BaaL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 stella abuk subuk bi sürü şey istiyodu ted den. yok oraya gelmem yok ny da yasamam yok sunu yemem yok elime almam. kendimizle özdeşleştirip bi empati kurup "ne çektik bunlardan" özeleştirisi sonunda soğuduk :p robin için de ted neler yaptı elinden geleni ardına komadı romantik bir sürü şey yaşandı falan, ondan seviyoruz. demekki hepimiz emoyuz. ama robin olmaz anne. olmaz yani şu saatten sora. edit darkrider:küfür için ilk uyarı
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Robin anne olmamalı ya. Barney karakterini her ne kadar böyle seviyor olsak da, adam aşık lan, geçtiğimiz sezon sonundaki Robin'e bakışı filan. Olası Robin - Barney ilişkisini desteklediğim gibi, Ted - Robin ilişkisine de karşıyım. Barney'ye yazık lan. Ha, tabii Robin - Barney ne kadar geç olursa o kadar iyi karakterin tutarlılığını kaybetmemesi açısından.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ben de marry the paralegal'i cok sevmistim
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 marry the paralegal sey miydi bkz hani barney ted'e eskort ismarlama geyigi yapiyordu ama kiz aslinda gercekten de avukatti falan filan? O muydu?
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 http://images1.fanpop.com/images/quiz/6706_1213136907195_398_300.jpg
smash Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ben victoria'yı sevdim en çok robinden sonra yani ted'in yavuklusu olarak
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 temizinden bi Woooooooo da ben çekiyim
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 BaaL said: stella abuk subuk bi sürü şey istiyodu ted den. yok oraya gelmem yok ny da yasamam yok sunu yemem yok elime almam. kendimizle özdeşleştirip bi empati kurup "ne çektik bunlardan" özeleştirisi sonunda soğuduk :p robin için de ted neler yaptı elinden geleni ardına komadı romantik bir sürü şey yaşandı falan, ondan seviyoruz. demekki hepimiz emoyuz. ama robin olmaz anne. olmaz yani şu saatten sora. edit darkrider:küfür için ilk uyarı :o editi şimdi fark ettim. insan gibi özel mesajla uyaramıyor musun ? (ve hangi küfür ?)
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Bu hafta geç mi verildi Amerika'da dizi, torrent düşmedi hala nete? 1 tane indirdim fake çıktı.
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 izlediğim açık ara EN KÖTÜ himym bölümü. FAK U GUYS
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 O kadar kötü ki yarım quote falan çıkıyor. Sven iyi, evet ama Woo Girls... offf. :(
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 güzeldi bence. woo girls de güzel tespit. Ama bu sıradışı tespitler de rutine bğalıyo yavaştan, orjinalliği kaçıyo
Öne çıkan mesajlar