dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ya of rezalet resmen sarmiyo artik izliyorum ama izlemek icin robin ve barney, yapma of cok ittirme cok kotu. dayanamiyorum artik, izlemeyi birakabilirim =(
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 barney'in Marshall'a gaz verme sahnesi.Marshall'ın "I hate it"diye patlaması iidi bayaa
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 dory said: ya of rezalet resmen sarmiyo artik izliyorum ama izlemek icin robin ve barney, yapma of cok ittirme cok kotu. dayanamiyorum artik, izlemeyi birakabilirim =( bırak sen bırak bu bölümlere nası kötü dersin anlam veremiyorum
theCio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Barney sapken daha güzeldi ama bölümler o bir gerçek
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Arkadaş ne zaman cnbc-e açsam himym'in bir bölümü var, barney babasızlık gününü buluyor, ted ve robin lily ile bebek konusunu fln konuşuyorlar. Ama ne zaman açsam bu bölüm. Sanki başka bişey yok yaa.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 barney nin bekar takılması değilde what up ve varyeteli high fiveları geri dönsün
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Sparkcaster said: barney nin bekar takılması değilde what up ve varyeteli high fiveları geri dönsün arada yapıyor gene, bunun odaya kitlediklerinde "door five" yapmıştı :)
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 5x06 Bolum iyiydi de Marshalli iyice mala baglatmislar. Zaten oyleydi diceksinizde abartmislar iyice. Barney bir an once ayrilsin pls. İgrenc resmen robinle beraberken.
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Bu bölüm kötü, ben diyim. Nesini beğendiniz anlamadım, nerde ilk iki sezon nerde bu bölümler..
ozkolous Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 daddy's home... 1-2 sahne haricinde işe yaramaz bölüm bence.özellikle lillyi kandırmaya çalıştıkları back from retirement sahneleri, türk filmlerindeki sarhoş doktor sahneleriyle aynı olunca gülmemek elde değil.
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Barni rahatsız edici meg yine çok güzeldi arkadaş.
calimero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 başlangıç güzeldi de sonunda yine sıçtılar. "duygusal dizi değil olm bu, komedi lan" demesi lazım birilerinin. sit-com olayının sadece situation kısmını aldılar yine sonlarda :/
Tutnickiyançek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Dizinin Barney'i Neil Patrick Harris Gelecek Sezon Başka bir diziye başlayacağı için bu yıl final yapmayı planlıyorlarmışşş..
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Abi senin nasıl bir nikin var öyle.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Beğenmeyen ölsün, süper bölümdü :D Son bikaç bölümdür bayağı başarılı gidiyor hadi hayırlısı
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Tutnickiyançek said: Dizinin Barney'i Neil Patrick Harris Gelecek Sezon Başka bir diziye başlayacağı için bu yıl final yapmayı planlıyorlarmışşş.. oha =( dogru mu bu cidden
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bitsin anneyi öğreniriz en azından
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Son sezon olacak gibime geliyor. Anne kim oldugunu ogrenemeden bitecek bence dizi.
Öne çıkan mesajlar