Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How I Met Your Mother

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
smash said:
bi haftadır bekliyorum nası bi hainliktir bu, the big bang theorynin de yenisi çıkmadı sanırım bilen var mı sebebini

1 hafta ara vermişler diziye sanırım yeni bölüm 4 kasımda yayınlanacakmış..
Mesaj tarihi:
Ya ben de heyecanlanıyordum yeni bölüm gelicek izlicez filan diye. =

Ayrıca Robin konusunda, bence gayet güzel, sade bir güzelliği var ve bence en güzel kadınlar öyleleri oluyorlar.
Mesaj tarihi:
Aha en sonunda TV'de izledim bu arada kacirmadim eheh

Baya kotu bir bolumdu bence. Hayir, daha once How I Met izlemesek vea ne bileyim entourage falan, dicem 20 dakkaya ne sigdiricaklar.
Da olmamis yani.
Mesaj tarihi:
Ne bileyim, inanılmaz boş bir bölümdü Barney bile çok bişey yapmadı yani

[spo=taksi]

Taksideki star wars göndermesi güzeldi ama yine yani onun üstüne çok bomba şeyler çıkarabileceklerken esgeçmişler.

[/spo]
Mesaj tarihi:
altyazı zor ya bi hafta :D ben beklemiştim ilk başta, sonra baktım gelmiyo, vazgeçtim, zaten himym zorlamıyo, earl izlerken altyazı yoksa joy'un hiçbi dediği anlaşılmıyo o zorluyo ehuehu
Mesaj tarihi:
funq said:
altyazı zor ya bi hafta :D ben beklemiştim ilk başta, sonra baktım gelmiyo, vazgeçtim, zaten himym zorlamıyo, earl izlerken altyazı yoksa joy'un hiçbi dediği anlaşılmıyo o zorluyo ehuehu

altyazıyı bulkdum altyazi.gen.tr mi ne
Mesaj tarihi:
o değil de robin'in gençliğini canlandırdığı sahnede öpüştüğü teenage arkadaşımızı bi ben mi kıskandım.geri sarıp sarıp izliyorum.aaaah ahh bi bana öyle dalsa ama nerdee...
Mesaj tarihi:
kötü ve boş bölümdü. ted in başına bi olay gelir. diger 4 karakter ya da bi kısmı başlarından gecen benzer şeyleri anlatırlar fln filan. bu formülü daha once cok cok cok kez uygulamadılar mı artık?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...