Madcat Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Arkadaşlar bildiğiniz üzere 3 büyük şehirde yapılacak konserlere az bir süre kaldı. İzmirde 65 gün sonra olan konsere gidecek olan varmı? sahne önü biletimle mutlu mutlu uyuyorum her akşam ben.. :D
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Gecen konser kotulermis baya diye duydum, ben gitmedim gerci de. Hansi detone olmus paso falan?
Madcat Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 bende öyle duydum da ses sistemi çok kötüymüş adam gibi ne gitar ne vokal duyulmuyormuş. eh ooze da sağlam sistem var iyi olur sanırsam.
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 döverim seni. hepinizi döverim : ( bg ye kotu baya gibi bişeyi aynı cümle içinde olmaz. ewet hansi detone oldu ara sıra lakin, o fb şampiyonluğu kaçırdı diye üzüntüden.yine de güzel konserdi bi kere. kıskanmayın gidemeyenler.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 İstanbul konserine biletim var , ama mekandan pek emin değilim , umarım şaşırtırlar bizi.
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 En önlerdeydim ses sistemi önlere gayet iyiydi arkaları bilemem ben detone falan farketmedim açıkçası mükemmellerdi adamlar.. Gelmeyenler Kıskanmasın Arkadaşım!!!!
Madcat Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 bg'yle kötü asla aynı cümlede olmaz evet.! mekan kötüydü, hava sıcaktı vs.
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ayrıca o konseri izleyip de hansi detone oldu abi konser kötüydü(iyi değildi ws.) diyen adam fesattır, taocudur, bg sevmiyodur oraya bok atmaya gitmiştir.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Tao'dan ne istiyorsun abi. İyidir Tao ; güzeldir , sevimlidir.
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Son konser gerçekten de kötüydü. Fantastik kuntastik veletler berbat ses sistemi zaten Ankara'dan apar topar gelmiş bu bünyeye kötü çarptı; neyse ki bu sefer Saklıkent'te olacak. Berbat bir ses sistemi ama nispeten daha bilinçli(!) dinleyicilerle.
Spidee Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 İstanbul'da VIPmi aldım. Bira sigara takılırken BG izleyeceğim bu sefer, rahat rahat, misler gibi =)
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 istanbuylda vip dusunuyorum ama bakalım bizim grupada uyabilirim.
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Vip mip almam arkadaş; önemli olan vip alıp en önde durmak değil normal biletle en öne geçmeyi becerebilmek. :D
Laraken Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 ankaradakine gelen varsa konuşalım beraber gidelim konsere.
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 ben geliorum sahsen sahne onu olmasada
Laraken Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 e iyi o zaman beraber girelim içerdi onu diyorum içerde buluşmak imkansız olur o konserde sanırım.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 son konser gayet iyiydi şahsen ben memnun ayrıldım çok ;)
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Hansi güzel söylememişti, sırtımdaki aptal çanta yüzünden fazla hareket de edememiştim. Kötüydü yani benim için. İlk seferki daha eğlenceli gelmişti (2002'deki). Bu seferkine gitmiyorum.
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 son 4 gün kala nefeslerimizi tuttuk,bekliyoruz...
Öne çıkan mesajlar