Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 sitcom'larda konuyu takip edenlere bayiliyorum ben oysa ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ya abi bu 122 sayfanın en az 30 sayfasını dolduracak kadar anne kim muhabbeti dönmüştür yapmayın şimdi... ben hep HIMYM'e ted'in anneye ulaşıncaya kadar aşk hayatının başından geçen komik olaylar diye bakmıştım. O yüzden hamburger bölümü gibi bölümler veya 5-6 bölüm boyunca ana konuda ilerleme olmayan bölümler canımı sıkıyor. Hadi itiraf edin sarı şemsiye bölümününün sonunda kim heyecanlanmadı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 kime küfrettiğimizi bilelim diyorsunuz yani? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Milamber said: kime küfrettiğimizi bilelim diyorsunuz yani? :P ahaha yok anneye değlde anca ted'in yazarlar tarafından kısırlaştırılan talihine laf edebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 SenariouS said: ya abi bu 122 sayfanın en az 30 sayfasını dolduracak kadar anne kim muhabbeti dönmüştür yapmayın şimdi... ben hep HIMYM'e ted'in anneye ulaşıncaya kadar aşk hayatının başından geçen komik olaylar diye bakmıştım. O yüzden hamburger bölümü gibi bölümler veya 5-6 bölüm boyunca ana konuda ilerleme olmayan bölümler canımı sıkıyor. Hadi itiraf edin sarı şemsiye bölümününün sonunda kim heyecanlanmadı ki? hic heyecanlanmadim acikcasi. cidden anasi kim olcak diye meraklanmiyorum. Zaten dizide o heyecani ust seviye tutma telasi da pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Ted in kızı nasıl güzel bişey be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 komedi dizisi abi bu ne heyecani. eger heyecan ariyorsan yanlis yerdesin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Ne heyecanı yahu kanalları karıştırdınız galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Olivies said: SenariouS said: ya abi bu 122 sayfanın en az 30 sayfasını dolduracak kadar anne kim muhabbeti dönmüştür yapmayın şimdi... ben hep HIMYM'e ted'in anneye ulaşıncaya kadar aşk hayatının başından geçen komik olaylar diye bakmıştım. O yüzden hamburger bölümü gibi bölümler veya 5-6 bölüm boyunca ana konuda ilerleme olmayan bölümler canımı sıkıyor. Hadi itiraf edin sarı şemsiye bölümününün sonunda kim heyecanlanmadı ki? hic heyecanlanmadim acikcasi. cidden anasi kim olcak diye meraklanmiyorum. Zaten dizide o heyecani ust seviye tutma telasi da pek yok. ben çok heyecanlandım valla, çok da küfrettim sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 yani dizinin konusu anne üstüne kurulu ister istemez merak ediyor insan ama anneyi gösterince muhtemelen dizi bitecek zaten... o yüzden hiçmi hiç istemiyorum anneleriyle tanışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 5x03 meeh Sezon ortasına ilerleyen bölümlerde epik şeyler olacak, ümidi yitirmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bence güzel bölümdü 5x03 barney gayet iyiydi bermuda triangle muhabbeti iyiydi ama marshall ın cabası iticiydi bence ama sınıf muhabbeti falan baya iyiydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 meh gerçektende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 marshall süperdi bence bu bölüm gözümden yaş geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 eztv said: In what could turn out to be the mother of all casting scoops, Rachel Bilson has landed a pivotal — some would say legendary — role in How I Met Your Mother’s 100th episode. Last month, exec producer Craig Thomas told me that the milestone episode (airing in January) would feature “some serious mother action,” adding, “It’ll be the closest Ted’s ever come to [discovering who she is]. He’s getting a step closer every episode this season, and episode 100 [we] kind of go bananas with it.” Thomas went on to say that he and fellow exec producer Carter Bays have been “spending a lot of time trying to cast the female role in Ted’s story for episode 100″ — a role a Mother insider confirms has gone to Bilson. 3ü izlemeden okudum bu yorumu. yess demeden edemedim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ben şaşırtıcı şekilde çok begendim yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 eagle_dnz said: bence güzel bölümdü 5x03 barney gayet iyiydi bermuda triangle muhabbeti iyiydi ama marshall ın cabası iticiydi bence ama sınıf muhabbeti falan baya iyiydi bence +8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 MrLevie said: eztv said: In what could turn out to be the mother of all casting scoops, Rachel Bilson has landed a pivotal — some would say legendary — role in How I Met Your Mother’s 100th episode. Last month, exec producer Craig Thomas told me that the milestone episode (airing in January) would feature “some serious mother action,” adding, “It’ll be the closest Ted’s ever come to [discovering who she is]. He’s getting a step closer every episode this season, and episode 100 [we] kind of go bananas with it.” Thomas went on to say that he and fellow exec producer Carter Bays have been “spending a lot of time trying to cast the female role in Ted’s story for episode 100″ — a role a Mother insider confirms has gone to Bilson. 3ü izlemeden okudum bu yorumu. yess demeden edemedim=) şimdi 100 bölüm kaçıncı bölüm oluyor 5. sezon 12. bölüm mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 smash said: Olivies said: SenariouS said: ya abi bu 122 sayfanın en az 30 sayfasını dolduracak kadar anne kim muhabbeti dönmüştür yapmayın şimdi... ben hep HIMYM'e ted'in anneye ulaşıncaya kadar aşk hayatının başından geçen komik olaylar diye bakmıştım. O yüzden hamburger bölümü gibi bölümler veya 5-6 bölüm boyunca ana konuda ilerleme olmayan bölümler canımı sıkıyor. Hadi itiraf edin sarı şemsiye bölümününün sonunda kim heyecanlanmadı ki? hic heyecanlanmadim acikcasi. cidden anasi kim olcak diye meraklanmiyorum. Zaten dizide o heyecani ust seviye tutma telasi da pek yok. ben çok heyecanlandım valla, çok da küfrettim sonunda. olm karım olcak insanı daha fazla merak ediyorum. şuan kimlerle oynaşıyodur şırfıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 2yi ve 3u beraber izledim eglenceli olmuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 5x03 muhteşem bi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Bi tek ben sevmedim bu bölümü galiba. Kötüydü, bi kere bile gülemedim. Hakkaten de zevkler ve renkler, herkes de ilk iki bölümü beğenmemişti; katıla katıla gülmüştüm onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 harbiden bende beğenmedim 5x03 ü. bir kaç güzel espirinin dışında çok kötüydü. en kötü bölümler sıralamasına bile girer yani. hamburgerli bölümden bile daha kötüydü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 marshall 1 ve 2. sezonda daha bi überdi sanki. gerçi hala en über karakter ama bilmiyorum überliğinde bi azalma hissettim. özellikle 3.bölümde çok itici kaldı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar