Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Dean adamım yaa, Sam bende sanki kızmışda babası bunu bi bargain ile dunyaya erkek getirtmiş gibime geliyor her gordugumde. Ağlamaklı surat narin ruh falan yakışmıyor dunyayı kurtaran hunter ikilisine. :) Ama vucudu iyi orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 jared padalecki ile şu genevieve cortese miydi neydi evlenmiş, sam ve yeni ruby işte asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 dizide emdiği yetmedi gerçek hayattada kızı emiyor. yani kanını http://www.youtube.com/watch?v=kUWpfcDt6kU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 kız cesurmuş ama, bu jared padalecki her ne kadar bebek yüzlüymüş gibi gözükse de bir sığıra tek başına giriyormuş gibi bir havası var, ben korkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Brigand said: favorin dean dimi ben de öyle diye düşünmüştüm ama bellanınki sam miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 dean'i de seviyorum artık.çok sevimli. tipini sevmiyodum da nedense 4-5.sezonda onu daha çok sevmeye başladım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 DarKRideR said: jared padalecki ile şu genevieve cortese miydi neydi evlenmiş, sam ve yeni ruby işte asdfasd evet çok gıcık. eski ruby baya taştı bu çok itici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yeni ruby kavak yellerinideki su'ya benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 DarKRideR said: bir sığıra tek başına giriyormuş gibi bir havası var ahahahah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 3 gün kaldi yeni bölüme, had artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Bu hafta var sonra bir dahaki var fakat sonrasında yine gözükmüyor myepisodes'da. Eğer sadece 2 blm için bu kadar beklettilerse o iki bölümü soksunlar bir yerlerine. Bıktırdı artık bu dizilerin araları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 1gün 6saat hadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 sam salağı vücut kasçak diye paso ara veriyolar arkadaş!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bu sürekli ara veren dizilerden fena soğudum. sezonları bitsin izleyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 eed saatler kaldi! acaba saat kac gibi düser torrentlere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Yarın sabah izlersin direk işte.Bu gece 4-5 gibi anca düşer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 live stream diye birşey duymadın mı yavrucum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 lütfen yavrucum falan deme o nickle fena oldum. zira misha collins favorim. indirip izlemeyi tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Ahahaha kızların favorisi olması deanin sevimliligi ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 720p si düşmüş. indirsem mi acaba işyerinde. hımmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 my episodes çalışmıyor, ne dizilerim vardı unuttum ya bi supernaturalı hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 e keri on my weywırd sağağğğağağağağaaaaaaaaaaannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 vaniLLe said: lütfen yavrucum falan deme o nickle fena oldum. zira misha collins favorim. indirip izlemeyi tercih ediyorum. Misha collins favorinse indirip elliceksin ıs ıs ıs ıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 misha erkek ismi mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Uzun süredir yeni bölüm vermemişlerdi bu dizinin dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar