BaaL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 stella abuk subuk bi sürü şey istiyodu ted den. yok oraya gelmem yok ny da yasamam yok sunu yemem yok elime almam. kendimizle özdeşleştirip bi empati kurup "ne çektik bunlardan" özeleştirisi sonunda soğuduk :p robin için de ted neler yaptı elinden geleni ardına komadı romantik bir sürü şey yaşandı falan, ondan seviyoruz. demekki hepimiz emoyuz. ama robin olmaz anne. olmaz yani şu saatten sora. edit darkrider:küfür için ilk uyarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Robin anne olmamalı ya. Barney karakterini her ne kadar böyle seviyor olsak da, adam aşık lan, geçtiğimiz sezon sonundaki Robin'e bakışı filan. Olası Robin - Barney ilişkisini desteklediğim gibi, Ted - Robin ilişkisine de karşıyım. Barney'ye yazık lan. Ha, tabii Robin - Barney ne kadar geç olursa o kadar iyi karakterin tutarlılığını kaybetmemesi açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 En iyi bölüm Mary the Paralegal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 anne barney'mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ben de marry the paralegal'i cok sevmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ben onun kendisini sevmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 marry the paralegal sey miydi bkz hani barney ted'e eskort ismarlama geyigi yapiyordu ama kiz aslinda gercekten de avukatti falan filan? O muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ta kendisi. yerim onu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 http://images1.fanpop.com/images/quiz/6706_1213136907195_398_300.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ben victoria'yı sevdim en çok robinden sonra yani ted'in yavuklusu olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 lily olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 WooOOOOOOOoOoOOOoOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yeni bölümleri az önce nete düştü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 temizinden bi Woooooooo da ben çekiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 BaaL said: stella abuk subuk bi sürü şey istiyodu ted den. yok oraya gelmem yok ny da yasamam yok sunu yemem yok elime almam. kendimizle özdeşleştirip bi empati kurup "ne çektik bunlardan" özeleştirisi sonunda soğuduk :p robin için de ted neler yaptı elinden geleni ardına komadı romantik bir sürü şey yaşandı falan, ondan seviyoruz. demekki hepimiz emoyuz. ama robin olmaz anne. olmaz yani şu saatten sora. edit darkrider:küfür için ilk uyarı :o editi şimdi fark ettim. insan gibi özel mesajla uyaramıyor musun ? (ve hangi küfür ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 lol geç kalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Bu hafta geç mi verildi Amerika'da dizi, torrent düşmedi hala nete? 1 tane indirdim fake çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 izlediğim açık ara EN KÖTÜ himym bölümü. FAK U GUYS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bence süperdi sven hele ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 mininova nerdesin yawssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 O kadar kötü ki yarım quote falan çıkıyor. Sven iyi, evet ama Woo Girls... offf. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 sven iyi, gerisi boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 güzeldi bence. woo girls de güzel tespit. Ama bu sıradışı tespitler de rutine bğalıyo yavaştan, orjinalliği kaçıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 idare eder bi bölümdü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ben zevk almıyorum artık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar