arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ZITCH DOG! Yaran diyalogları, hayali sahneleri ve kurgusuyla şahane bir bölümdü. Barney sahneleri azdı ama Usta Stinson teslim etmeyi bildi. 4x05- That's because you need protein. - Oh, Ted... In high school you were her wedding weren't you? - The first drunk bride's maid you see, you'll have your hand under her dress like an old time photographer. - I don't know about you guys but namaste here any longer than I have to... Ve tabii ki Usta Stinson: - Dear female, thank you for your interest in Barney Stinson. I regret to inform you that at this time there are currently no positions available. Yine söylemeden geçemeyeceğim, anne Robin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ahhhhhhh =(((((( adminlerden rica ediyorum bugün stellaya küfretmek serbest olsun. ULANNN!!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hemen pazartesi olsun ne olucak görelim bence üzüntüden kaynaklı ted-robin arası bişey olabilir, hiç beklemiyodum esasında ama zitch dogu görünce ben de sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Çok komik bir bolum değildi ama hikaye akışı olarak guzeldi. Bence anne dizi başlarken Robin olarak planlanmıştı ama oyle olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 OH BE KURTULDUK LAN. uyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 spo anne robin diye düsünüyodum ilk zamanlar bende ama 3. sezona dogru başka birisi oldugunu düsündürtmeye başladılar. gece klübünde aynı anda orda bulunmuşlar. şu malum sarı şemsiye falan. bilmiyorum. ted biriyle carpışıyo gece klübünde cok sacma bi sahne pardon diyip geciyo hic bi anlamı yok... acaba dedirtti bana şahsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 agresif yorum beyler ted bu gidişle ancak gay olur çok yumuşattılar karakteri, hem stellayı şutladılar hem de tedi iyice melek yaptılar iyi walla pastacı kızı kaçıran adamdan adamm olaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bu arada baktimda kimse dugunun olacagi yerdeki duvarda duran nazar boncuguna dikkat etmemis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 otelde kilim motifleri de çokçaydı :D bu arada oha spoiler lan ted'e yapılır mı o barbie naptın ya!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Anne Ted, yazıyorum buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Robin bu bolumde COK guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Robin her bölümde güzel. Benim ama o elleşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ez = (gin+tonic) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ahhaha bs U rs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hayır anne nasıl robin olabilir ki 'that's how i met your aunt robin' diyo ilk bölümde daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Robin yeşil giyince daha güzel oluyor. İlk bölümde de yeşil giyiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 robin argetina edition en güzel haliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 oglen izledim. bütün gün sokakta "namaste here any longer than i have to" diye gezdim. ahuahuah. rekordu bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ben anlamadım o espriyi malesef biri bana açıklayabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 nama-stay dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Neredeyse her diziyi izliyorum. Bu sezonda izledigim en guzel dizi bolumuydu, helal olsun. 1. sezon how i met your mother geri geldi, oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 cok sinirlendim. robin beni neden üzüyorsun Robin de tam kaşar ha o deli etti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Çok güzel bölümdü. Robin ilk defa gözüme çirkin geldi, kıyafetinden falan olabilir ama böyle beğenmedim resmen. Kulakları fazla kepçe gözükmüş, dişleri de bi garipti bu bölüm. Beğenmedim. Çok da çelimsiz gözüküyodu. Olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar