Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 @Milamber abi mesih var zaten piyasada,kıyametten önce gösterdiler ya :) hatta gelecek bölüm de onun üzerine, Zaten inanışlar aynı neredeyse,hristiyanlığa göre vs. diyoruz da temelde kıyamet alametleri üçünde de aynı hemen hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Evet mesih var zaten Chuck, mevzular patlak vermeden The Winchester Gospels'i yazmaya başlamıştı. Son sezon mu olacak bu bir bilgi var mı? Yani çıkarıp Tanrı'yı koyarlarsa diziye, üstüne 6. sezon yapılmaz bence. Dean Castiel gibi Tanrı'yı da kankalarsa ayrı bir tadı olabilir ama dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 chucksözcü değil mi ? adam resmi gazete gibi sadece yazıyor. mesih dediğin gider sağda solda tanrı için çalışır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 He's a prophet of the lord diyor ama Castiel de mesela, aynı kapıya çıkıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Chuck son sezon dizinin bu ama farklı karakterlerle bir sezon daha "belki" çekilebilirmiş. Şimdilik planlanana göre Winchester'ların son sezonu yani Ayrıca Chuck peygamber abi,söylediler ki Archangel vs. koruyor onu,bariz söylendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Castiel izlerim ben bir sezon ekstra hiç acımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 chuckresmi gazete olduğu konusunda diretiyorum ben. cass in bahsettiği o erdi abi tanrı koruyor onu, yanına şeytan gelince başmelek indiriyor diyor. hatta başmeleklerin yetti bu insanlardan çektiğimiz diyip bir toplu komplosu bile olabilir ama çok sıkmış olabilirim diye diyemiyorum bunu. neyse bekleyip görelim, cass izlenir ayrıca evet edit: bir de gerçekten peygamberse olmaz olsun. evde bira içip twitterdan mesaj göndererek kitap çıkararak peygamber mi olunur ya. asosyal peygamber de gördüm ya helal olsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 .Hep şu cümleyi kurmak istemiştim:Güldürürken düşündürdü sdf. Göndermelerin alayı mükemmeldi.Tv de su an 200 kanal var;ama hiç bir sey yok gibi bir eleştiri de vardı harika.Bu arada en çok Kara Şimşeğe güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Kara Şimşek müziği girince benim gözümden yaşlar inmeye başladı, masayı yumrukluyordum yani. -Where did you get the holy oil? -We pulled it out of Sam's ass. Grey's Anatomy kısımları da kusursuzdu, ama Dean'in japonca konuşması mükemmeldi resmen. 10 numara bölümdü resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 şahane bi bölümdü, o tv şovlarındaki hallerine bittim, senaryoyu da çok iyi bağlamışlar. supernatural yüzünden kojiroya bile saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Seyretmeye başladığımda dedim bu bölüm tırt olcak ama yine bağlamışlar sonunda. Helal olsun senaristlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 oha bölümün başlangıç sahnesi bile epikti, tripleri beni benden almıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 chuck var ya... chuck fln diyince yanlış konuya mı girdim noluyoruz fln oldum ahahah. abi o adamın bir olayı yok sadece messanger o. mesaj yazıyor hikaye yazıyor bildirim fln yapmıyor ya da ne biliym dediğim gib gidip deccali öldürmedi ki deccalda zaten çocuk çıktı onu da kankaları yaptılar. şimdi burada din dışına çıkıp inancımı bir kenera koyup senaryoyu yorumlarsam: bana göre burada bir komplo var. melekler arasıda büyük ihtimal hainler var ki olayları gördük zaten. archangellar dan birisi de kaypak çıkabilir. luciferın gelişini istiyorlar fln. belki de tanrı bu melekleri kendilerinin temizlemeleri için terk etti bıraktı onları ne yapacaklar diye belki bu seferde onları test ediyor. yalnız bu dizide ki melek kavramı çok yanlış çok yanlış davranıyorlar. melekler mesela sadece tanrının emirlerini yerine getirirler gabriel baş melek gidiyo insanlara görünüyo pagan tanrısı ffln oluyor. uçtular iyice. böyle kendi kendilerine hadi kıyameti koparalım diye davranamamalı gerek. boş olduklarında zaten sürekli ibadet ederler öyle dünyada gezinmezler fln. sonra mesela her insanın etrafında melekler olur onlar insanı korurlar kayıt altına alaırlar fln. burada herifler iniyo bir birlerini dövüyor yani bir noktadan sonra ben dinle pek alakaları kaldığını düşünmüyorum. o yüzden de herşeyi bekleyebiliriz tanrıda inebilir doğru söylüyorsunuz yapar bunlar. zaten şu var ol dese olacak zaten böyle uğraşmaz ki tanrı. ama nedense bu batıda ki kıyamet senaryolarında hep michael kurtarıcı oluyor gabriel kötü oluyo bi melek insafa gelip kıyameti koparmıyor fln. kıyamet böyle hep kötü gösteriliyor oysa kıyamet bir son değil başlangıç ama bunlar böyle kötü bir son gibi gösterip aslında dünyevi korkularını bizlere açıyorlar. daha da yorum yazmıyorum açacağım dizi sitesine kalsın ajaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Lucifer gelsin istiyorlardı zaten onu Zachariah kendi söylemişti, Lucifer salınacak, Michael sana girecek Lucifer'ı öldürecek bizim de derdimiz tasamız kalmayacak diye. Dünyada gezinme olayını da Castiel söylemişti, 2000 yıldır neden aranızda gezinmediğimizi sanıyorsun diye. Mevzu büyük olduğu için artık yapacak bişey kalmadı biz de indik diye açıklıyor. Gabriel mevzusu da bence uçmakla falan pek alakalı değil, hatta bence çok güzel yansıtılmış artık başmeleğin kardeşlerinin kavgasından sıkılıp kendine witness protection açması o şekilde, benim inanılmaz hoşuma gitti. İncil'i tekrar yorumlamışlar yani bu şekilde, sevdiğim şeyler olduğu için bunlar bence kusursuz bir senaryoya sahip dizi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 milamber ucmussun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 valla xaenin benimde sevdiğim şeylerde abi melek bu ya? kafasına göre iş yapamaz ki. herif tanrı öldü diyor be dahası var mı? bence dinle fln alakası yok tamamen kurgudur yani dini şeyleri yorumluyorlar ok iyi güzel oluyorda benim demek istediğim dini şeylere bakarak dizide neler olacağını artık kestiremeyiz. evangelion fln oldu dizi euheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Oh be 4. sezon tatmin etti. Dün 6-7 bölüm izleyerek 20yi bitiridim. son 2 bölüm kaldı sadece, heyecan artsın diye yarına bıraktım. Bugün eve gelince izlicem. 5i çok övdünüz bakalım nasıl başlıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 4.sezon spoyleri 4.sezonla acikcasi beni tatmin etmedi cok bolum oyalanip luciferla alakali aksiyoni kic kadar 2 bolume sigdirdilar. sinirlendim, acik ve net soyleyeyim ki sinirlendim. 5.sezon spoyleri 5.sezon yeterince tatmin etmedi, yine lucifer 2.planda, sacma sapan demon kovaliyolar, ay deancigimin hatri olmasa 1 bolum bile izlemem. son bolum spoyleri son bolumde COK guldum acikcasi, cidden. eglenceli bi bolumdu. ama yine cok agirdan gidiyo olaylar, dunya yok oluyo bunlar hala hileci pesinde. gerci amac belirtmislerdi, belki yanimiza cekeri bisiler ama YEMEDIK. tabiki cekemezsin, hos arch angel cikti cus dedim ama olsun olaylarin pek yasanmadigi bolumdu. sam artik lucifer olsun dean de artik michael olsun bu arada, sam ve deanin neden secildigi kismi izledikten sonra, ilk bolumlerle alakali soyle bisi var, misal araba giderken onden gozukuyo boyle deanin oldugu taraftaki far yaniyo, samin yanmiyo, acaba en bastan boyle bi trick verilmis miydi yoksa ben cok kaptirdim dotumden element mi sikiyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 dory said: 4.sezon spoyleri 4.sezonla acikcasi beni tatmin etmedi cok bolum oyalanip luciferla alakali aksiyoni kic kadar 2 bolume sigdirdilar. sinirlendim, acik ve net soyleyeyim ki sinirlendim. 5.sezon spoyleri 5.sezon yeterince tatmin etmedi, yine lucifer 2.planda, sacma sapan demon kovaliyolar, ay deancigimin hatri olmasa 1 bolum bile izlemem. son bolum spoyleri son bolumde COK guldum acikcasi, cidden. eglenceli bi bolumdu. ama yine cok agirdan gidiyo olaylar, dunya yok oluyo bunlar hala hileci pesinde. gerci amac belirtmislerdi, belki yanimiza cekeri bisiler ama YEMEDIK. tabiki cekemezsin, hos arch angel cikti cus dedim ama olsun olaylarin pek yasanmadigi bolumdu. sam artik lucifer olsun dean de artik michael olsun bu arada, sam ve deanin neden secildigi kismi izledikten sonra, ilk bolumlerle alakali soyle bisi var, misal araba giderken onden gozukuyo boyle deanin oldugu taraftaki far yaniyo, samin yanmiyo, acaba en bastan boyle bi trick verilmis miydi yoksa ben cok kaptirdim dotumden element mi sikiyorum ? 4 Sonunu zaten pek begenen yok,aceleye getirilmiş gibi.Herkes az çok ne olucagını tahmin etti zaten de sezonun tümü kesinlikle ama kesinlikle kötü degil.Belki bölümleri art arda izledigin icin bölümlerin bazıları yavan gelmiş olabilir. 5 Bu sezonu da beğenmediysen yuh diyorum.Kabul edersin ki her sezon 22 bölüm çıkan bi dizide ana konuyu devamlı takip etmek bence kumar.Lucifer ne kadar az görünürse verecegi heyecan artıcak mantıgını güdüyorlar ki haklılar bence.Ben her zaman parodi bölümlerin yahut yan karakterlerin oldugu bölümlerden haz alanlardanım.Daha mahşerin dört atlısından biri gözüktü.Baş melekler var keza gider bu.Sözün özü Supernatural böyle daha güzel.Bu arada son bölüm harika ötesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 pff :/ peh dandirik bitmiş be 4. sevmedim şimdi. Rubynin böyle birşey çıkacagını biliyordum. Çok sönük bitti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bugün tvden izledim supernaturalı eğlenceli bir bölüm olmuş, 9. bölüm. spoiler içerttirdim daha çok 1. ve 2. sezonumsu bir bölüm olmuş mezar kaz tuz, salça, yağ koy ver ateşe tarzı. ayrıca colt un yeri hakkında bilgi ediniyorlar. en sonda dean ve sam çakmasının gay çıkması ve chuck ın saçmalaması iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yine eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bos ve eglencesizdi :) neyse onumuzdekilere bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 izlemedim ben indirmedim kota dolmasın diye ne oldu bu bölümde genişce bir spoiler alabilir miyim? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar