pch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 smash said: bi haftadır bekliyorum nası bi hainliktir bu, the big bang theorynin de yenisi çıkmadı sanırım bilen var mı sebebini 1 hafta ara vermişler diziye sanırım yeni bölüm 4 kasımda yayınlanacakmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ya ulan...off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 oyle bi yerde bittiki yaaaani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ya ben de heyecanlanıyordum yeni bölüm gelicek izlicez filan diye. = Ayrıca Robin konusunda, bence gayet güzel, sade bir güzelliği var ve bence en güzel kadınlar öyleleri oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Barnacle bir bölümü daha kurtarıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Aha en sonunda TV'de izledim bu arada kacirmadim eheh Baya kotu bir bolumdu bence. Hayir, daha once How I Met izlemesek vea ne bileyim entourage falan, dicem 20 dakkaya ne sigdiricaklar. Da olmamis yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 nekadar cok kufur edildi bu bolum be :) daha once hic böle edildigini hatirlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Hemen üstümdeki spoilera katılıyorum. İlk defaydı, ilk bölümdü galiba bu geçtiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 boş bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 alt yazı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 lan altyazıyı buldum ama video wmv imiş açılmıyor öf.yeniden indirmece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Sanırım ilk defa HIMYM'ın bir bölümünde eğlenmedim. Böyle "bu mu yani" diye baktım bütün bölüm boyunca. Olmamış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 o kadar d kotu degildi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Ne bileyim, inanılmaz boş bir bölümdü Barney bile çok bişey yapmadı yani [spo=taksi] Taksideki star wars göndermesi güzeldi ama yine yani onun üstüne çok bomba şeyler çıkarabileceklerken esgeçmişler. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 onceki 2 bolume gore pek iyi degildi ama cok yerden yere vuruldu,olmuyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bence iyiydi bölüm gayet, hamburgerli bölümden iyi olduğu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 altyazı zor ya bi hafta :D ben beklemiştim ilk başta, sonra baktım gelmiyo, vazgeçtim, zaten himym zorlamıyo, earl izlerken altyazı yoksa joy'un hiçbi dediği anlaşılmıyo o zorluyo ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Bu arada taksici niye Ranjid midir nedir o eleman degildi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 funq said: altyazı zor ya bi hafta :D ben beklemiştim ilk başta, sonra baktım gelmiyo, vazgeçtim, zaten himym zorlamıyo, earl izlerken altyazı yoksa joy'un hiçbi dediği anlaşılmıyo o zorluyo ehuehu altyazıyı bulkdum altyazi.gen.tr mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ben de aradım Ranjidi de değildi... Bulamadılar o aciliyette heralde. Hem taksici değil artık o limuzin şoförü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yoldan çevirdiler, aradıklarında ranjit geliyo artık ama yoldan çevirince gelirse çok küfür ederim dedim, gelmedi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 o değil de robin'in gençliğini canlandırdığı sahnede öpüştüğü teenage arkadaşımızı bi ben mi kıskandım.geri sarıp sarıp izliyorum.aaaah ahh bi bana öyle dalsa ama nerdee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ted in arabanın cam kolunu kopardığı sahne süperdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kötü ve boş bölümdü. ted in başına bi olay gelir. diger 4 karakter ya da bi kısmı başlarından gecen benzer şeyleri anlatırlar fln filan. bu formülü daha once cok cok cok kez uygulamadılar mı artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Olması gereken bir bölümdü hikayenin devam edebilmesi için. Oldu ve bitti, mutlu ve huzurluyuz. Ama bence o kadar da kötü değildi hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar