alperozg Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 dizide boş adam yok, hepsi süper.. son bölüme gelince de barney i o halde görmek beni üzdü umarım bidahaki bölüme düzelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 barney aşık olmasaydı da ne bilim obsesyon yapsaydı hafiften robinle birlikte olmayı tekrardan falan öyle bi amacı olsaydı bence :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Bir sonraki bölümde Barney bence açılacak yavaştan Robine. Eski Barney havası yoktu nedense anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Absolut said: Bir sonraki bölümde Barney bence açılacak yavaştan Robine. Eski Barney havası yoktu nedense anlamadım. eğer dediğin gibi olursa ondan sonraki bölümede sarkar bu pembe dizi kıvamına gelmeye başlar, korktum bak şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mukemmel bi bolumdu bence, o sondaki Robin Barney diyalogu da uzucuydu lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 dergi muhabbetinin gereksiz uzun olması dışında güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bi de dergi muhabbetin tam anlamadım ben. abd de öyle bi olay mı var. dergi okuyanı garipseme filan. türkiyede de mi var yoksa da ben bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 abi iste bariz oluyo boyle sicmaya gidiyo bu adam diye, ondan cekiniyo herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 tv aldığı kısımda koptum yaa.. kırmak için bile kalitelisini alıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 amerikadan geldi yorum. kabul ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 awsful. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Acep barney ile de robin mi evlenicek? Ayrıca kavga etmemek için seks yapmak da iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bu haftaki süper ötesi mükemmel bi bölümdü kesinlikle 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 4x13 mükemmel yine :D Eski hafif romantik ruhu tekrar yakaladılar. Zaten biraz nostaljik bi bölümdü. Ranjid (şoför), Carl (barmen) falan vardı. Barney eski Barney'di falan. Güzel olmuş bayağı, takdir ettim. Robin'in hamileliği belli olmaya başlamış, hafif göbişi belli oluyodu atletle gezerken hehe. Yanlız hala süper hatun yine süper hatun yahu, göbek möbek vız geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 12. bölümden sonra iyi geldi valla. Barney is back =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 LEGENDARY! Yaşasın Carl derken Ranjit de çıkmaz mı :D Muhteşem espriler yok ama çok eğlenceli bölüm. Yönetmen değişik birşeyler denemiş, dizinin eski hareketliliğiyle birleşince çok hoş olmuş. Sezon 1 havasını yaşattı. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 totally awesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 son 2bölümde iyi deil bence işlenen konu açısıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Güzel bölümdü evek hehe. BINGO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 whats in a gin and tonic?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 BİNGO! :D Cok efsane bölümdü haha. [spo=Ted ile Barney]Barda su hatun "Star Wars" izlediniz mi dediği yerde dibs! olayı mükemmeldi ya.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 sNOOO PROBLEM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Bunlar barda tek başlarına oyanrken arkada çalan şarkının ismini bilen var mı? Aruba, Jamaica ooo I wanna take you To Bermuda, Bahama come on pretty mama diye gidiyordu sözleri :D Birde Robin'in ciddi göbeği çıkmış. Bebekten mi acaba :D Birde aslında hamileliği senaryoya dahil etmek için çocuk Barney'den falan deseler ilginç olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 forgiver said: son 2bölümde iyi deil bence işlenen konu açısıdan O zaman yanlış diziyi izliyosun sen :) HIMYM 4 sezondur böyle konular işliyor ki, son 2 bölüme has değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 marshalın tuvalet sevdası lilypad kartonu barneyin liseli hatun kaldırması ve tedle iş olsun diye ayptığı diyalog dizinin başından beri geçen olaylardaki ilginçlik, enterasanlık yukardakilerde yok barney bu kadar düşük seviye pick up line yapmazdı(içerik açısından) bi önceki bölüm marshal hariç iyiydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar