Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supernatural (2005) - The CW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hahaha yeni bölümde paris hilton oyniycakmış trailerı çıktı :D ama bu kadar guzel bolumun ustune sanırım filler tarzında bişilere giriyolar. neyse olur tabi 1-2 bolum.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1231637637055&ref=share
Mesaj tarihi:
Dizi ne kadar geliştirdi kendini ya,senaristlere helal olsun.

Dean ile Cass in dialogları bitirdi.Bu arada Sam de iyi kotarmış Lucifer rolünü.Bir sonraki bölümde Lucifer'ın Sam'i manipüle etme çabalarını izleyebiliriz.Bir de Hristiyanlık yanında diğer dinlerden ve inançlardan da yararlansalar şukela olur.

Mesaj tarihi:
Yalnız Wax olayını görünce fragmanda,direk göndermeler geldi aklıma,hatta Paris Hilton şu nedenden doğru oynatılıyor olabilir;

http://www.imdb.com/title/tt0397065/

bakın kadroda kimler tanıdık :) Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla konu ne kadar tanıdık :)
Mesaj tarihi:
gelecek bölüm üzerine ya,

Balmamu heykelleri görünce ve üstüne Paris Hilton'u görünce fragmanda aklıma direk House of Wax geldi.Jared ve Paris Hilton orada rol arkadaşıydı vs. konu da tanıdık çok az asdffsd
Mesaj tarihi:
Bi dakka ya, 3. sezon finalini şu anda izliyorum da, 3. sezonun ötesinde güncel takip eden biri bana şu sorunun cevabını verebilir mi?

soru

Bela hakkaten ölüyo mu? Bi daha görmüyo muyuz? Ayıp yahu yazık olur hakkaten çok başarılı karakterdi?

Mesaj tarihi:
İlk bölümü izledin heralde ya ahah.Bu diziyi takip edenlerin çoğu şu ortak kanıya varmıştır.ilk 2 sezonu kardeşlerin diyalogları ve bazı çok güzel bölümler taşır.Daha sonra ise dizi kalitesini ortaya iyiden iyiye
koyarak bugünkü muhteşem halini alır.

Onun için blr bölüm izleyip dizinin tümünü karalamak kadar saçma bir şey görmedim ya.Bari izledigim bölümler kötü deseydin.Bu kadar da vasıfsız yorum yapılmaz ki eh.
Mesaj tarihi:
öyle yaw, başlar çıtır çerez. arkadaşlarla eğlenerek seyrediyosun da öyle aman aman bişeyi yok. sonradan metaplot devreye giriyor; seversen o sarıyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...