riglous Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Bi kızcağız var, kardeşi sewers a girmiş... Neresinde bu sewers'ın? Birde kardeşime iksiri ver diyor birisi, Chamber of Inquisition'da yatıyormuş arkadaş. Sanırım o mavi kapıdan geçmek gerek; ama nasıl? Suikaste kurban giden bi kaptan var, bi kaç ay önce suya atmışlar adamı; onun katilini bulmak için naapmak gerekiyor? Denizciler hiçbir şey demiyorlar. Sıkıştı kaldı quest. Beggar'lar nerdeler? Thief'ler nerdeler? Yoklar ortada bu adamlar... Inquisition a girecem sanırım bu gidişle, ama ben ki one-handed'ın yanı sıra 100 küsür Necromancer skill'im var; kötü yani... Herifler büyüyü günah kabul ediyo, ben büyü yapmakla kalmamışım üzerine bi de Necromancer olmuşum... Bana Wielder'lar yakışır ama onları bulmak ı ıh... daha da imkansız.
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Bkz buradaki post um yardım edebilir =) : Tıklayanzi[hline]Paorith ,Level 35 Wizard
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Çok saol, diğerlerine yanıt? Ayrıca oyunun haritası... Sadece İspanya üzerinde ilerleyebiliyorum. İşalla Avrupa tarafı da vardır bunun. Yoksa çok küçük harita...
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Evet harita cok kücükse bu oyuna 10 üzerinden 5 veririm =(( Ama adı lionheart heralde ingiltereye gidiyoruzdur =) Thiefleri sewer de bulabilirsin yanlız sewer in epey bir assagısına inmem lazım.O cocugu bende bulamadım =(. Hapishaneden adamı kurtarmak icin kırılmıs hac a tıkla o mavi kapı kaybolacak sonra assagıya inip adamı kurtarırsın zaten =)[hline]Paorith ,Level 35 Wizard
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Quinn'i buldum ama hiçbir şey söylemedi. Birazdan biraz daha kurcalayacağım... İkincisiyse, kırık haç nerde? Hepsi tamam onların... Kırık bi tane bile görmedim.
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Ya quinn le konusmadan önce bi davinci ile konus barselona hakkında sonra factionları sec oradan kucuk gruplar hakkında olanı sonra wielders la ilgili olanını zaten o sana diyor quinn le konus diye.Kırık haç hemen o mavi kapının yanında etrafa dagılmıs parcaları var. [hline]Paorith ,Level 35 Wizard [Bu mesaj Sylian tarafından 19 August 2003 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Haça tıklanmıyo... Biz chat haline getirdik bunu, PM'e baksana...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 dungeaonlar bayıyoda bayıyo gitgti bitmiyo[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 SPOILER ! oynamayan okumasın "Bi kızcağız var, kardeşi sewers a girmiş... Neresinde bu sewers'ın? " lava trollerin orada duvardan gizli geçitle geçilen odada lava troller ise beggarların (hepsi wererat formunda) bulunduğu yerin altındaki katta beggarlar ise thieflerin bulunduğu yerin sağında, thiefler ise temple veya docks district teki lağım girişlerinden girilen yerdeler[hline]Satılık süper OSI accountu !
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 arcane ımzandakı acc satılmıs ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Delucian imzam çoktan değişmiş.. :D[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3::::::::
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Ya ama ilk wererat ler bana saldırmıştı... İlk kanı onlar dökmüştü ama... Yani... Şey... Ups... Sanırım tüm beggar'ları katlettim... Kötü bi niyetim yoktu...
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 denızcı quest ı ıcın ... barca nın dock unda gemının bırınde (en sagda dogu oluyo galıba :))bır tıp var ... donanmanın sahıbı kıvamında ... onla konus ... daha sonra denızcılerle konus ozellıkle dılsız ve demonkın olanlarıyla ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Çok soru sordum biliyorum ama sinir oldum, bulamadıkça köpürüyorum. Chambers of Inquisition'ı sevmedim, o da beni sevmedi, hiçbi şeyi göremiyorum... Faust nerde? (Sanırım lionheart için ayrı bir bölüm açılabilir, daha çok kişi gelecektir benim gibi...)
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Faust dediğin kimdi hatırlayamadım şimdi, neresinde takıldın chamberların? Bide lh bölümü açılamaz, sonuçta oyun mm değil fazla bir devamlılığı da yok.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 faust ınq chamber da orta kısımlara yakın hapsedılmıs bır wıelder ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 O eleman mı? Onun kapısını açıyosun, etrafında mana drain haçlardan olmadığı için kendini teleportluyordu galiba.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Sonra guard'lar saldırıyo... Ayrıca onun adı Faust mu? O isimli kimse bulamadım ben... Delirmek üzereyim, bi orayı çözemedim, kuduruyorum kaç gündür sinirden...
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Bana saldırmamışlardı? Hmm speech var, templar olduğumu söyleyip anahtar almıştım orda.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Ben baya bi karıştırmışım ortalığı... Ne anahtar var ne bi şey... Yalan söölenmez ööle. Ayıptır... Cık cık cık... Yaw Faust'u kurtaramıyoruz... Beggar'ları Barcelona'dan kazıdık... Eh lvl 11 olmuşum... Baştan mı başlayacam... sanırım evet... iyice karıştı... Ya da bi ihtimal, guard'ların hepsiyle savaşıp, tek tek alabilirim aşağı... kasarsam yaparım... yapsam mı ki? eheheh
-Aragorn- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 beggar ların lideri enrique yi sewers ta nerde bulabilirim? hall of beggars ı tamamen gezdim orda yok adam. duyduguma göre beggar's nest gibi bi yerdeymiş ama öyle bi yerin girişini de bulamadım. zaten blacksmithin istedii kılıcı alan beggar da oralardadır tahminimce yardım lütfen :)[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+ Excalibur | Hibernia / EU
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Hall of Beggars da en güneyde lider. İnsan formunda[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
-Aragorn- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 templarlara katıldım. monstrrerat deki reliclere gitmemi istediler. journal da magical crystal kullanarak gidebilirsin diyo ama nası yani? nedir bu magical crystal? hani şu yollarda gördüğümüz mavi yere sabit kristallermi? onlardansa barselonaya en yakın o kristallerden nerde var?[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+ Excalibur | Hibernia / EU
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Evet onlardan bahsediyo. Crossroads da sol alt köşede var.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 bu crossroads'ta kurtardığımız ayıcık geberdi voybilmemnelerle dövüşürken, load etmeyip kötü mü yaptım? (çok kötü yaptıysam hemen söyleyin load ederim :-p) black isle ile ilgili her rpg'de köpek misali yardımcı npc'ler geleneğini bu oyunda da bozmamışlar anlaşılan.. :) (iğrenç geldi gerçi, npc yönetimi denen bişi varsa da bulamadım ben)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Öne çıkan mesajlar