahaha süper. crowley'e ben de bittim ayrica. hahahasfkjl,üpğ
mani Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 boby allah belanı versin. utanmadan dilini kullanmışsın birde. ahlaksızlık diz boyu püüüüüüüüüüü
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 of loopa aldim, her seferinde de gülüyorum. o derece sahane bi sahne olmus. nasi ödünc veriyo lan ayrica? ne isine yaricak o zaan crowleynin?
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ya aslında veriyo ama crowley delikanlı olduğu için geri vercem söz diyo. klasik trade. istediğini yapar iblis
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 evet cok pic bu demonlar. crowley ölmesin lütfen, castiel gibi bir karakter haline gelse dizide ne güzel olurdu di mi..
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 castiel reisi özledik. gelsin orcilere aksın artık :(
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Bayıldım ya trailera. 13 mayıs sezon finali.
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Son trailer süper olmuş. Şarkının adını da yazmışlar hemen buldum kendilerini :D Ama yeni sezona bu hikayeden daha sağlam ne koyabilirler diye merak ediyor. Artık sezon sonunda görecez herhalde.
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 şahane trailer yapmışlar yauw. bölümde guzel olucak gibi. bence bu sezon death ölmez. pestilence'i öldürürler gelecek bölümde yeni sezona o şekilde girilir. yeni sezondada öldürürler death'i sonrada lucifer'ı kitlemeye kasarlar.
Öne çıkan mesajlar