Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 4.16 rezaletinden sonra bayağı iyi geldi 4.17 pls plsss anne robin plsss :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 barneynin pijamalar efsaneydi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 legen.. wait for it... dary! bir bölümdü son seyrettiklerime kıyasla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Rewendor said: pls plsss anne robin plsss :) yok abi olamaz ki, pek çok bölümde "robin teyzenizle ev arkadaşı olduk.", "robin teyzenizi de böyle tokmakladım." tarzı cümleler bolcana var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 senaryoyu bi kıvırırlarsa olur aslında da olmayacağı belli yine de ümit işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 stelladan çok umutluydum zamanında =/ ama robin en iyi aday -şu an- bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 anne falan olmaz robinden artık. bölüm sonunda öpüşselerdi gene bi oyalama olacaktı ama onu bile yapmadılar. robinle bi olayları olacagını sanmıyorum şu saatten sonra. hatta sezon bitmeden robin-barney olayı olur bence. bölüm süperdi ayrıca :D "omg Creed ! now i have to break up with her !" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Aslında Robin,Robin değildi desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 16 kadar olmasa da 17 de tırttı çok. Adam gibi bi bölümistiyortuz artık. Hiçbi bölüm bi babanın çocuklarına anlatacağı bi hakiye değil artık, alaksı yok hatta =s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bu bölüm gayette öyleydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 cok iyi bolumdu, bir an bile sikilmadim hatta birkac kez kahkaha attim. umarim finale kadar artan bir performans saglarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ahaha cok iyi bolumdu en sonunu tahmin etmistim zaten barney'in ziyaretcisini :D barney ve marshall'in yataktaki muhabbet epikti arkada mute'da robin'in show da mukemmeldi euhe bu arada lily'nin gobek bildigin 9 aylik gobegi olmus asiri belli, robin'in de mesela en sonda pijamalarla masaya otururken asiri belli oldu gobegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ziyaretçiyi baştan tahmin etmeyeni dövüyolar zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bu bölüm de aşırı sıradandı. yavaş yavaş anne mevzusuna dalsalar ya da ted'i yeni bir romantik aşka sürükleseler fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 güzel bölümdü barney'in yine tükürdüğünü yalayışlarından biriydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Abi Tedin yeni kızın sesi nasıldı ya shemale gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 mükemmel olmuş bu haftaki bölüm, geçen haftadan sonra çok iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Gayet güzel bölümdü bence. Ted Robinle birlikte olmadığı sürece bütün kız arkadaşlarından nefret edicem galiba ben :D . Stella' yı da sevmiyordum :D . Anne robin istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 güzel bölümdü. robin barniye yar olsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 victoria dönse keşke. annenin o olmasını istiyorum ilk sezondan bu yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 baba = barney alın bitirdim diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 o pişamadan diktirmezsem bende lama değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 çok iyiydi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 süper bölümdü. barney nin pijamasına süper güldüm.. hele hele robin in program süper ötesiydi. ama artık bi şekilde bi mother girse olayın işine hiç de fena olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 moriQ said: güzel bölümdü. robin barniye yar olsun bence. ben de en çok onu sevmiştim ama sarı şemsiyesi olmadığına göre imkansız. bu sezonun sonunda anne ortaya çıkıcak demişti biri burda, çıkmasını umuyoruz, bitsin hatta bence cılkı çıkmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar