Milamber Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Bir sonra ki bölümde yine ana konuyla alakalı olacak. Zac amca Michael'a ihtiyaçları olmadan işi halletmenin bir yolunu bulmuş diyorlar. Preview da i rebel so you can surrender to them gibi bir şey diyor tam anlamadım o kısmı ama yine süper bölüm olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 şimdi o çocuk deanin oğlu mu , bunu mu anlamamız gerekiyordu? bir de cennetin hizmetkarı olabildiğine göre dean beyninde bitirmiş mi olayı? michael ı içine alacak yani sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 4. sezona başladım sam 3. sezondan sonra boş durmamış vücut çalışmış heralde, 300 spartalı olmuş herif saykik falan ayakları da çok iyi ama yeni ruby çok çirkin :/:/:7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 aferin tuttum seni. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f8/Ruby_Supernatural.jpg Katie Cassidy >>>>>>>>>> Genevieve Cortese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 yeni ruby samle nisanliydi galiba. zevksizligine bisey söylemek bana düsmez ama farkettiyseniz ikisinin de tipleri birbirini andiriyo. kardes gibi duruyolar. sac-ten rengi-gözler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Genevieve Cortese ile evlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 vay demek ki gercekten demonblood icer gibi tutkuyla baglanmis kadina. hll. http://www.supernaturalwiki.com/index.php?title=Main_Page güzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 O kadının değişik bir güzelliği var ya. Beğeniyorum ben baya. Ama gerçekten kardeş gibiler evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 s05-e18 cass yargılamış bu bölüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bol actionlı bölüm geliyo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ahaha adam ayni dean lan, ayni kafadalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 dean daima harika bir insan ama dizi eski tadini vermiyor galiba. hos su son bolumle beraber tekrar eglenceli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 son bölüm ne kadar igrençti,sıkıldım çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 18in sonları güzeldi baya bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 -Well cass not for nothing.. but the last person who looked at me like that I got laid. ahaha coook iyi bölümdü. 19. bölümün ismi ''Hammer of the Gods'' da Alleahin sopasi yok tadinda olmus. hazir editi de cakmisken, 19. bölüm trailerini ilistirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 spo bey zekeriya öldü sonunda oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 13'ü bitirdim şimdi çok iyiydi ÇOK HEYCANLI TAMAM MI DEVAM MI DEAN oha 14. bölüm nasıl girdi abi öyle midem bi garip oldu ÖEĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ohh supernatural ve lostu hala başlamadım son sezonlarını izlemeye. bekliyorum bakalım ard arda koyucam takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 18. bölümü izledim şimdi oyuncak ettiler evet hayır evet hayır bu bölüme kadar iyiydi fena değildi de bu bölümde cidden meh oldum sam ve dean'deki inadım inat kıçım iki kanat olayını bitirmeleri lazım artık, tamam dizi devam etsin başrol karakterleri göte gelmesin diye uğraşıyolar da ciddi çok uzamış yani hele savunma da süper, "İNSANLIĞIN YARISINI ÖLDÜRÜCEKLER EĞER SAVAŞIRLARSA" e zaten dünyanın sonu gelmiş işte herkes ölücek bi de "michael'ın bedenimle işi bittikten sonra ben de böyle olucam" korkusu vardı dean'de, e michael onun için de güvence verdi zaten merak etme bişey olmaz bedenine aslan dedi nedir yani nedir lan of ha lucifer'in girdiği beden bundan aylar öncesinde parçalanmaya başlamıştı bu arada, şu anda beden meden kalmamış olması lazım ortada PFFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ya bu son sezon kaç bölüm olacağını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 zekeriya kendi kazdığı kuyuya gitti yazık ahahah son dönemlerde lucifer yok bi işler karıştırıyo herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Zekeriyayı harcamazlar bi şekilde gelir geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 khalad said: zekeriya kendi kazdığı kuyuya gitti yazık ahahah son dönemlerde lucifer yok bi işler karıştırıyo herhalde. Şu sıralar inci sözlükte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 pestilence ulti atti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Lets go check out Pandora ahuahuahauha Baya iyiydi bölüm bide seyrederken aklıma Neil Gaiman'ın American Gods'ı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar