Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ne zmn cıkıyor yeni sezon gerçi ben 4e bile baslamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 11 eylul diolardı ama atıoda olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 10 eylül diyo imdb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 10 eylül. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Rapid linkleri düşmüş net e S5EP1 in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 5. sezon 1. bölüm dean gene espirileriyle geri döndü. castiel tam olarak ne anlamadım. öldü ama tanrı tarafından geri yollandı herhalde. Zachariah in 3.5 atmasının başka bir nedeni olamaz herhalde. Tanrı istifa etsin yerine Castiel gelsin ayrıca. Meg çıktı ortaya gene. keşke eski bedenle geri dönebilse yalarım kendisini burdan. Ayrıca dean ve bob un melekler hakkında yaptıkları terbiyesiz şakaları kınıyorum çok ayıp. Zachariah dean in esasında michael ın kılıcı olduğunu söylemesi üzerine dean in yaptığı espiri yardı resmen. "o yeah life as an angel condom" hahah hastasıyız dean in. ayrıca bob mikail den tough kick ass son of a bitch angel olarak bahsederken dean in resimlerden yola çıkarak cate blanchett e benzetmesi son noktayı koymuştur. en karizma aktörü oynat o michael rolünde cacık olmaz. castiel in vergi memuru kravatı edemez. dean: you kidding me ? tough? that looks like cate blanchett http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/68/Guido_Reni_031.jpg/180px-Guido_Reni_031.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcanuslink Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 5. sezon harika bir şekilde başladı, taktir ettim, aylarca beklediğime değdi. Altyazı bulamadım, bazı şeyleri kaçırmış olabilirim. Lucifer seçilmiş kişisi ile konuşurken neden kadın bedeninde onu çözemedim, seçilmişin eski karısı falan dramatik olsun diyemi? Castiel'in ne olduğunu bende anlamadım, hani adam melek öldürmek bi yana fiske vurmaktan çekinirdi. Güzel ambush crit vurdu, tek vuruş yatırdı. Arcangel tarafından parçalarına ayrılmış olan castiel'i tanrıdan başka geri getirecek birşey aklıma gelmiyor. Hani tanrı onun getirirken, zacharian'ı da öldürürdü gayet ihanet etti diye. Demekki tanrı işe karışmadı. Belki kızıl saçlı melek diriltmiştir(?). (tekrar izleyince anladım ki sam&dean'ı kiliseden çıkarıp uçağa koyan tanrı olmalı, zacharian bu yüzden korktu gibi geliyor bana) Becky denen #1 supernatural fanatiği sam'i iyi elledi o da ayrı mesele. Dean, michael'ın vücudu olacakmış (kılıcından kasıt). Bu sayede lucifer ile dünyada savaşabilecek haliyle birçok kişi arada kalıp ölecekmiş. Michael dean'ın vücuduna girebilmesi için dean'ın kabul etmesi gerekiyormuş (standart prosedür), dean da insanları kurtarmak için etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 evet aynen kendisi. adamın tip zaten böyle gizemli, izbe rollere çok uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 İlk Peter Stormare olucak dediler Lucifer(Abruzzi-PB/Lucifer-Constantine)çocuklar gibi şen ve mutluydum.Hem çok sevdigim ciddi manada karakter oyuncularından hem de yaşanmış mükemmel bir Lucifer performansı var.Anlaşamamışlar ki Lost daki bu eleman olmuş işte.Neyse bu da uyucak gibi görücez. Dizi bıraktıgı yerden gidiyor işte,umarım artık sadece ana senaryo üzerinden giderler.Önceden de yazdım bu konularda ne kadar çok din,kültür vs. yararlanırlarsa dizi o kadar farklı ve çekici geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 beni kesmedi bu bölüm ya. ama işte vessel bulundu bundan sora daha iyi olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 iyi başladı sezon. lu yu iyi seçememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Sadece ana konu üzerinden gitmez, gitmesin de. Aradaki çerezlik bölümleride çok seviyorum ben. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Seviyorum hüleyn bu diziyi,merakla ve heyecanla beklediğime deydi,güzel başladı yeni sezon,bence Aburuzzi olmaması ii olmuş Lu'nun,heryerde görmekten tiskindim o adamı ya(constantine'de süferdi o ayrı),Dean yürü be aslanım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Abruzzi olsaymış keşke, tam o rolün adamı olurdu. Castiel'in de bitap düşmüş punk hali bitiriyor beni. Ayrıca Becky'nin demon konseptinden meleklere kaymanız iyi olmuş sıkmaya başlamıştı geyiği çok güldürdü beni, senaristler kendileriyle iyi testis geçiyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 bobby nin koruma dogmesi falan yokmuydu ya. nasıl ele gecirdi demonlar anlamadım biseyleri kacırdım heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ustteki mesaj +1, sacma olmus ... Gecen sezon son bolumde aslında guc senin icinde aslında demon kanı senin kafanı bulandırmak icinde aslında guc sende hep vardı vsvs gibi gibi bisi demisti sanırım yanlıs hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yeni bölümün fotolara baktımda çöl gibi bir yerde silahlı çatışma olmuş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Season 5, Episode 7: The Curious Case of Dean Winchester Şu bölümü merakla bekliyorum haha, imdb'de bölüm isimleri yayınlanmış 7. sezona kadar. Yarın sabaha karşı çıkacak 2. bölüm de. e2 Castiel tells Sam and Dean that he is going to search for God, who will be able to defeat Lucifer. Bobby's old hunter friend, Rufus, is panicked about demons attacking his town, and begs Bobby for help. Sam and Dean arrive at the town and realize there is a spell over the townspeople, making them hallucinate that they are demons and causing them to kill one another. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bölüm isimleri çok orjinal ya,feci dalga geçiyorlar sadf neyse istanbul'a geldim,yüklemeye başlayayım 5x1'i de izleyeyim yarın iki bölüm birlikte asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 http://img196.imageshack.us/img196/4482/shelbymustang.jpg 5x02 Four Horsemen of the Apocalypse - War - Red - Shelby Mustang kusursuz said: When the Lamb opened the second seal, I heard the second living creature say, "Come!" Then another horse came out, a fiery red one. Its rider was given power to take peace from the earth and to make men slay each other. To him was given a huge sword. — Revelation 6:3-4 NIV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ben bi kosu tanriyi bulup geleyim. itin gotune soktular dini seyleri :) guzel dizi ama eglenceli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ben hala bulamadım, torrente falan düştü mü? (Bunu sormak yasak mı bilmiyorum tedirgin oldum. Yasaksa silinsin gayri :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Herhalde bulmuşsundur şimdiye kadar da ben yine de sölim. Eztv de var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 502 harikaydı ya. ohaa dedirtti, kırmızı at-mustang olayı ise kusursuzdu zaten. araba da kusursuz zaten :d bir de pit stop at mount doom esprisine çok güldüm auhau. bakalım şimdi nolcak, sam giderken araba birden dursun bir şeyler olsun istedim. ilginçleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Spoiler Jensen ackles bi röportajda tanrı ile karşılaşıcaklar demişti zaten. Horseman olayıda bayağı hoş olcuak gibi duruyor ama her birini bi blmde harcamazlar herhal. Gerçi buda kaçtı zaten ^^. Pit stop at mount doom da kopardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar