eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bölüm başarılı baya beğendim spo future cass çok bomba aahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 çok güzeldi. kardeşler dağıtacak ortalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 YÜRRÜ BE CASS Orgy olayına girdi sonunda doğru yolu buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ahahah "Why not go get washed up for the orgy?" Cass bir numara ya ahahahah. Sonrasında da hepiniz çok güzelsiniz derkenki surat ifadesi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Abi efsane bir bölümdü,yani aksiyon ve geyik bakımından birçok bölümden gerideydi ama ne bilim,çok iyiydi lan bölüm, Cass'in olayı zaten harikaydı,off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 hahaha yeni bölümde paris hilton oyniycakmış trailerı çıktı :D ama bu kadar guzel bolumun ustune sanırım filler tarzında bişilere giriyolar. neyse olur tabi 1-2 bolum. http://www.facebook.com/video/video.php?v=1231637637055&ref=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bu dizi bitmesin ya mektup falan yazalım artık,gerekirse toplaşıp bütçe ayıralım paralarını verelim bitmesin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Dizi ne kadar geliştirdi kendini ya,senaristlere helal olsun. Dean ile Cass in dialogları bitirdi.Bu arada Sam de iyi kotarmış Lucifer rolünü.Bir sonraki bölümde Lucifer'ın Sam'i manipüle etme çabalarını izleyebiliriz.Bir de Hristiyanlık yanında diğer dinlerden ve inançlardan da yararlansalar şukela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 O küçük kız nasıldı ya haha resident evil izliyorum sandım bi an. Bu gelecek hikayesi meleklerin kandırması gibi geldi bana.Sam de devil işini sevmiş güzel oynadı bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 küçük kız left 4 dead witch gibi olmuş o kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Yalnız Wax olayını görünce fragmanda,direk göndermeler geldi aklıma,hatta Paris Hilton şu nedenden doğru oynatılıyor olabilir; http://www.imdb.com/title/tt0397065/ bakın kadroda kimler tanıdık :) Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla konu ne kadar tanıdık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 İlk bakışta sam dallaması var başka kim var? Teknik kadrodan da tanıdık vs varsa oynaması normal. Hatta bana kalırsa güzel bile olur dean dalga geçer bunla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 gelecek bölüm üzerine ya, Balmamu heykelleri görünce ve üstüne Paris Hilton'u görünce fragmanda aklıma direk House of Wax geldi.Jared ve Paris Hilton orada rol arkadaşıydı vs. konu da tanıdık çok az asdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ya şaka bir yana eğlenceli bir iki bölümde olacak tabi :D bu bölümde bence 4 atlıdan birisine denk gelebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 valla bence gayet güzel bir sezon izlemekteyiz. 504 de gayet iyiydi kendi adıma. sabırsızlıkla bekliorm her hafta. hippi cass epicti sdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bi dakka ya, 3. sezon finalini şu anda izliyorum da, 3. sezonun ötesinde güncel takip eden biri bana şu sorunun cevabını verebilir mi? soru Bela hakkaten ölüyo mu? Bi daha görmüyo muyuz? Ayıp yahu yazık olur hakkaten çok başarılı karakterdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 evet rew, hoştu hatun. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 abaaaw üzüldüm yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 hoş hatundu da ... izleyince geri kalanı tamamlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 s04 e04 müthişti, hele luciferin samin içindeyken olan sahne kopardı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 taş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 İlk bölümü izledin heralde ya ahah.Bu diziyi takip edenlerin çoğu şu ortak kanıya varmıştır.ilk 2 sezonu kardeşlerin diyalogları ve bazı çok güzel bölümler taşır.Daha sonra ise dizi kalitesini ortaya iyiden iyiye koyarak bugünkü muhteşem halini alır. Onun için blr bölüm izleyip dizinin tümünü karalamak kadar saçma bir şey görmedim ya.Bari izledigim bölümler kötü deseydin.Bu kadar da vasıfsız yorum yapılmaz ki eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Terbiyesizlik etmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 öyle yaw, başlar çıtır çerez. arkadaşlarla eğlenerek seyrediyosun da öyle aman aman bişeyi yok. sonradan metaplot devreye giriyor; seversen o sarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 sezonlar ilerledikçe konu ciddileşiyor ama muhabbetleri hep süper espiriler hep süper alıntı yapmaları fln çok hoş. bu diziye kötü demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar