pch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 smash said: bi haftadır bekliyorum nası bi hainliktir bu, the big bang theorynin de yenisi çıkmadı sanırım bilen var mı sebebini 1 hafta ara vermişler diziye sanırım yeni bölüm 4 kasımda yayınlanacakmış..
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ya ben de heyecanlanıyordum yeni bölüm gelicek izlicez filan diye. = Ayrıca Robin konusunda, bence gayet güzel, sade bir güzelliği var ve bence en güzel kadınlar öyleleri oluyorlar.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Aha en sonunda TV'de izledim bu arada kacirmadim eheh Baya kotu bir bolumdu bence. Hayir, daha once How I Met izlemesek vea ne bileyim entourage falan, dicem 20 dakkaya ne sigdiricaklar. Da olmamis yani.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 nekadar cok kufur edildi bu bolum be :) daha once hic böle edildigini hatirlamiyorum
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Hemen üstümdeki spoilera katılıyorum. İlk defaydı, ilk bölümdü galiba bu geçtiği
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 lan altyazıyı buldum ama video wmv imiş açılmıyor öf.yeniden indirmece
Venator Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Sanırım ilk defa HIMYM'ın bir bölümünde eğlenmedim. Böyle "bu mu yani" diye baktım bütün bölüm boyunca. Olmamış :/
Venator Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Ne bileyim, inanılmaz boş bir bölümdü Barney bile çok bişey yapmadı yani [spo=taksi] Taksideki star wars göndermesi güzeldi ama yine yani onun üstüne çok bomba şeyler çıkarabileceklerken esgeçmişler. [/spo]
coquette Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 onceki 2 bolume gore pek iyi degildi ama cok yerden yere vuruldu,olmuyor:)
smash Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bence iyiydi bölüm gayet, hamburgerli bölümden iyi olduğu kesin
funq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 altyazı zor ya bi hafta :D ben beklemiştim ilk başta, sonra baktım gelmiyo, vazgeçtim, zaten himym zorlamıyo, earl izlerken altyazı yoksa joy'un hiçbi dediği anlaşılmıyo o zorluyo ehuehu
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Bu arada taksici niye Ranjid midir nedir o eleman degildi yahu?
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 funq said: altyazı zor ya bi hafta :D ben beklemiştim ilk başta, sonra baktım gelmiyo, vazgeçtim, zaten himym zorlamıyo, earl izlerken altyazı yoksa joy'un hiçbi dediği anlaşılmıyo o zorluyo ehuehu altyazıyı bulkdum altyazi.gen.tr mi ne
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ben de aradım Ranjidi de değildi... Bulamadılar o aciliyette heralde. Hem taksici değil artık o limuzin şoförü :)
funq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yoldan çevirdiler, aradıklarında ranjit geliyo artık ama yoldan çevirince gelirse çok küfür ederim dedim, gelmedi:D
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 o değil de robin'in gençliğini canlandırdığı sahnede öpüştüğü teenage arkadaşımızı bi ben mi kıskandım.geri sarıp sarıp izliyorum.aaaah ahh bi bana öyle dalsa ama nerdee...
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ted in arabanın cam kolunu kopardığı sahne süperdi:D
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kötü ve boş bölümdü. ted in başına bi olay gelir. diger 4 karakter ya da bi kısmı başlarından gecen benzer şeyleri anlatırlar fln filan. bu formülü daha once cok cok cok kez uygulamadılar mı artık?
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Olması gereken bir bölümdü hikayenin devam edebilmesi için. Oldu ve bitti, mutlu ve huzurluyuz. Ama bence o kadar da kötü değildi hani.
Öne çıkan mesajlar